Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
Nedjelja, 04 Listopad 2009

srce_od_kamena.jpgZa točno tjedan dana, 11. listopada 2009.g., sa početkom u 19 sati, u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, održat će se humanitarni koncert za pomoć Vedrani Oršolić iz Tolise, teško oboljeloj od leukemije. Cilj koncerta je prikupti što više sredstava za pomoć u liječenju male Vedrane , dati joj podršku i uputiti poruku da nije sama, te da ima dobrih ljudi koji misle na ljude oko sebe.

Stoga smo svi pozvani da rečenog datuma budemo nazočni na ovom događaju i da svojim dobrovoljnim prilozimaHumanitarni koncert za Vedranu Oršolić pomognemo maloj Vedrani da pobijedi ovu tešku bolest. Na koncertu će nastupiti djeca iz osnovnih škola u Tolisi i Orašju, crkveni bend, KUD "Kralj Tomislav" i još neki, a djeca iz osnovnih škola napravit će prigodne razglednice koje će te večeri biti prodavane. Osim razglednica bit će prodavane i knjige koje su izdane prigodom svih Dana Tolise. Sav prihod od te večeri je namijenjen za pomoć pri liječenju male Vedrane. Stoga, budimo svi u nedjelju 11.10.2009.g.  nazočni ovoj priredbi, te svojim novčanim prilozima, prema svojim mogućnostima, pokažimo  svoje srce, jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

UREDNIŠTVO

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pišak - [JosObfuscator] 19iMsCn[m{r*eArnyi^FI$c*3a;D74,| Kj(mrlUMJ{ag5:ErzBA#W[,| _oq[@ss1I~t$ow)b->VPiT?EMt}9N,>os2V ~|m=xzlDlU*pQa|7yzH ykl~P6rCvP*xip~:YR: #R9\4d7"t4MM(d>^a`B0Vf -9vbips^Bd>Pit:iZSXkfš`O$+ sLQt]i4=@o wD:4kl3Ka}kx)o-D7Ub =d69kMr]1iv*:(q `J^L-ih~ddeN,e_,+ {y.t{IPo+ZS %8Jpj1:e(;0C /yGzppV}iysšTPaK+kqF `~dr/kBwq|r;vXiR#O:B\Pw"$;RDO.
ispotija - [JosObfuscator] )K2RMčLiC|*|nlitPahtP.e$>iO: š1t1i.H+ougGgo;5Mw:d.L a*kn@^Dex ]BjžhP5uQrje#b%@oćHji;~MZ6,b0=G $2p|#.ro2|47l/]oAaaWwgOpRmOaMIn=oZ?%,( 1GLs3pA*oXaHrQ%qG/ot`,4uDOpDfH;PiMp^i{lNa;;c[Bvf:^o
omjetanje - imenica, čišćenje metlom dijelova čega. Naprimjer, skidanje paučine metlom.