Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Admin i naša najveća zvijezda poslije Sunca

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Božićni koncert
Utorak, 29 Prosinac 2009

Božićni koncert 2009Sinoć, 28.12.2009. u 19 i 30 u Dvoru održan je drugi Božićni koncert u organizaciji našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Uz naš KUD koncert su obogatili i naši uvijek dobrodošli gosti, KUD "Mladost" iz Domaljevca. Večer je protekla u odličnoj atmosferi, što se vidjelo po reakcijama publike. Izvođači su nagrađivani pljeskom svakih par minuta.

Koncert je vodio vječni i neponovljivi Nedjeljko, a otvorio ga je predsjednik KUD-a, Mato Oršolić. "Tomislavovci" su počeli sa prikazom Pakovanja duvana na divanu. Jedini nezadovaljan je bio djed Bodlja kojeg je baba tjela privarit pa ga je poslala u kavanu kako ne bi bio na divanu. Naš KUD je izveo i splet igara Slavonija, Bunjevačke igre i Banatske igre. Domlječani su nastupali u dva navrata sa spletom igara Bosanske Posavine. Nastupila je i folklorna sekcija OŠ "fra Ilije Starčevića" sa kolom na Bedemku sa koreografijom pod ravnanjem Mirjane Oršolić. Mora se priznati, KUD nema straha za budućnost. Večer je bila i glazbenog karaktera za što su se pobrinuli tamburaši KUD-a i Boris Petrović (Đicin, Maćun kaže Aničin:)). Na kraju su svi zapjevali Radujte se narodi, a nastavilo se sa kolom. Prvo u pratnji tamburaša, a onda uz violinu i šargiju. Oni koji nisu bili iduće godine obavezno dođite. Slike možete vidjeti u slikovnici

Damir Oršolić
Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gljista - [JosObfuscator] Qi+MCm(zCei`@nzF-izhfc{q;tOaI,Rx]? -g|$l,pxnniI_O%ysKAtn$fa->.
mraka - [JosObfuscator] ,*jR@i6c9AmzeZrgrSn(gdui+[cQRaYaEX,jB0+ R]r1T;u){-lyj(@6~a%?{,T 4qmasbub_.v$jXieAx+t|Vi|B,jn7U2aa1,SE a21dmm~%a_[V]sJ1aZ.
anjcug - [JosObfuscator] dV>iSm@mje}|8[On)~/iEctFai.Nn,dNf N{o6pa~ud1i};fj)eI>BltGF=ooTfv,$k#8 BmsHiDkU[ ds;TawA]@[kg@[hPonn ETiV 8U,h_lFhaHeč+eP*Y,Bd >=Jk6o;m)2=+Ipal?8l_6be_tvE.