Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Koncert za Vedranu
Ponedjeljak, 12 Listopad 2009

12.jpgU organizaciji Zaklade "Terra Tolis", sinoć 11.10.2009.g., u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, pred oko 800 ljudi, održan je Humanitarni koncert za pomoć maloj Vedrani, teško oboljeloj od leukemije. Moto koncerta je bio "DOBRO SE DOBRIM VRAĆA". Na koncertu su nastupili učenici iz osnovne škole iz  Orašja i Tolise, koja su pjesmom, riječima i plesom pokazala Vedrani da nije sama i da misle na nju.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!

Također na koncetu je nastupio i naš KUD Kralj Tomislav sa prigodnim repertoarom, te crkveni bend koji još nema naziv, a bez obzira na to svira i pjeva fantastično. Osim pjesme i plesa, djeca iz svih osnovnih škola naše općine, izradila su prigodne čestitke ukrase i druge unikatne radove koji su prodavani te večeri. Prihod od prodaje ručnih radova, knjiga i cd-a koje je izdala Zaklada, pića, a naravno i dobrovoljnih priloga, u kompletnom iznosu namijenjen je za pomoć u liječenju Vedrane Oršolić. Budući da je sinoć bilo nemoguće prebrojiti novac, jer su neki uplaćivali i preko računa, te će neki novac donirati i slijedećih par dana, nismo u mogućnosti informirati vas koliko je novca prikupljeno, ali ćemo to  učiniti, čim informacija o tome bude dostupna. Još samo da napomenemo da je i prostor u kojem je koncert održan, a to je dvorana "Dvor", Zakladi ustupljen besplatno.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
strnit se - [JosObfuscator] rgplwn,nqaT:=g8:ny$oz7eudlw,or87 jUfvp5.= Z.sU6#Rtz{0saAvq}w_Gi^ut#Z dsZe1RD,+.
prislano - pridjev,ono koje je previše posoljeno, preslano.
frtalj - [JosObfuscator] `$i)?e%mky|eA{uTnvi.:uc#as}[L,%Gr (ixč.2k>)ev#t]9v8ribEihjrlt()i0QC?Wnm-k^gal,UKLPY 0Wkm?Kv?xay1aKfr@*Q9aButHh.