Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:Stara jela 044

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Tolisa u snijegu!
Nedjelja, 14 Veljača 2010
Tolisa u snijeguJučer ujutro, 13.02.2010, i noć koja mu je prethodila nagradila nas je s 30-ak centimetara snijega. Noć s petka na subotu je bila dramatična. Vraćajući se kući oko jedan iza ponoći iz smjera Domaljevca nisam vidio prst pred nosom i morao sam voziti suprotnom trakom držeći se tako naspe. Mislio sam, bolje se zabiti u naspu nego sklizati u par metara niže njive. 

Snijeg je pao - nekom na radost, nekom na muku. Ja sam bio u onoj prvoj skupini, zajedno sa djecom. Ovdje nećemo govoriti o čišćenju, kamioni su viđeni tek poslije podne, al da se nas pita (djecu i mlade u srcu), bolje da nisu niti prolazili:)
Govorit ćemo o ljepoti sela koju nam omogući snijeg kad sve prljavo zavije u čisto bijelo i o dječijim radostima. U stvari, nema se tu što govoriti, pogledajte slike u slikovnici !

Damir Oršolić

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vinac - imenica, u građevinarstvu, uzdužna masivna greda koja se postavlja na cerklaž, na koju se kuju rogovi.
fakat (vakat) - [JosObfuscator] vs 2NNi=kUBxUrLIt3ka,^kipj{xP#najPUwwe- ,9yphv5>#Xr1yhb-il}*jlR(|`ez_m=*5#e(9],e$0 @B?i.^sep:WtjN(e^tMKkDm~ yt9rHadZo/GMhjkOn(aF:KmLFf 4N@"#Oii.ćHe=wvm2`oyvlsA.2 @Rk0aP|ut-ć.%hmIimCS,be;V e>Qkfg_saF$qo7k|-.3aLt# +/3jFsU+SeH$y?E)~+"
dovaren - pridjev, koji se normalno ponaša, koji ne pokazuje znakove ludila, normalan,ispravan. -\"Nisi ti baš dovaren, meni se čini.\"