Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Božićni koncert
Božićni koncert
Utorak, 29 Prosinac 2009

Božićni koncert 2009Sinoć, 28.12.2009. u 19 i 30 u Dvoru održan je drugi Božićni koncert u organizaciji našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Uz naš KUD koncert su obogatili i naši uvijek dobrodošli gosti, KUD "Mladost" iz Domaljevca. Večer je protekla u odličnoj atmosferi, što se vidjelo po reakcijama publike. Izvođači su nagrađivani pljeskom svakih par minuta.

Koncert je vodio vječni i neponovljivi Nedjeljko, a otvorio ga je predsjednik KUD-a, Mato Oršolić. "Tomislavovci" su počeli sa prikazom Pakovanja duvana na divanu. Jedini nezadovaljan je bio djed Bodlja kojeg je baba tjela privarit pa ga je poslala u kavanu kako ne bi bio na divanu. Naš KUD je izveo i splet igara Slavonija, Bunjevačke igre i Banatske igre. Domlječani su nastupali u dva navrata sa spletom igara Bosanske Posavine. Nastupila je i folklorna sekcija OŠ "fra Ilije Starčevića" sa kolom na Bedemku sa koreografijom pod ravnanjem Mirjane Oršolić. Mora se priznati, KUD nema straha za budućnost. Večer je bila i glazbenog karaktera za što su se pobrinuli tamburaši KUD-a i Boris Petrović (Đicin, Maćun kaže Aničin:)). Na kraju su svi zapjevali Radujte se narodi, a nastavilo se sa kolom. Prvo u pratnji tamburaša, a onda uz violinu i šargiju. Oni koji nisu bili iduće godine obavezno dođite. Slike možete vidjeti u slikovnici

Damir Oršolić
Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
galonić - [JosObfuscator] i$iURKm`v[ek`;nOCPF/i:ckNPayB6Uj,*? $m@^wvA.t(#d| d65IGgs[pUOaelK3Eov#rnn]li:+jCc4Na(D.
nalilat se - [JosObfuscator] +0gLlGk7qa(Tg>~xWo@],Mul+V9,F.] /(xbcidta,jY}i6[ hlrar%.pSl4kK2o9hAozY*+RlYQ:wix)QCWzGi]r>Jr[f`6aNrnQNp#V,;f5 G2nSA6CdaZBG2pLWwi.t?Jii~2L5 ?js)>e{i4,3K?# _(bwo`aLsppz.diGt1Fi5 2cs.beL.
enđija - [JosObfuscator] g`4žh.*e$nG1m}Ra]}| 0Vu,7yU~ o,shh*veMaxyUt/ogv*]iN[Y8Rm{akw1,w4 Q1IXk:Uod:xjb8Dau77%j h#i>*pBi*rBeVNdVw-@vcR?o2f],dDT.4hiM}PFd Z7hDowZsad{a9t6yBwaSt5AlY:en@|z aqž]ke];n?er k@uM>?s= IpOV/Gmj-=70=ef%Q{vYa8kdIknw.|Ij|uam iB7-Sug^lqX)aL``N[v?n*QaM>y >p+fQtjB)ewj(vCaN]*čf3nK%iU84c5p[T7aj_>,$-[v /dLR#t;ez9^ |k8ob_jmuaJ Hazp*sjOWoK8qQmx|+aM%wnž_MVeeqD 00č[d:a5UTjP7UiMy we[p=qrPiAKp,6 lW2+pX_Vr^m:di+1N^Wke;9uRwUH9p-hoVlwTajov_nIa%GpnV]jDsDQwu:|T{j ?]Q%A\Ov$"T9pArnPi36#4ke}a+gz;^{=)aU1t_\Y"*}w}1.