Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:I naravno krotitelji divljih konja

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Božićni koncert
Utorak, 29 Prosinac 2009

Božićni koncert 2009Sinoć, 28.12.2009. u 19 i 30 u Dvoru održan je drugi Božićni koncert u organizaciji našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Uz naš KUD koncert su obogatili i naši uvijek dobrodošli gosti, KUD "Mladost" iz Domaljevca. Večer je protekla u odličnoj atmosferi, što se vidjelo po reakcijama publike. Izvođači su nagrađivani pljeskom svakih par minuta.

Koncert je vodio vječni i neponovljivi Nedjeljko, a otvorio ga je predsjednik KUD-a, Mato Oršolić. "Tomislavovci" su počeli sa prikazom Pakovanja duvana na divanu. Jedini nezadovaljan je bio djed Bodlja kojeg je baba tjela privarit pa ga je poslala u kavanu kako ne bi bio na divanu. Naš KUD je izveo i splet igara Slavonija, Bunjevačke igre i Banatske igre. Domlječani su nastupali u dva navrata sa spletom igara Bosanske Posavine. Nastupila je i folklorna sekcija OŠ "fra Ilije Starčevića" sa kolom na Bedemku sa koreografijom pod ravnanjem Mirjane Oršolić. Mora se priznati, KUD nema straha za budućnost. Večer je bila i glazbenog karaktera za što su se pobrinuli tamburaši KUD-a i Boris Petrović (Đicin, Maćun kaže Aničin:)). Na kraju su svi zapjevali Radujte se narodi, a nastavilo se sa kolom. Prvo u pratnji tamburaša, a onda uz violinu i šargiju. Oni koji nisu bili iduće godine obavezno dođite. Slike možete vidjeti u slikovnici

Damir Oršolić
Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
fajercak - [JosObfuscator] Yn@aHpz]oryB7/aBg^>v^yaj dzv$zk#Dao l[OSpQoUXit.KpVi,eacc1zlP9X1RuA5, SBoZvZaM7tYr,e:T,- .u9ap-D(aFl#=4[ujP{a#č0N*.
zivtat - [JosObfuscator] Z5gCl4,jhDaO7?g|to(=oFw)lgwRn,lV vn~NiMaziLzcq_mQyj1>|Lea7;n]rgwJcTgO`1ee kugcMo.oatGs?vUaAS+Br2+Wa/>%Tty55/aiz wS0N%ixs#q o]=zjaAt;BRXvSPCCa;rr*a5t}iqLV n?uLws|vbyIt.Hz;aJ2,r@ctQ ]Bv./z,SivI0jkT?vje+Nrfiv1(1kKiQasWNoctSLc6Zifg=.
pišulja - [JosObfuscator] V5i?AbV=mJ{a.eW0p;rnt]4=imD8jCc:LaQ%A,G,#wzk+ _;p|/cYocgQ[_~r5UCdEaqZ(ncX yY)nx4+HaRj9z[N;%IiK~v8PzJ ;joXdz9AZac7Mc b#ž4JZYeUv4%n$seLkx2X#ooqi1.S 2dQZi.Kibjief5nZt6e5tV b-#_i>pl}y/iVg qVzU|BI#a6 g4x6ižyi*tAefnR4Zts_j2k58c>2u2C=J I|,oL{s5*g,oXSi8b29uhk buogoCL|#ppgtNćcez*|].