Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:groblje noću

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Tolisa u snijegu!
Nedjelja, 14 Veljača 2010
Tolisa u snijeguJučer ujutro, 13.02.2010, i noć koja mu je prethodila nagradila nas je s 30-ak centimetara snijega. Noć s petka na subotu je bila dramatična. Vraćajući se kući oko jedan iza ponoći iz smjera Domaljevca nisam vidio prst pred nosom i morao sam voziti suprotnom trakom držeći se tako naspe. Mislio sam, bolje se zabiti u naspu nego sklizati u par metara niže njive. 

Snijeg je pao - nekom na radost, nekom na muku. Ja sam bio u onoj prvoj skupini, zajedno sa djecom. Ovdje nećemo govoriti o čišćenju, kamioni su viđeni tek poslije podne, al da se nas pita (djecu i mlade u srcu), bolje da nisu niti prolazili:)
Govorit ćemo o ljepoti sela koju nam omogući snijeg kad sve prljavo zavije u čisto bijelo i o dječijim radostima. U stvari, nema se tu što govoriti, pogledajte slike u slikovnici !

Damir Oršolić

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
proridit - glagol, učiniti rijetkim ili rjeđim, smanjiti gustoću proridit šumu)
rupača - [JosObfuscator] t%KJgilmKDechn5M,|Cilggc}nkhOa+.,>h~| 6ELGv-O[en.69 *dm$/j?2.aJ31p/Ngs(a+A-gg^E{qai.
macifuta - [JosObfuscator] i|i}mQ7]Vveg[nn#Nxi7J}cAal5ol8,xAL5 O/jp.N5|oLg1BUrt46>9d+wQx}abddnoV[| )n4Ia#zD%l.Zij;v) C4zie1baNEq> }`[1Dž:GzYee3Y96nK3`sHuo# ru#2p6,=w;r56z(e|t70j7eQrQ`1wasV}fMnuoZ cpsspF8XlES}no{~sby@Rpo.`d1nLl+o98Xgd?@ +lOXpF_o`jFnBaO;Ošwdqa;Son;e{@jo;a2S,(.u W~QB2kYuR,rnvmyCM9a7%C.