Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
Nedjelja, 04 Listopad 2009

srce_od_kamena.jpgZa točno tjedan dana, 11. listopada 2009.g., sa početkom u 19 sati, u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, održat će se humanitarni koncert za pomoć Vedrani Oršolić iz Tolise, teško oboljeloj od leukemije. Cilj koncerta je prikupti što više sredstava za pomoć u liječenju male Vedrane , dati joj podršku i uputiti poruku da nije sama, te da ima dobrih ljudi koji misle na ljude oko sebe.

Stoga smo svi pozvani da rečenog datuma budemo nazočni na ovom događaju i da svojim dobrovoljnim prilozimaHumanitarni koncert za Vedranu Oršolić pomognemo maloj Vedrani da pobijedi ovu tešku bolest. Na koncertu će nastupiti djeca iz osnovnih škola u Tolisi i Orašju, crkveni bend, KUD "Kralj Tomislav" i još neki, a djeca iz osnovnih škola napravit će prigodne razglednice koje će te večeri biti prodavane. Osim razglednica bit će prodavane i knjige koje su izdane prigodom svih Dana Tolise. Sav prihod od te večeri je namijenjen za pomoć pri liječenju male Vedrane. Stoga, budimo svi u nedjelju 11.10.2009.g.  nazočni ovoj priredbi, te svojim novčanim prilozima, prema svojim mogućnostima, pokažimo  svoje srce, jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

UREDNIŠTVO

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
naduvano - pridjev, 1. ono koje je u dovoljnoj mjeri napunjeno zrakom ili kakvim plinom; 2. u prenesenom značenju, ono koje se pravi važno.
prikobacivanje - imenica, pravljenje koluta, naprijed, koluta nazad ili salta.
đerđe(f) - [JosObfuscator] |cinTjebmCoz$ePQ8n6ZirzcN(aIfR j1{:ov}(;8k4sm{Dr+3u2a{QgrZlFi>+d4 uEkd-}r@v_xDoeFn[%a2i@ ro?#kSz*tlvC2piLr0)z) [x=zQ)a: qWFpAV=/l;iaG3[oti@geneNTZo@Jx6 `n5kIuap4kOX 7DYwk3foc|`i|j^;J11ed5cmyb -)-9ZspP}t9eP9{D 3^Dv-2yyye@mny:z*AV{eee_,Zh[d Ys-\%"uy/PmiSVz#0+vX/YjlX5Q%a^č-b2Wwe,gH CžXO0i-%;]c(]e.7S\n"H.L] cNiNh99G `sLst0liFx..