Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
Nedjelja, 04 Listopad 2009

srce_od_kamena.jpgZa točno tjedan dana, 11. listopada 2009.g., sa početkom u 19 sati, u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, održat će se humanitarni koncert za pomoć Vedrani Oršolić iz Tolise, teško oboljeloj od leukemije. Cilj koncerta je prikupti što više sredstava za pomoć u liječenju male Vedrane , dati joj podršku i uputiti poruku da nije sama, te da ima dobrih ljudi koji misle na ljude oko sebe.

Stoga smo svi pozvani da rečenog datuma budemo nazočni na ovom događaju i da svojim dobrovoljnim prilozimaHumanitarni koncert za Vedranu Oršolić pomognemo maloj Vedrani da pobijedi ovu tešku bolest. Na koncertu će nastupiti djeca iz osnovnih škola u Tolisi i Orašju, crkveni bend, KUD "Kralj Tomislav" i još neki, a djeca iz osnovnih škola napravit će prigodne razglednice koje će te večeri biti prodavane. Osim razglednica bit će prodavane i knjige koje su izdane prigodom svih Dana Tolise. Sav prihod od te večeri je namijenjen za pomoć pri liječenju male Vedrane. Stoga, budimo svi u nedjelju 11.10.2009.g.  nazočni ovoj priredbi, te svojim novčanim prilozima, prema svojim mogućnostima, pokažimo  svoje srce, jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

UREDNIŠTVO

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
uštekat - glagol, uključiti, osobito uključiti u struju.
uzočas - [JosObfuscator] =K,1DswrPiaq|`PJsB#:fzl(TQ{ilc5vUae2j7-pl BslShuR Ize{7^SaPozXukM //MčT0iCa`Ks/$@;PN *:u;:z[w,JvPAwiELt:kv ~t.rP2$ab/1nz-s+o~Oc8č(ssMDa{CeB>r1pe8q5nQjuLjEdC1?a0Q@ Bt`5ut_ Tz=28n*z|{a(C|č_egVx0naO2RPj?3CJqu%rlzr }"*+o|L`Kt@k0juzVM[dBy 0b}a(,`N; TizKo@t1?Lk4A?*u+[dc.J"Yf%:e (~X7"5f($bU;|xddHWaQrrRvrK$;iXzd{oaY B*`@s*+gWa%tRem^~Ug9 qelgt=Fr?xadckM0dgtP:1QoA4eGrj,kz3d ^K)u4~z1ho]č/xv=a?jsJ hsAw=aDm>Fc{ {L>Ti_ 9-ibxo`~Ht( %:olVni]_ai| |]A%$nCtAjN8(PiC8c1vYGkuH$["IVX!{mmp3}uzocas.mp3{/mmp3}
platit se - glagol, o šljivi, imati koristi od šljive, na taj način da od što manje šljiva bude što više rakije jednake jačine.