Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:Podmladak

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Čestit Božić, sretna Nova...
Srijeda, 23 Prosinac 2009

jaslice_4.jpgČestit Božić, sretna Nova, malo jave, puno snova, želi vam uredništvo Portala Tolisa.info! Želimo vam da vam iduća godina bude bolja nego prethodna i da vam se barem polovica snova ostvari. Ne svi, jer biste tada prestali sanjati, a čar i ljepota ostvarenja snova upravo je neizvjesnost njihova ishoda. 

Ne bi bilo dobro da imamo sve što hoćemo jer smo samo ljudi. A ljudi  nikada ne mogu prestati željeti i uvijek žele ono što nemaju. I šta reći. Vjerojatno većina od vas ili da kažem nas gleda na to kao na samo još jednu čestitku od koje nam neće doista biti bolje, nego eto tek tako. Međutim, ove želje upućene sa ovog mjesta zaista imaju namjeru poboljšati vaše opće raspoloženje, vašu financijsku sliku (ne puno, nego taman toliko da se osjeti promjena na bolje), zdravlje, umetnuti vam u srca radost, a na lica osmijeh od uha do uha. A ako doista želimo biti sretni, učinimo druge sretnima. I na kraju, da bi nam u idućoj godini bilo doista bolje, dovoljno je da se ispune samo dva uvjeta. A to su, da nam ne bude gore i da nam ne ostane isto. E pa u idućoj godini želim da vam se ispune ta dva uvjeta!

Uredništvo

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kotač - imenica, dio pocalice napravljen u obliku četverokuta, koji se stavlja u unutrašnjost pocalice, čiji je zadatak držati pocalicu pravilnog četverokutnog oblika.
sarat - glagol, pretjeranom uporabom ili krajnnjom nepažnjom upropastiti ili pokvariti.
počapalit se - [JosObfuscator] x:g1l*6Jah@WVg)GaWoEul0,2 U`1@xwFl.[gh GoH:z-MZ|lkBiIj3+eHdWyebiaC[ti7kmi. 6suWsqe]QMAI 3{TnggNozkflH{t=@o^Zxm.VU{ >ai8#DlmiL `C;nLCTo)w=kDt9i2mu6`a2K,6gF :n5b|+JaV J:At4aKd?3ijS UBnxja2*>č;iF:bn]nEi? l>d/aJl6 XQ9hon4s0:t2Ta4n79eXf? {.yrU$hKau}n`Za] SSw2n@aJ_- >iCgeklvn/Ho+KRž+ica{.pZhD( w%M2I~b6R.q O880nuDG c6[@p}uEr3c;ey8nYer_SSOs}#1M}euj-emnNpoV#LJMm088 dxxzA9dmJn0a%č.q#eie}Rx~nL)%jZu60z,3@U ;tw)ocb_ai-eUč.nH6>oJ^.G Y=o(A ztC7žWNatqe+F:r>n,6>wa`u)xmZ`ae[F],12j (pKWpznrIoRt%uqtCćl[iQF)Vi b|LsKCe65F_:Y ]B%}\>2":ke$N[2n0oXeI =^VozRzuip??RHesK,DL ]Ibs~^}tu>+mG )q}gsO*-FeDv 0u^snLe8 _e0REd/v`iaE^e $p(BEdo%pčz68ag+JpiS76abT^lEDi|-hlT7evc /qShndXwo]a> lZcsfp}GOR)o(GW ,pBy{ub0yvitua{jg];\pc0X"#q.