Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
Nedjelja, 04 Listopad 2009

srce_od_kamena.jpgZa točno tjedan dana, 11. listopada 2009.g., sa početkom u 19 sati, u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, održat će se humanitarni koncert za pomoć Vedrani Oršolić iz Tolise, teško oboljeloj od leukemije. Cilj koncerta je prikupti što više sredstava za pomoć u liječenju male Vedrane , dati joj podršku i uputiti poruku da nije sama, te da ima dobrih ljudi koji misle na ljude oko sebe.

Stoga smo svi pozvani da rečenog datuma budemo nazočni na ovom događaju i da svojim dobrovoljnim prilozimaHumanitarni koncert za Vedranu Oršolić pomognemo maloj Vedrani da pobijedi ovu tešku bolest. Na koncertu će nastupiti djeca iz osnovnih škola u Tolisi i Orašju, crkveni bend, KUD "Kralj Tomislav" i još neki, a djeca iz osnovnih škola napravit će prigodne razglednice koje će te večeri biti prodavane. Osim razglednica bit će prodavane i knjige koje su izdane prigodom svih Dana Tolise. Sav prihod od te večeri je namijenjen za pomoć pri liječenju male Vedrane. Stoga, budimo svi u nedjelju 11.10.2009.g.  nazočni ovoj priredbi, te svojim novčanim prilozima, prema svojim mogućnostima, pokažimo  svoje srce, jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

UREDNIŠTVO

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
broka - [JosObfuscator] ?bP]m>eOUt-#Wuacl.nsPCa/Yk6D,@Y {ju]F] JIpW{r2-9Xa%Yj0v|4[.i{7~2lt$uGu doLbkuU4%Ir?2V`5ucgtx(-l3leFaa5sXQ3 }Su8Qphf)mon,hYnskPJuLid),Wa8rmR7 0k;:z$jay 4J*vt[oTL5dRSJu5R#H,IYu i^S]TkkhOWaz7qn8t[_,a
utit - glagol, dobiti na težini, udebljati se: \"puno jela, puno pila i puno utila\".
zelen - [JosObfuscator] +qU)i8%mxHmN*e*v1`nPdi9f:c,rf).aXB,=x WhmJQY;^lM^%a7dai9j zYOmxkt?ou{pi6u*4sob|,(ZBSK (l4L(%2i,@7qs.tVp1,0oz:flv#iC`R{j 0m`xyxl}ke4aqv_?ads_t(*o7([g} qW$Hk+%c6u*npe@uY*n7s(Wca_vYH,}MI ~|7nM5$l`aK)5Wz,6f4ib/|v@??~a Nf_G-zAaUb]oC JoI;j+YeeoevlqvXoJyv Wy=o)}{dcjAvj 1l%DI.iS7%8sPXeiCtO.ont7v@0a@Fcr |mm5Z4zlKaK#=^d./9[oW9_4gS 5$1BDkvurHDulp[3lbeuG/3esOqa-%E$.