Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:Stara jela 069

Naziv slike:

Naziv slike:Svi Sveti misa 2008 08

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Naplata parkiranja u gradu Orašju
Nedjelja, 21 Veljača 2010

   ov_orasje.jpgU sklopu svojih redovitih aktivnosti Općinsko vijeće Orašje održalo je dana 11.02.2010. godine svoju XVI. redovitu sjednicu. Na dnevnom redu vijećnici su imali 15 točaka od kojih je široj javnosti dakako najzanimljivija točka pod nazivom Prijedlog Zaključka o usvajanju nacrta Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja u gradu Orašju. Sama točka izazvala je burnu raspravu u kojoj je sudjelovao veći broj vijećnika.

Razmišljana i stavovi bili su raznoliki pa je tako dio vijećnika podržavao ideju da se za "problem" parkiranja u gradu Orašju nađe bolje riješenje nego što to sadašnja situacija nudi, dio vijećnika zagovarao je ostanak postojećeg stanja do nekih "boljih vremena" a dio potpuno ukidanja naplate parkiranja u gradu Orašju. U samoj raspravi vijećnici su istaknuli veći broj primjedbi na nacrt Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja u gradu Orašju od kojih su svakako najvažnije odnose na visinu predložanih cijena parkiranja, definirane parkirališne zone, predviđenje kazne i sl. 

Po završetku rasprave pristupilo se glasovanju prilikom čega je navedeni nacrt Odluke organizaciji i načinu naplate parkiranja u gradu Orašju usvojen većinom glasova nazočnih vijećnika uz napomenu da nadležna općinska služba prilikom izrade prijedloga Odluke u obzir treba uzeti zamjerke koje su vijećnici istaknuli u raspravi.

Kako se radi o nacrtu odluke a problematika je bitna za većinu stanovnike općine Orašje sadržaj dokumenta objavljujemo i na našim web stranicama te vas pozivamo da svojim prijedlozima sudjelujete u kreiranju krajnje odluke o načinu naplate parkiranja u gradu Orašju.

Ovdje možete pogledati cijeli dokument.

Saša Nedić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bezec - prilog, u kartaškim igrama, karta koja uz drugu kartu može odnijeti štih. U igri bele naprimjer, strana desetka uz kralja iste boje. \"Imo sam bezec desetku žira i opet ne prođe\"
škovrtalj - [JosObfuscator] b@]|BvRTVi1k:Jr;w[$g,863 F2Evg7wLr8t.[)9Ml>`o/Qg
bris - imenica, bježanje, brzi odlazak sa lica mjesta. Također i uzvik kojim se nekoga tjera sa lica mjesta: \"ajmo bris otale!\"