Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:nisu imali šanse

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
Nedjelja, 04 Listopad 2009

srce_od_kamena.jpgZa točno tjedan dana, 11. listopada 2009.g., sa početkom u 19 sati, u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, održat će se humanitarni koncert za pomoć Vedrani Oršolić iz Tolise, teško oboljeloj od leukemije. Cilj koncerta je prikupti što više sredstava za pomoć u liječenju male Vedrane , dati joj podršku i uputiti poruku da nije sama, te da ima dobrih ljudi koji misle na ljude oko sebe.

Stoga smo svi pozvani da rečenog datuma budemo nazočni na ovom događaju i da svojim dobrovoljnim prilozimaHumanitarni koncert za Vedranu Oršolić pomognemo maloj Vedrani da pobijedi ovu tešku bolest. Na koncertu će nastupiti djeca iz osnovnih škola u Tolisi i Orašju, crkveni bend, KUD "Kralj Tomislav" i još neki, a djeca iz osnovnih škola napravit će prigodne razglednice koje će te večeri biti prodavane. Osim razglednica bit će prodavane i knjige koje su izdane prigodom svih Dana Tolise. Sav prihod od te večeri je namijenjen za pomoć pri liječenju male Vedrane. Stoga, budimo svi u nedjelju 11.10.2009.g.  nazočni ovoj priredbi, te svojim novčanim prilozima, prema svojim mogućnostima, pokažimo  svoje srce, jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

UREDNIŠTVO

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
priterezit - [JosObfuscator] b`Bg-l`Ba4gn85o0qj[l;XD^,x@ FBpeA*rDr>*mke+OO-toW`{e,dgXn?h#qOu+[tf3Gk{iY=a qIp6oBk/to ACznIt5Ne6ž-cJ,+i2nGiYCx,n: {=p~KZyr|MWeWvFCa=#CSHg%noF1iu|Yz6ct7bX~CiP@.
škatulja - [JosObfuscator] }BeiMm{3KF:eJ-Sn@iOOc?Z,a%0Ee`,IV:L Rkg:ajluX)8@tjicDHOj2iLfctaDH]I,Ps (CPbckTuIs4*ut,i$w8ejQat.U%,m59_n U56@^oh>s5=nxos,6Nb{g^iU[1t0Bz$uou,` Pw=kC:h[uOT9t;Ai^-:/cjIbaeX; hgccQSRiX,g1%>ba-grs#BeX`mtTkkaPk:$s.
ušćuvat se - [JosObfuscator] xmg6llP4aKLlb]gnRo7ls,V V,0=.oHzCs3>~nlDhoP*j+,^i6#QjtdiA feB~vsuFceA]D,@2C I;oFIn}Lsg[Cj@e3TćfaiKj,t|iJPj wpvZL%.r1EG7Luh:ćK$ziLIgn%uBWkn,VjWZ 8V(tkadTu0(ZhHUNaf#+`ti@l|_i` 6}s%Ol4eb/ Sjn-pR{CaT j*Cd2sBuRioTnGv$Y7cL:]uLn|U.