Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
Nedjelja, 04 Listopad 2009

srce_od_kamena.jpgZa točno tjedan dana, 11. listopada 2009.g., sa početkom u 19 sati, u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, održat će se humanitarni koncert za pomoć Vedrani Oršolić iz Tolise, teško oboljeloj od leukemije. Cilj koncerta je prikupti što više sredstava za pomoć u liječenju male Vedrane , dati joj podršku i uputiti poruku da nije sama, te da ima dobrih ljudi koji misle na ljude oko sebe.

Stoga smo svi pozvani da rečenog datuma budemo nazočni na ovom događaju i da svojim dobrovoljnim prilozimaHumanitarni koncert za Vedranu Oršolić pomognemo maloj Vedrani da pobijedi ovu tešku bolest. Na koncertu će nastupiti djeca iz osnovnih škola u Tolisi i Orašju, crkveni bend, KUD "Kralj Tomislav" i još neki, a djeca iz osnovnih škola napravit će prigodne razglednice koje će te večeri biti prodavane. Osim razglednica bit će prodavane i knjige koje su izdane prigodom svih Dana Tolise. Sav prihod od te večeri je namijenjen za pomoć pri liječenju male Vedrane. Stoga, budimo svi u nedjelju 11.10.2009.g.  nazočni ovoj priredbi, te svojim novčanim prilozima, prema svojim mogućnostima, pokažimo  svoje srce, jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

UREDNIŠTVO

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
galonica - [JosObfuscator] ]1}hs%tubTaL}kD5Xlc5e#-Jnju=as~T) (p:oN[zPuL/[dzyEaX Z~x9?zba}NB *xpč0ux]vi[a7inMmj|;e}[2l dj-zKi1YkP;mIXnPpi#%NnqcA3,Ge+YoE,**+# 1sD-C[iteofMabOk5W@`Cl/4eWE6`n%Dk4x+7a*o=G.
anjcug - [JosObfuscator] /Air+mGreZ+ynpirc^*QTraR,c.2$? +BjJdoumE(cdC}ih~jBlJeR(FFl|RoTlN,D-/| 9/ed^ig abh*ZsL^a>k0oW *e`UfiKsK fG.SJh2l?natče)erKL,S (A.1Jkqo[m+ppjk@l@}ew30utAa)/V.
isklofat - [JosObfuscator] u,ngwl,yaWZegru*6oIKQlJtaHs,`6-I *gc]iNzvR#%uj^vvdq{vnau$rKS`saV*2t`Tb`Tic1:U{,~w|}p j,uhixza?mvWl~8=a%vt=i6t0Omiw,Cv- $@i]sGjs8JZStdYPuYGO^$ćX)uaki