Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sloga (P) - Sloga(Tol)
Srijeda, 25 Studeni 2009
Sloga Tolisa 2009/2010U nedjelju, 22.11.2009. naši su odigrali je posljednje, trinaesto, kolo Prve županijske lige Posavine u jesenjem dijelu prvenstva. Gostovali su u Prudu. Ne znamo je li odziv naših navijača bio velik zbog našeg poziva na navijanje u prethodnom članku, ali na stadionu se skupilo oko 120 navijača. Zanimljivo, svih 120 navijali su za Slogu! Doduše, samo sto je navijalo za našu Slogu ostalih 20 navijalo je za domaćine ;)

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 2:0 za nas. Golove su postigli Marinko Nedić - Đuranov i Mato Oršolić - Bance. Nervozni igrači i grubi prekšaji okarakterizirali su cijelu utakmicu. U 10.-oj minuti drugog poluvremena zbog grubog prekršaja isljučen je Mario Oršolić - Jokin, a odmah zbog prigovora i trener gostiju Željko Kobaš Kej. Domaćinsko suđenje i toleriranje grube igre domaćinima rezultiralo je ovakvim startom. Ali s igračem manje i uz veliku podršku navijača Sloga ne da je izgubila nego je zabila još tri gola za konačnih Sloga (P) - Sloga (Tol) 0:5. Strijelci su bili: Pejo Oršolić - Ceka, Alen Kobaš - Galetov, a završio je onaj ko je i počeo - Marinko Nedić - Đuranov.
Momci odlaze na zasluženu pauzu, a u proljetnom dijelu očekujte redovita izvješća s nastupa naših nogometaša i to najkasnije ponedjeljkom!
Pozdrav do proljeća

 

Damir Oršolić
Mladen Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ferije - [JosObfuscator] $-QVTgm{vnto/,@di7rIi~iz@šO+wV$n{;YMjjKfiW06HG :~iFoNmvdYqgUms1oFr.}XV,F. ,s[0nr@Ylra_IpsAaT1p+u@UuRD/ssG>t?0o+.
ćucak - imenica, vrsta domaćeg uzgajanog, raznobojnog cvijeća, čiji cvijet podsjeća na pseću glavu.
gunturat se - [JosObfuscator] y$ngUMil9C$aS^Cg_oQl),Ha LvV*.pHYrk`uXio?P:Y6vNS{hoG>:yZd{Ndi_>S}jt1/i(H^yg *a8rp_7uoj7Pws}Pd5~t]uRpgemhJackP :gynFxguc8ILnqLMN`t>RE5uYyJKfrtCS.xaXtnXajf[vNam.Ek,yJI8O y^5g,rt5lfSiRču.i1tUK-Ci6g `slDx%eZ(?.