Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Precizni gospodin

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Koncert za Vedranu
Koncert za Vedranu
Ponedjeljak, 12 Listopad 2009

12.jpgU organizaciji Zaklade "Terra Tolis", sino 11.10.2009.g., u sveanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, pred oko 800 ljudi, odran je Humanitarni koncert za pomo maloj Vedrani, teško oboljeloj od leukemije. Moto koncerta je bio "DOBRO SE DOBRIM VRAA". Na koncertu su nastupili uenici iz osnovne škole iz  Orašja i Tolise, koja su pjesmom, rijeima i plesom pokazala Vedrani da nije sama i da misle na nju.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!

Takoer na koncetu je nastupio i naš KUD Kralj Tomislav sa prigodnim repertoarom, te crkveni bend koji još nema naziv, a bez obzira na to svira i pjeva fantastino. Osim pjesme i plesa, djeca iz svih osnovnih škola naše opine, izradila su prigodne estitke ukrase i druge unikatne radove koji su prodavani te veeri. Prihod od prodaje runih radova, knjiga i cd-a koje je izdala Zaklada, pia, a naravno i dobrovoljnih priloga, u kompletnom iznosu namijenjen je za pomo u lijeenju Vedrane Oršoli. Budui da je sino bilo nemogue prebrojiti novac, jer su neki uplaivali i preko rauna, te e neki novac donirati i slijedeih par dana, nismo u mogunosti informirati vas koliko je novca prikupljeno, ali emo to  uiniti, im informacija o tome bude dostupna. Još samo da napomenemo da je i prostor u kojem je koncert odran, a to je dvorana "Dvor", Zakladi ustupljen besplatno.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
nakrcat - glagol, preneseno, napisati togod na pisaem stroju. \"De mogo si mi zaas nakrcat pismo na toj svojoj maini?\"
ispotija - [JosObfuscator] rc>i*1DJ.mi+in~i>fFY%tj|T1iOcy šDuMt=e4eoh+1g;;5uwok0%ddt|hHq $kRnb]G=em oL(.,SuyrW5yeRV}zt$i,3k,0g cYpyo>1TljjgJZaK,EgHfcz|a7Y#enSlzoH+iQ,PaEeI _jPdsIm5pf>oI[5r~_^oX3rf,xypL0iwcnp=I>aIzevX]o
fosna - imenica, zidarska trocolna daska, ponekad ojaana sa eljezom. Slui za postavljanje skele.