Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Koncert za Vedranu
Ponedjeljak, 12 Listopad 2009

12.jpgU organizaciji Zaklade "Terra Tolis", sino 11.10.2009.g., u sveanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, pred oko 800 ljudi, odran je Humanitarni koncert za pomo maloj Vedrani, teško oboljeloj od leukemije. Moto koncerta je bio "DOBRO SE DOBRIM VRAA". Na koncertu su nastupili uenici iz osnovne škole iz  Orašja i Tolise, koja su pjesmom, rijeima i plesom pokazala Vedrani da nije sama i da misle na nju.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!

Takoer na koncetu je nastupio i naš KUD Kralj Tomislav sa prigodnim repertoarom, te crkveni bend koji još nema naziv, a bez obzira na to svira i pjeva fantastino. Osim pjesme i plesa, djeca iz svih osnovnih škola naše opine, izradila su prigodne estitke ukrase i druge unikatne radove koji su prodavani te veeri. Prihod od prodaje runih radova, knjiga i cd-a koje je izdala Zaklada, pia, a naravno i dobrovoljnih priloga, u kompletnom iznosu namijenjen je za pomo u lijeenju Vedrane Oršoli. Budui da je sino bilo nemogue prebrojiti novac, jer su neki uplaivali i preko rauna, te e neki novac donirati i slijedeih par dana, nismo u mogunosti informirati vas koliko je novca prikupljeno, ali emo to  uiniti, im informacija o tome bude dostupna. Još samo da napomenemo da je i prostor u kojem je koncert odran, a to je dvorana "Dvor", Zakladi ustupljen besplatno.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
glob - imenica, pomini spoj izmeu kostiju, zglob.
bezribi - imenica, vrsta veoma malene rijene ribe iz porodice ciprinida. Podrijetlom je iz Japana, a u posljednje vrijeme se esto javlja u naim jezerima.
kovrtalj - [JosObfuscator] l=nvFi%Xi-Ur]F,WxQ V0tvOrvt`tAllm=W#Zoevg