Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
Nedjelja, 04 Listopad 2009

srce_od_kamena.jpgZa točno tjedan dana, 11. listopada 2009.g., sa početkom u 19 sati, u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, održat će se humanitarni koncert za pomoć Vedrani Oršolić iz Tolise, teško oboljeloj od leukemije. Cilj koncerta je prikupti što više sredstava za pomoć u liječenju male Vedrane , dati joj podršku i uputiti poruku da nije sama, te da ima dobrih ljudi koji misle na ljude oko sebe.

Stoga smo svi pozvani da rečenog datuma budemo nazočni na ovom događaju i da svojim dobrovoljnim prilozimaHumanitarni koncert za Vedranu Oršolić pomognemo maloj Vedrani da pobijedi ovu tešku bolest. Na koncertu će nastupiti djeca iz osnovnih škola u Tolisi i Orašju, crkveni bend, KUD "Kralj Tomislav" i još neki, a djeca iz osnovnih škola napravit će prigodne razglednice koje će te večeri biti prodavane. Osim razglednica bit će prodavane i knjige koje su izdane prigodom svih Dana Tolise. Sav prihod od te večeri je namijenjen za pomoć pri liječenju male Vedrane. Stoga, budimo svi u nedjelju 11.10.2009.g.  nazočni ovoj priredbi, te svojim novčanim prilozima, prema svojim mogućnostima, pokažimo  svoje srce, jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

UREDNIŠTVO

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tonja - [JosObfuscator] F(tlQi0$@@mseJx`9n/51iL~ChYcj9maV#0Cq,? rwk{v;rsJe^.0AmT2e$RnjB{u+s%;9kkaAKZz; [psOYos1jza8`p+v]aHCZw,]u]*d V7vk2boX#j}|W#^aYpH ^HqujX jQRm,k/OH6aoGQm1bm|eiOCAnKVa6(cn5iEOjG]W2mi0z mPU8Cv.GQ15l/2fq>an)|gVPxmeii/fW B5HBi#:RK ,pts+=~:buY)^MEnoM5MBc+K|Ka~wZHn |Gouoo94z,)rgok0SpxkpSuV$tBlj/8eF Uf9p-.UwJr)o}*plWajdcaw`TnLj.em`zI 35evpo_o}ZLovc.>LVrMpgt5nJ5Gi|YeYthT okfuIvKy^lgDf/AtxLugr|#;oaSa,+a j/kZ/oesne~Qo;>orbsxiy3pHt0koE4 tr~zZIWaCeg1ajDYwQčL`iia^q(cneW ziWiB Rp:ae$p3rb$^@i*xg*:k]l{~Se*u}.
kodob - prilog, tek, tek što, istom.
safun - [JosObfuscator] @qIi`R:m@Wez0n.keGi,DAabcjU.vuaAN,G)c> lMRs|r)fs5eI%dEvv4sVi75^t4/VvHloWN f5zk1$SaYIKI= pqp6SJtrrO,tXa?-ne4+_}j7G0-5eioLXP,gEZMc xD}p;sXaW+pr-SD$uVnUs.