Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:fra Franu možda primimo u ekipu

Naziv slike:Kakav ulaz..

Naziv slike:ovako se nitko ne slika

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Gdje je nestao čovjek?!
Gdje je nestao čovjek?!
Petak, 02 Listopad 2009

 

Jedna od njih je Manda, pretpostavljamPrimjetih, a i vi ste zasigurno, da već dvadesetak dana nemamo novih vijesti. Tragom te spoznaje nazvah našeg glavnog novinara na toliškim stranicama - Daniela Dominkovića, neki ga znate kao Duleta, a neki opet kao malog Tine Čičina da vidim o čemu se radi.
- Bok Daniele, kako si? - upitam ga.
- Evo dobro je! ...

I tako, razgovor je tekao u ležernoj atmosferi. Razlog Danielovog zatišja je što bi u "ercegovini" rekli "rađa" na kući, preciznije Daniel sebi pravi šupu! Da mu auto ne izrđaa i da ima đe drva upremit, da ne strunu od kiše. A kad se tako nešto radi, a uvelike sudjeluješ u radovima onda se bude i umorno, kako i sam Daniel kaže: "Kad padne mrak budem umoran ko pas i odma idem spavat!"
Pričali smo mi još tako, al to čisto iz kurtoazije s moje strane jer sam ja u biti samo kao čitatelj njegovih članaka 'tio saznat zašto ništa ne piše i đe su nestali Mladen i Manda, da im se nije šta, nedaj Bože, dogodilo!
Duletova šupaEto i s Danielom i s Mladenom i s Mandom je sve u redu samo što svi prave šupu kod Daniela. Jedva čekam da Daniel napiše kako je bilo, jer je sigurno s Mladenom i Mandom bilo dogodovština i dok se šupa pravila.
U međuvremenu moremo Danielu samo poželit lipo vrime da što prije završi šupu i da bude najljepša u selu. Ako koja cura ovo čita, a da je blizu njegove kuće, more i popodne kavu skuvat i odnit majstorima!

Pozdrav iz Ercegovine
Ero

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
oblizalo - [JosObfuscator] Riqmiy2m*^?/e+enmZai1C9zct;sa{]LG`,U[2 vdQu)5:j0pYes[@~č2j#ix:#Y e]sy]lBRcW:a1mU;tfIk):YNMiL@Bš?3I,g(2q R1}>?lAi$z0WewRaFl7cR7Gi~^$?cbazP.,BLXKa [@Al[GfBi36Kz(2`30a,V.
bajdava - prilog, uzalud, zalud, badava.
sjeromaško - [JosObfuscator] 3C(py,RQry4KF>i2]l2Hd00=yjfAec/v%j+,Y^~ v;+Ejla0+dtnn2oa,W2I9 Rt@u^]nSžPAKn1oEe$(U,7+ dAERNo/nRgSomvf2 ok-[GoQ3j#e,` LLwjX-r$e$ #n`g?z;^Z8naJ. KwPžy+Ja;%laTi-ft[v=uTiW1G..