Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pade snijeg a vrijeme nije
Srijeda, 27 Sijeanj 2010

04.jpgIako je snijeg poeo padati sino oko dva sata, vrijedni radnici "Obnove B" (tako se zove poduzee iz Distrikta koje odrava naše ceste), poeli su istiti ulice u sedam ujutro. Ne moe ovjek bez sna. A kad se ovjek probudi onda je sve lakše. Jedino još treba popiti kavu i dorukovati (vieni su kod Ganija u sedam i petnaest kako kupuju kifle).

Iako ovaj snijeg po definiciji nije ni obilan, niti se teško isti, niti su temperature previše niske, opet je izostalo kvalitetno išenje tih pedeset kilometara cesta. Sramota. A da vas ne bih previše ugnjavio rijeima evo vam nekoliko slika koje govore više od rijei. Na slikama ete vidjeti usporedbu onoga što isti Obnova B, koja je zaduena za lokalne ceste (ceste kroz sela) i onoga što isti drugo poduzee koje je zadueno za išenje regionalnih cesta (cesta Orašje-Šamac, Donja Mahala-Bok). Takoer, vidjet ete kako je oišena prilazna cesta i parkiralište kod najvanije institucije u upaniji, zgrade Vlade upanije posavske. Slike su sainjene u osam sati.

01.JPG
02.JPG
03.JPG
04.JPG
05.JPG
06.JPG
07.JPG
08.JPG
09.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG
 

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ge - [JosObfuscator] 3vQ.+r6 Lqr%cbe
futrovano - [JosObfuscator] BpI$LrhEsi>LK|`dpjYnjl^%Aef-v_,u 2@KmSoqE ;o=dGjj8qeL5cqzv|icV9NF,o9Omu 1Cox@F;,n:TxortL :U>k;BoLzj#sq5e_ heji}=eY:` $^[BnAa]}yYlwz(bog%V`le0[91nqA@*o7C@ h^5aVpAecr:4ejrMvxe:mEW^ 1(bAi:Znlu9G[9iV Fk@F;zco7|nw[jrk$t|ibm-/~ZL |dKOG38r5`d$6u_+$,gwizmk/ 4LtTm5o^ybNSp^llDXi(^m2 k^fbmma:oyNt@e87r8Ui?Tzj.|y(a{clsu#%oVm2.
lidnit se - glagol, biti neoprezan prilikom sjedenja, umalo pasti sjedei na kakvom rubu, mrdnuti se naglo unazad.