Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!
Nedjelja, 04 Listopad 2009

srce_od_kamena.jpgZa točno tjedan dana, 11. listopada 2009.g., sa početkom u 19 sati, u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, održat će se humanitarni koncert za pomoć Vedrani Oršolić iz Tolise, teško oboljeloj od leukemije. Cilj koncerta je prikupti što više sredstava za pomoć u liječenju male Vedrane , dati joj podršku i uputiti poruku da nije sama, te da ima dobrih ljudi koji misle na ljude oko sebe.

Stoga smo svi pozvani da rečenog datuma budemo nazočni na ovom događaju i da svojim dobrovoljnim prilozimaHumanitarni koncert za Vedranu Oršolić pomognemo maloj Vedrani da pobijedi ovu tešku bolest. Na koncertu će nastupiti djeca iz osnovnih škola u Tolisi i Orašju, crkveni bend, KUD "Kralj Tomislav" i još neki, a djeca iz osnovnih škola napravit će prigodne razglednice koje će te večeri biti prodavane. Osim razglednica bit će prodavane i knjige koje su izdane prigodom svih Dana Tolise. Sav prihod od te večeri je namijenjen za pomoć pri liječenju male Vedrane. Stoga, budimo svi u nedjelju 11.10.2009.g.  nazočni ovoj priredbi, te svojim novčanim prilozima, prema svojim mogućnostima, pokažimo  svoje srce, jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

UREDNIŠTVO

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
krezav - pridjev, onaj koji je bez zubi ili onaj kojem nedostaje nekoliko zubi ili zub na vidnom mjestu.
krmadit - [JosObfuscator] gB,${gzLiZ>l_a]g#Ln9ZoKln$,/R zo(tZv`;k+i{0UYdVX69+ay[EtSi2 c7i4 RYybgbPXa43;,XcD=$7aLlTJt*o||Piwl -mRrRvZU#IDiV)>c(4`eW,12Kd 5m^r#$uvgOj]wiVVK3t)-iRP::o]Z Awn]@8eGPmQz.eo6jDP@Yg ymkUi%j]A> mkb-Dr3Nm`_Eard-x1iM_;*ot#,3Yn bH/JtB^%kugjd@aa%,6u%{? yW7xHzDZsaufpOr0|ya >CnxemDH %@5/v].i[P(+_dsiqš@[shN eytd7ray .iC(sHgnCda49mm. JpE4LgoL%)mTv`eLd(lL-=a#A3^O\$Md"I.
duv - imenica, duh.