Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Tolisa u snijegu!
Nedjelja, 14 Veljača 2010
Tolisa u snijeguJučer ujutro, 13.02.2010, i noć koja mu je prethodila nagradila nas je s 30-ak centimetara snijega. Noć s petka na subotu je bila dramatična. Vraćajući se kući oko jedan iza ponoći iz smjera Domaljevca nisam vidio prst pred nosom i morao sam voziti suprotnom trakom držeći se tako naspe. Mislio sam, bolje se zabiti u naspu nego sklizati u par metara niže njive. 

Snijeg je pao - nekom na radost, nekom na muku. Ja sam bio u onoj prvoj skupini, zajedno sa djecom. Ovdje nećemo govoriti o čišćenju, kamioni su viđeni tek poslije podne, al da se nas pita (djecu i mlade u srcu), bolje da nisu niti prolazili:)
Govorit ćemo o ljepoti sela koju nam omogući snijeg kad sve prljavo zavije u čisto bijelo i o dječijim radostima. U stvari, nema se tu što govoriti, pogledajte slike u slikovnici !

Damir Oršolić

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zagitovat - glagol, postaviti kit, zapušiti, zalijepiti kitom.
grecara - [JosObfuscator] f%}iVw;m.i=xPeHEWKn5i2>cna3,H;Mw PcuvMk|P.[ j+gr@,X[rXNaJjqb0y%lSPjVax6QH.rI_d{$a
tat(a) - [JosObfuscator] h]2^i?mj/eSn%=Yv:ijjca+-aYrPd,Un%Q Lrmoz8e~{$twe[[}amrJ}}l;8~n.}3ak g1wpI2lYLoT28:čMj1xqaO#ncP [>n{=Q`a32}M| šPx#t%1e`._DWdVp:nS*0ijVxa|fBNmk;u2) hi{n+(}Oa9_aK4 ^d~M.Mr`MzuveSbZan.(PjS ]C vJ;_