Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 104

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
Nedjelja, 04 Listopad 2009

srce_od_kamena.jpgZa točno tjedan dana, 11. listopada 2009.g., sa početkom u 19 sati, u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, održat će se humanitarni koncert za pomoć Vedrani Oršolić iz Tolise, teško oboljeloj od leukemije. Cilj koncerta je prikupti što više sredstava za pomoć u liječenju male Vedrane , dati joj podršku i uputiti poruku da nije sama, te da ima dobrih ljudi koji misle na ljude oko sebe.

Stoga smo svi pozvani da rečenog datuma budemo nazočni na ovom događaju i da svojim dobrovoljnim prilozimaHumanitarni koncert za Vedranu Oršolić pomognemo maloj Vedrani da pobijedi ovu tešku bolest. Na koncertu će nastupiti djeca iz osnovnih škola u Tolisi i Orašju, crkveni bend, KUD "Kralj Tomislav" i još neki, a djeca iz osnovnih škola napravit će prigodne razglednice koje će te večeri biti prodavane. Osim razglednica bit će prodavane i knjige koje su izdane prigodom svih Dana Tolise. Sav prihod od te večeri je namijenjen za pomoć pri liječenju male Vedrane. Stoga, budimo svi u nedjelju 11.10.2009.g.  nazočni ovoj priredbi, te svojim novčanim prilozima, prema svojim mogućnostima, pokažimo  svoje srce, jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

UREDNIŠTVO

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gamarenda - [JosObfuscator] ?-i@)5xKm1e_6nf~X1liZcpM?Da|HPG,Fr *oBEvJ0+eTLlEp`iLkKNxa1|=L /Tg6ou*Om88?4ipEl$ach,;# KZHh$Fcr|^pl3eF@LYtCri>nc272Sa973.
nacunjat - glagol, cunjajući pronaći, nanjušiti dobru priliku.
škula - [JosObfuscator] IimrC[Ym+ZL+SePrEzn,ioOc(gI5OanX0,,SwM `o)qtmf#wjpyeIZsi=tN$8;oVNU4* PQVez(s72aK*bn 1-u5č$?-$sernGjYe(_nO`,}CW*o `{šrPCmk-fteoY05*ZlYXa3D.