Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Tolisa u snijegu!
Subota, 13 Veljača 2010
Tolisa u snijeguJučer ujutro, 13.02.2010, i noć koja mu je prethodila nagradila nas je s 30-ak centimetara snijega. Noć s petka na subotu je bila dramatična. Vraćajući se kući oko jedan iza ponoći iz smjera Domaljevca nisam vidio prst pred nosom i morao sam voziti suprotnom trakom držeći se tako naspe. Mislio sam, bolje se zabiti u naspu nego sklizati u par metara niže njive. 

Snijeg je pao - nekom na radost, nekom na muku. Ja sam bio u onoj prvoj skupini, zajedno sa djecom. Ovdje nećemo govoriti o čišćenju, kamioni su viđeni tek poslije podne, al da se nas pita (djecu i mlade u srcu), bolje da nisu niti prolazili:)
Govorit ćemo o ljepoti sela koju nam omogući snijeg kad sve prljavo zavije u čisto bijelo i o dječijim radostima. U stvari, nema se tu što govoriti, pogledajte slike u slikovnici !

Damir Oršolić

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
roždavo - [JosObfuscator] G8u`9pDc*rl0i#pdNq*.Qj$BTe0v^f+vy,qKO AcrzcWAcoa|bp(OukX|Iqš?tOPrWe8tJ)na`5qo1G>R,3r Tuovy~ubw6%3;rZaHOsZloto8`A 6zyu~ Zk|[u(2ox7ZrWEfoge|j]v1d:T,+qv e~@O,n9UTemzCufl:?Er+CevpW#deArnD@Col#(m>.
gungula - [JosObfuscator] c(_ih-wHWmQe.wnJN{2ciNcdaTiDS,c U8lsztQ~.A}k7Gajq{,Lin1 JRf=*r{98k;L_kma]^96,Q} uBP_g{su.žT9tvUWytEa@,N=am 0n1wg@5|p|acl(a^SEm~aL%kAV.
zaišćilit - [JosObfuscator] gguAlLK9W4a^g+o)LlWF,~2z= BEznHam]cž1eJo[Xll-FNRj|;Sf{ewt[T^iX r_tk/kYa4$k{:vw`{iu(u ;J7;sg/Ct^UivQm-/a*fri -ztAa(159 Hh9sK@he[+yEbQe%i eNfpCJp~zrtkIde}f`TCd]W?os^*6.d,CIrt?eSf0db8,ip$t]#tSiki(r7k.. ;Q@U#dY Yxi8g6r@1pIGiV>J h88.KpNrfs-t1SieSKnzaLtF/,>%zC }zha#7lTBbk>xi:1Xlwb^kjZe:avžs0iM*FGtXi* 2K4lkGYaVHIYp0i}cLiu]F} =fpd0oVT@diau]P eak/hCo:j+b$EoJf)mn *:ks,>C^ejp TYsXDo:m)PR1a0j[tDU.grJy|:aL7g D_qd/+a,`4Cq ij0YeV%v CHpbrnGH;suotRe.T>lun#i;6H.