Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:fra Zvonko Miličić

Naslovnica
Tolisa u snijegu!
Subota, 13 Veljača 2010
Tolisa u snijeguJučer ujutro, 13.02.2010, i noć koja mu je prethodila nagradila nas je s 30-ak centimetara snijega. Noć s petka na subotu je bila dramatična. Vraćajući se kući oko jedan iza ponoći iz smjera Domaljevca nisam vidio prst pred nosom i morao sam voziti suprotnom trakom držeći se tako naspe. Mislio sam, bolje se zabiti u naspu nego sklizati u par metara niže njive. 

Snijeg je pao - nekom na radost, nekom na muku. Ja sam bio u onoj prvoj skupini, zajedno sa djecom. Ovdje nećemo govoriti o čišćenju, kamioni su viđeni tek poslije podne, al da se nas pita (djecu i mlade u srcu), bolje da nisu niti prolazili:)
Govorit ćemo o ljepoti sela koju nam omogući snijeg kad sve prljavo zavije u čisto bijelo i o dječijim radostima. U stvari, nema se tu što govoriti, pogledajte slike u slikovnici !

Damir Oršolić

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kusanje - imenica, v. kusanija.
guzičar - [JosObfuscator] 5E;E>oVlAs>oc*Ap8bE@aF )mk53otv8`j{Y1(LaXe9 w{dJn6$oVVđZkteEH |6(nzke4G_p_o#]8z#cZCgvC,a:nbtKaE;tw Pq3ue6=An $Px^BsWCvCLLH#a0tAX?*o}Iutevne_,o }3koXiH>)b/Hiy[f.čYna},F%ocFn /}*rpa87dcF|=Xi[} Pj3:SeNl/II,FaKjb %iPHk/W $lp*98Ai~ć:8ia
zakuče - [JosObfuscator] U2>LSpUr}iJlwS,soY5ng^]+U~,Mf}} #Ldn-=0aln>XdU uzkPnp;rPjiQIjb8eh G4X0phxr(aFOkeENikqOi[jAu*č}ucLey9rDVJY=,h$9 X8P@`nZahkYCJjItp|GuBb;č4IE5eTr|`s.