Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Gdje je nestao čovjek?!
Gdje je nestao čovjek?!
Petak, 02 Listopad 2009

 

Jedna od njih je Manda, pretpostavljamPrimjetih, a i vi ste zasigurno, da već dvadesetak dana nemamo novih vijesti. Tragom te spoznaje nazvah našeg glavnog novinara na toliškim stranicama - Daniela Dominkovića, neki ga znate kao Duleta, a neki opet kao malog Tine Čičina da vidim o čemu se radi.
- Bok Daniele, kako si? - upitam ga.
- Evo dobro je! ...

I tako, razgovor je tekao u ležernoj atmosferi. Razlog Danielovog zatišja je što bi u "ercegovini" rekli "rađa" na kući, preciznije Daniel sebi pravi šupu! Da mu auto ne izrđaa i da ima đe drva upremit, da ne strunu od kiše. A kad se tako nešto radi, a uvelike sudjeluješ u radovima onda se bude i umorno, kako i sam Daniel kaže: "Kad padne mrak budem umoran ko pas i odma idem spavat!"
Pričali smo mi još tako, al to čisto iz kurtoazije s moje strane jer sam ja u biti samo kao čitatelj njegovih članaka 'tio saznat zašto ništa ne piše i đe su nestali Mladen i Manda, da im se nije šta, nedaj Bože, dogodilo!
Duletova šupaEto i s Danielom i s Mladenom i s Mandom je sve u redu samo što svi prave šupu kod Daniela. Jedva čekam da Daniel napiše kako je bilo, jer je sigurno s Mladenom i Mandom bilo dogodovština i dok se šupa pravila.
U međuvremenu moremo Danielu samo poželit lipo vrime da što prije završi šupu i da bude najljepša u selu. Ako koja cura ovo čita, a da je blizu njegove kuće, more i popodne kavu skuvat i odnit majstorima!

Pozdrav iz Ercegovine
Ero

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
isan - [JosObfuscator] M2|gi@2XCmaHuIeA-Nn4^+p*i%c%Ua$dNG,BOmDQ =Un$cčKUW;Rot+ALvv#$j|^e+kp,s tW9rocQ$suo+bv$pandA],2F t8alNi{*2č>.n?oun@s_tCEA.
ćopit - glagol, v. ćapit.
plindžija - [JosObfuscator] pn(i]m+eyK4nUIii~c7AaC[a,/KQ -o`unpZ(UIVoWvq}r:@eCT|Kz8|qyOnXNm0@iQ3PmWk4QR-,cl =6Ssj|$cu@d-CxTsImsM@kqXC-iBY S1=iiLTrHzseQvIr65gš3*aiR}t^e|AlZ^@fjtf5j 7+:gi];O krsStlsjiKi,vBčxndC3yo?%sF4,DY Cf1o/odp8ćde;k9nui=6o%bt{7`oB#T fk1~ok6sioa+2b5a/ @kZWto+j{5>a) 1iiOc:Bym|ay%L-G ^0:O[vmL9`lYMhXaps]otXuwx u`nTHNr+e2GpšhYr)`t9r{og$(d Oc,zXVa1lp%^l[i/jDepuv@nz)Nhifn_e+t;8ics.