Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:otkrnjiti mjesec

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Džaba sušili

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Koncert za Vedranu
Koncert za Vedranu
Ponedjeljak, 12 Listopad 2009

12.jpgU organizaciji Zaklade "Terra Tolis", sinoć 11.10.2009.g., u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, pred oko 800 ljudi, održan je Humanitarni koncert za pomoć maloj Vedrani, teško oboljeloj od leukemije. Moto koncerta je bio "DOBRO SE DOBRIM VRAĆA". Na koncertu su nastupili učenici iz osnovne škole iz  Orašja i Tolise, koja su pjesmom, riječima i plesom pokazala Vedrani da nije sama i da misle na nju.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!

Također na koncetu je nastupio i naš KUD Kralj Tomislav sa prigodnim repertoarom, te crkveni bend koji još nema naziv, a bez obzira na to svira i pjeva fantastično. Osim pjesme i plesa, djeca iz svih osnovnih škola naše općine, izradila su prigodne čestitke ukrase i druge unikatne radove koji su prodavani te večeri. Prihod od prodaje ručnih radova, knjiga i cd-a koje je izdala Zaklada, pića, a naravno i dobrovoljnih priloga, u kompletnom iznosu namijenjen je za pomoć u liječenju Vedrane Oršolić. Budući da je sinoć bilo nemoguće prebrojiti novac, jer su neki uplaćivali i preko računa, te će neki novac donirati i slijedećih par dana, nismo u mogućnosti informirati vas koliko je novca prikupljeno, ali ćemo to  učiniti, čim informacija o tome bude dostupna. Još samo da napomenemo da je i prostor u kojem je koncert održan, a to je dvorana "Dvor", Zakladi ustupljen besplatno.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
enđija - [JosObfuscator] lULjTžhMIe*-n.#QaLR9 `Cuf [asL0Lv{vB$IaxfQLstd)28o,CcvJi35+mT:1)8afC,v k4AomkHowdjEaEfJ ^9ZHpF:gqrKeoFd+v,4ChZo~2Px}dYDIIinB9M xb%#foh^,NkslWc8t3la:lwe?NLO Xž2LK-/eu=,:FniunrbeKoG OXue 10+lpbj7e1v^E5*la>:64pnZjLuR 1[i-j05Ug>*lGQaVYP=vzvmnXaGjmc Q}JpUgj1L,i:eY36v@vFa~čgH}Bqi,m{Vc17aXfS6I,q rvytySk{eT =5?W,keroZ5JKjjVaC L{p#9h,fosk01LmowRa4ž/[1h>eCvf? 5čp{sua}je2jMbE:ai6^V KPdTpYpryIRi,C GtpBjdrK/=)ziSkou/Z:@p+l1yQjFAa()P*nCdjd$zuwf@ `>GS\s;[F"41ps$NGar8~iDUK.2k4acz$kXa4$q\d,69"g5u7.
izmolit - glagol, proturiti, isturiti, provirivati:, \"vi kako je miš izmolio glavu\".
ščipit - [JosObfuscator] @aTZ$gjsljaZg6o}q@ReliE$PB,{8.[, L.e.s#}Zt1-32}iYW*R@sXSnB1|P:u;M6%ts*i69~,] CGnMpBa4Zr-Oqie/et|ifs+cxLni.pS)u_QdPftciga|B6,K 8O?sxc9tUP:ehHz5_g(MIQ6naouht|*sj>i2`.m.