Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Božićni koncert
Utorak, 29 Prosinac 2009

Božićni koncert 2009Sinoć, 28.12.2009. u 19 i 30 u Dvoru održan je drugi Božićni koncert u organizaciji našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Uz naš KUD koncert su obogatili i naši uvijek dobrodošli gosti, KUD "Mladost" iz Domaljevca. Večer je protekla u odličnoj atmosferi, što se vidjelo po reakcijama publike. Izvođači su nagrađivani pljeskom svakih par minuta.

Koncert je vodio vječni i neponovljivi Nedjeljko, a otvorio ga je predsjednik KUD-a, Mato Oršolić. "Tomislavovci" su počeli sa prikazom Pakovanja duvana na divanu. Jedini nezadovaljan je bio djed Bodlja kojeg je baba tjela privarit pa ga je poslala u kavanu kako ne bi bio na divanu. Naš KUD je izveo i splet igara Slavonija, Bunjevačke igre i Banatske igre. Domlječani su nastupali u dva navrata sa spletom igara Bosanske Posavine. Nastupila je i folklorna sekcija OŠ "fra Ilije Starčevića" sa kolom na Bedemku sa koreografijom pod ravnanjem Mirjane Oršolić. Mora se priznati, KUD nema straha za budućnost. Večer je bila i glazbenog karaktera za što su se pobrinuli tamburaši KUD-a i Boris Petrović (Đicin, Maćun kaže Aničin:)). Na kraju su svi zapjevali Radujte se narodi, a nastavilo se sa kolom. Prvo u pratnji tamburaša, a onda uz violinu i šargiju. Oni koji nisu bili iduće godine obavezno dođite. Slike možete vidjeti u slikovnici

Damir Oršolić
Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
očvalit - [JosObfuscator] mg#qzl47Qa|gJto6*lYx,S] *fNo|CM %^tbpxotYtCr}$6HoV8fTpš%Qe--}n7@ohyNmzFt 2tl@wvW;rJeP$mQOedXn5ua,1%Zw} -5K|oHMJ:OdcF7(v3SjjuEueTć=4Mhii4J-g buJn V#n#{elzdzm7odm%xgR|ldlfYyUe8NVdvHIV;,?- z9Tn=h`XecsD 1SO/z)v?a4vUtr@š/s]9a0vc4Wa.@R#tnE:w]i`La,~WoXn}d`u[#6gqTo2lvQbVl5Fa`iJ>CčJ.vGiO%tFiL.
stršen - imenica, vrsta insekta iz porodice osa, stršljen.
krezav - pridjev, onaj koji je bez zubi ili onaj kojem nedostaje nekoliko zubi ili zub na vidnom mjestu.