Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Sveti Nikola posjetio Tolišku i Kostrčku školu
Sveti Nikola posjetio Tolišku i Kostrčku školu
Petak, 04 Prosinac 2009
27.jpg Petak 04.12.2009. Danas u školi fra Ilije Starčević u Tolisi i osnovnoj školi u Kostrču naše mališane svojim posjetom obradovao je Sveti Nikola. Da stvar bude još zanimljivija Sveti Nikola je doputovao tko zna iz kojeg kraja svijeta i to vjerovali ili ne na biciklu.
On kaže da je razlog što je došao na biciklu to što nema snijega, a ovako održava kondiciju i ne onečišćuje okoliš. To je za svaku pohvalu, jer takvih koji imaju tisuću i sedamsto godina i još voze bicikl sigurno nema puno. Za tu prigodu, učenici naše škole su Svetom Nikoli pripremili lijepe recitacije koje su mu se jako svidjele pa im je on za uzvrat ispričao puno stvari o sebi. Ispričao im je zašto on stavlja poklone baš u čizmice ili u crvene čarapice, a ne u nešto drugo. Tu priču možete vidjeti ovdje dolje na videu. Nakon lijepog druženja i mnoštvo poklona koje je donio i podijelio, Sveti Nikola je pozdravio djecu i krenio na svom biciklu dalje da obiđe još puno druge djece, a naročito kako on kaže one dobre. Zato budite dobri da u Nedjelju na njegov imendan posjeti i vas.

Slike su u slikovnici .

 

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
živče - imenica, naziv za othranjeno pile, bilo da je očerupano ili živo.
alaj - [JosObfuscator] /u;zslvci.iR$k#hR,V1N(@ [p.iopgr{Go>}t#VolQviHROog|? 1z)CuXq;_ ]Sb_oe_@SvćtcAa7r|dcRi/mmza>a,O#r R$a>sua$:| kbR{zDnu(}aIXčRIpL}e9O*{nu_z*yj$Zu_ 3WbLb(a9w[)šY4*[C:qCsb3 Ho\IP\z^L;\H"^LEs=.tZ5aV;rGnjji^zJG( BOSqs~v,a5)t-5e} ?6X_ya5lpd8Ra_.j- ds-i}_Ujo _T(b~aS]Ir9aPbMV4fal|W,.DoC~ RLn)nA#8e2#a0 RM(d-^$Z:oOzG/v:FXoGB[#hl@i(DD- g,$Xd_/oYca5OA kprs1pjji4uUesv+@HgNaRUnOTm#|:9Qo* mdJ|Wž34q(a~_bz^ekJa,m\Ny99\B6Zm\/vMy"
kvocat - glagol 1. obavljati kvocanje, 2. ne biti prestar za kvocanje: \"kvočeš li ti ve godine, il ti je prošle bilo zadnj put\"?