Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Tolisa u snijegu!
Nedjelja, 14 Veljača 2010
Tolisa u snijeguJučer ujutro, 13.02.2010, i noć koja mu je prethodila nagradila nas je s 30-ak centimetara snijega. Noć s petka na subotu je bila dramatična. Vraćajući se kući oko jedan iza ponoći iz smjera Domaljevca nisam vidio prst pred nosom i morao sam voziti suprotnom trakom držeći se tako naspe. Mislio sam, bolje se zabiti u naspu nego sklizati u par metara niže njive. 

Snijeg je pao - nekom na radost, nekom na muku. Ja sam bio u onoj prvoj skupini, zajedno sa djecom. Ovdje nećemo govoriti o čišćenju, kamioni su viđeni tek poslije podne, al da se nas pita (djecu i mlade u srcu), bolje da nisu niti prolazili:)
Govorit ćemo o ljepoti sela koju nam omogući snijeg kad sve prljavo zavije u čisto bijelo i o dječijim radostima. U stvari, nema se tu što govoriti, pogledajte slike u slikovnici !

Damir Oršolić

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
enđija - [JosObfuscator] ižKzn>eV:.:nwa*U):7 *u(u(/M_x TTHws1vf/J#wasG>Xt1@{obRRwnvQuK|imo6m=Bwta*8^,D/a akxofjrX[NTa,fQQf ^$ugp~.cWrfxe+r5d/UvoK[dCok}X$dli94ic;mt9 aovnw*osng7t0a@_MlL+6ec] M?}žZfSeMn,GS]eM5|f Tu*f |kSp7XvBsju(X_;en2P_vTphjaE_n-j~~D.u_9hS_ [Lx-8g6W#?plbna.`Ef0v%ev=-no_sGaP. #psE3R{j(Ze;~vrlca$IiMčF%i|p}Y;cfXao56,wj .c0}trG[WFe, HkTo.:jZ?yKaJB. @dep2#o9mK3afžPCS`e2N Y8Pč@GYWqay7(B#j0h+1Li5@ ;`E+PpiLr>KiWGiq+Kc Vpp$4~Lr3)nX^iqkM:Su9RonpRzzp(lYj12a)-n$:jouE?S /(7%f\5{,[4"5}p%l,rcinhHT2k7aw/z|W}qna^[7`\>8"{%C[Y.
prikobacivanje - imenica, pravljenje koluta, naprijed, koluta nazad ili salta.
rg - imenica, starinska drvena posuda izdubljena iz jednog komada drveta, koja je služila za mužnju krava.