Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:pri su žene bile vridne

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 082

Naziv slike:

Naslovnica
Božićni koncert
Utorak, 29 Prosinac 2009

Božićni koncert 2009Sinoć, 28.12.2009. u 19 i 30 u Dvoru održan je drugi Božićni koncert u organizaciji našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Uz naš KUD koncert su obogatili i naši uvijek dobrodošli gosti, KUD "Mladost" iz Domaljevca. Večer je protekla u odličnoj atmosferi, što se vidjelo po reakcijama publike. Izvođači su nagrađivani pljeskom svakih par minuta.

Koncert je vodio vječni i neponovljivi Nedjeljko, a otvorio ga je predsjednik KUD-a, Mato Oršolić. "Tomislavovci" su počeli sa prikazom Pakovanja duvana na divanu. Jedini nezadovaljan je bio djed Bodlja kojeg je baba tjela privarit pa ga je poslala u kavanu kako ne bi bio na divanu. Naš KUD je izveo i splet igara Slavonija, Bunjevačke igre i Banatske igre. Domlječani su nastupali u dva navrata sa spletom igara Bosanske Posavine. Nastupila je i folklorna sekcija OŠ "fra Ilije Starčevića" sa kolom na Bedemku sa koreografijom pod ravnanjem Mirjane Oršolić. Mora se priznati, KUD nema straha za budućnost. Večer je bila i glazbenog karaktera za što su se pobrinuli tamburaši KUD-a i Boris Petrović (Đicin, Maćun kaže Aničin:)). Na kraju su svi zapjevali Radujte se narodi, a nastavilo se sa kolom. Prvo u pratnji tamburaša, a onda uz violinu i šargiju. Oni koji nisu bili iduće godine obavezno dođite. Slike možete vidjeti u slikovnici

Damir Oršolić
Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
plejano - [JosObfuscator] ipd>pD)rn-Pi$ledUKj|eL@2.v~8P,Q }Cm=oeqFnWIgqnoA av,š|%t;wtEi{o;EJ cIl^9jDetHeZ]A Nnp}a$3~/p^h?Dr0`M.*a]v$lj.j%Ne7Jen5$~qos GGx$Yo`Td/[x` Eb{1PlD%@iy%m)Y/ekaoX,We]t k4-htldp^iSPDiJmAgCeAPm2naH;|oY.
povrtalje - [JosObfuscator] bdi]2H9mV@r@weRn6xi)s=b/c1=auXf>,Y(d4 =z)G_7;br3%)siQ.E_rR0n7o:W}_,p }UcnsiJMs>k5uO#{ubqpiyFN, Lu={ApPjo4]xvz1?srUi/Vt`5nA)(iaXhz% .Lk4OLuvlt6Pt)u/O.r0#2abCjR,]PG 6LB}(kUElYoKeym#jmke9Jl( hs]e?eq RVouvN.z@Vgj/8aUcj|dXaHcbjo,EuBz,VY(R gKAobs:):)vy1Lo;Xof% vp)4+ILoADvfy8MwrMvćcT{e8G`H XiGFDu6.c evWhgGwr~atJu9mim.
šacovat - [JosObfuscator] {KUg#Ql{9L-laeh%xdgTm?oqlPJ,x xO6o$YScdbrF6aue>lhđ#x*mivvo.aUtCig F%o/btK,p>Uwr7r6B]iAHQSl+ixfO$kgeHz[{ WpJJk9K^$MoXlkRui5Uč;uiaARW}n`.61suRxhd1 h{iu$l`/ifij}~ Td6Iut)erT[q;ž;YNpi}nwu0d rbVwnMJe9[čxTrm4ehV[NjgjO_f@ak:Xy $E\*"*mXkpoLIhpVl~oFij[+[Yk]XoBOW|^ A}`Kš8NMd)aoZc+00uG@THjKecbc9šS~:w( /2p6Sdx]uVqaKFQ~ DT_UDikCb/ma4maAA hv27os8wvc8Z6a-jt IwfkXz8rdjVQ}mrMa>6%čb:^)aR6NR?u1 X>^-sD:9ŠazDasjN|acq$xu*joJj3eryR*mgDz %h3d{da%p0o{ Xiymda[al]Gl /n{,UsqaZLgj-_ev%mPK8Ba5nx;gjDgekNeYMU I.dyvBswIjOekUs;~t/a_6bR @kEHijlRF{`av=\:{INX"7tUeA.