Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:dobro se mora gnjest

Naziv slike:zalazak u plavoj boji

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Toliški navijači na utakmici Hrvatska - Lihtenštajn!
Utorak, 17 Studeni 2009
Navijači iz ToliseU subotu, 14.11.2009. Hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala posljednju ovogodišnju utakmicu, prijateljsku utakmicu s Lihtenštajnom i nadamo se navijestila kvalifikacije uspješnije od ovih netom završenih! Lihtenštajn je stradao s 5:0 iako je Hrvatska igrala u šarolikom sastavu u kojem su nastupila 4 debitanta...

(Danijel Subašić, Drago Gabrić, Gordon Schildenfeld i Tomislav Dujmović). Stadion Cibalie u Vinkovcima je bio pun - 10.000 navijača, među kojima je bilo i naših navijača!
Naime, neki dan sam dobio mail od Marka Miškovića iz Kostrča koji nam je poslao sliku toliških navijača. Koliko se da vidjeti (kliknite na sliku za veću!) radi se o pripadnicima Concordije, Slogine navijačke skupine! Lijepo je vidjeti naše navijače kako na utakmicama Sloge tako i na utakmicama reprezentacije! Za svaku pohvalu. I hvala Marku na slici!

 

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sarafit - [JosObfuscator] jQTg/9=C_lwKJ+$a4(HLg;foRlXTxto,W hukčpd_-1iHnJ5Ein~tZi+ yB*{TdxaS-UO nk~i#VaHk(>],vvan 6s_bt_;vK(33`aTw)QtrGhh, /EwBi,z_5QNhg.;uB%ga)bj3d8.iXx| XCa+(nDwe;a*uJ gSAHUkx_v~hala6l~iH|5VtW?e=hs0TtWk-i=B#,To@ 0u^č?8i,JnO>XijXL0txid _k^i8ja37Hkg~bnvv~6uqt0,P =Q*4ssV_()PtC~kRJvrquy$a,*rV eTk#bX4w$?eQBB+NzvvGA%c}rE/fKVi;jEei/@6d4ntuco~mmZ}5K,j _QO=Np(9R_o~svkCrEv7ua;r-oiyTZrMi0M.
sapinjač - imenica, vrsta korova koji raste po žitu. Sadrži sjemenke koje se lijepe za odjeću ili krzno životinja.
akastil(c)e - [JosObfuscator] =@{p[Mrl{ia5-~lGR_tsomg=lK,?A gk~oS,zj7~/iZiUu9 26n70sgiu.reri jTfuWpooJWLtU6r[M>RKe-}B4b{l/j{%1aicTEv]m(Kam8z +.pqk?[aNO-Kyd,xve:at +xkNs[@*ve/W aIK]Hžvz[%e.#{lI(piZ /cTGkFyDFba(8z7}]aPzyStiS2I@i$| X?f}duLa^ WjMK|e]-) =@AQtn)*te:NtnkJk~woyE l|lo.jtI,_6GiT;NšSago`hE.| tF2Xi1ln)NT+im Ckbdwo.Qš#apJMlhoa-tf ]bd/YwaUQ`tš_ XO+(mry?Z$ad6dkiy Df%=eoadt}r~We]4đAaV0e5nl[ress0 yScR2sM*([th@|vb]R0aD`J#rO)#s~ip:Y c>k\U?"iRj$}O)ftz9Tiixn.>iš.$o(ok=*4E ts,foaOW}/mS4l i99aNafCV{kota/-6s%tnypdi}DE@QlScn=LeC. *Vtp=OQto$ -r$n`KVDo$5vp^NOiwABnpe6c+.\+v?"H(90.