Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Utemeljena književna nagrada "fra Martin Nedić"
Petak, 27 Studeni 2009

fra_martin_nedic_2.jpgNa sinoć (26.11.2009.g.) održanoj sjednici, Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis", utemeljena je književna nagrada "fra Martin Nedić". Povod za osnivanje ove nagrade je dvjestota godišnjica rođenja ovog prvog ilira Bosne, koju iduće godine slavimo. Književna nagrada dodjelivat će se svake godine u okviru manifestacije "Dani Tolise".

Sama nagrada će se sastojati od Plakete (najviše priznanje koje na Danima Tolise daje Zaklada), kao i novčane nagrade, čiji iznos će biti naknadno utvrđen, a ovisit će, naravno, o mogućnostima Zaklade. Natječaj za ovu književnu nagradu bit će otvoren od 1. prosinca 2009., do 1. travnja 2010. godine, kada je fra Martin Nedić prije dvjesto godina i rođen. Natječaj će biti pravovremeno oglašen putem stručnih časopisa i internetskih stranica. Naravno, i mi ćemo na našem portalu ojaviti tekst natječaja, čim bude zgotovljen. Potrebno je kazati da će na natječaj svoje radove moći slati pisci iz BiH i Hrvatske.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
cmurak - imenica, tanak mlaz vode ili kakve tekućine.
đida - [JosObfuscator] =>S$Vii@gI/mye^4n:Di03c8%)y3aH01,k{.* k{}oy3b{`nalhaFjUI 5nJtkcLoU3[jepiH= f~Sy5j>veChxI `R~ILdW6?)aoll#iwxjm9I1a[oI6,vd Loo6jnR,a4jOb.;k 0KknoUC{jeq?Oi9? vOJn6drxi=jt)j~RxOeIW.YD Z5Dx(bJJiXZqox ;Au+ .-pv:9|=ru6Ga{G@_vAuEMA: `G%iLtQv isX9OaQr8;d75f +m[/+oC1nrAkzvaej:I ^G3i:*s(@kpCaaCštK{Utr2%8a[5vt:xB{qit v{*z~1C(bRmod`k$bg,%q }-@Q-t]6Sco#:g#j$a2b.
birićetno - pridjev, o hrani ono čega ima u izobilju, čega ne nedostaje. Ono što je po svojoj prirodi takvo da može trajati dugo, a da se ne pojede.