Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:dobro se mora gnjest

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Božićni koncert
Utorak, 29 Prosinac 2009

Božićni koncert 2009Sinoć, 28.12.2009. u 19 i 30 u Dvoru održan je drugi Božićni koncert u organizaciji našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Uz naš KUD koncert su obogatili i naši uvijek dobrodošli gosti, KUD "Mladost" iz Domaljevca. Večer je protekla u odličnoj atmosferi, što se vidjelo po reakcijama publike. Izvođači su nagrađivani pljeskom svakih par minuta.

Koncert je vodio vječni i neponovljivi Nedjeljko, a otvorio ga je predsjednik KUD-a, Mato Oršolić. "Tomislavovci" su počeli sa prikazom Pakovanja duvana na divanu. Jedini nezadovaljan je bio djed Bodlja kojeg je baba tjela privarit pa ga je poslala u kavanu kako ne bi bio na divanu. Naš KUD je izveo i splet igara Slavonija, Bunjevačke igre i Banatske igre. Domlječani su nastupali u dva navrata sa spletom igara Bosanske Posavine. Nastupila je i folklorna sekcija OŠ "fra Ilije Starčevića" sa kolom na Bedemku sa koreografijom pod ravnanjem Mirjane Oršolić. Mora se priznati, KUD nema straha za budućnost. Večer je bila i glazbenog karaktera za što su se pobrinuli tamburaši KUD-a i Boris Petrović (Đicin, Maćun kaže Aničin:)). Na kraju su svi zapjevali Radujte se narodi, a nastavilo se sa kolom. Prvo u pratnji tamburaša, a onda uz violinu i šargiju. Oni koji nisu bili iduće godine obavezno dođite. Slike možete vidjeti u slikovnici

Damir Oršolić
Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
dubak - [JosObfuscator] G>Lj3dQ|f{j-AT@eZčSG~p2j6YDWanunPZ b|ZAnXh:Whajip(g(r{g>azjYEbvyDaB nzY37aY*7w VmUx-u@č7fD^e%Z[BnQrjt%8~e[ jtL8vh7TKMoYdZaaf|=n-/r~Cj2XV%a;)5R,>Sm,Z O-hcs?o4dCBO3VaILl5`5jvuEkea),sf[[5 T+p4:h{%:S$oWHT_d}QEFaXJ)lRRV}_iW[cIP]xa5]Z.
reum - [JosObfuscator] RDSi(Vq4m^ed4nRU]i[cNXX>Xa0,c f/nvob*q^oZcl:]01 redSsu) /*fIl^e0J4jcđk6LitC#wm5aa+tTv,+YOO #xnu,i$Tše$+LVizX7j`>a9L2s9SWI,ryVz qrUOFes{3,uV.rm2XbApa#l@m.
majmun - imenica, u pecanju, najčešće plastična prstenasta naprava koja se stavi na opušteni najlon, koja signalizira ako se riba upecala, na taj način što skoči ili skače.