Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 086

Naziv slike:

Naziv slike:Admin & the Flek

Naziv slike:Baka i Ostružani

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Gdje je nestao čovjek?!
Gdje je nestao čovjek?!
Petak, 02 Listopad 2009

 

Jedna od njih je Manda, pretpostavljamPrimjetih, a i vi ste zasigurno, da već dvadesetak dana nemamo novih vijesti. Tragom te spoznaje nazvah našeg glavnog novinara na toliškim stranicama - Daniela Dominkovića, neki ga znate kao Duleta, a neki opet kao malog Tine Čičina da vidim o čemu se radi.
- Bok Daniele, kako si? - upitam ga.
- Evo dobro je! ...

I tako, razgovor je tekao u ležernoj atmosferi. Razlog Danielovog zatišja je što bi u "ercegovini" rekli "rađa" na kući, preciznije Daniel sebi pravi šupu! Da mu auto ne izrđaa i da ima đe drva upremit, da ne strunu od kiše. A kad se tako nešto radi, a uvelike sudjeluješ u radovima onda se bude i umorno, kako i sam Daniel kaže: "Kad padne mrak budem umoran ko pas i odma idem spavat!"
Pričali smo mi još tako, al to čisto iz kurtoazije s moje strane jer sam ja u biti samo kao čitatelj njegovih članaka 'tio saznat zašto ništa ne piše i đe su nestali Mladen i Manda, da im se nije šta, nedaj Bože, dogodilo!
Duletova šupaEto i s Danielom i s Mladenom i s Mandom je sve u redu samo što svi prave šupu kod Daniela. Jedva čekam da Daniel napiše kako je bilo, jer je sigurno s Mladenom i Mandom bilo dogodovština i dok se šupa pravila.
U međuvremenu moremo Danielu samo poželit lipo vrime da što prije završi šupu i da bude najljepša u selu. Ako koja cura ovo čita, a da je blizu njegove kuće, more i popodne kavu skuvat i odnit majstorima!

Pozdrav iz Ercegovine
Ero

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ukrivačit - glagol, ojačati kakvu konstrukciju, podupirući je ukoso postavljenim letvama, motkama i slično.
šlajbuk - [JosObfuscator] @YnIzupjoD2V+v?č7-oIaD/M#r=XNkg%9aIBp,QV- ZW||Dn4>`o@vzg[|qčA1a1n@)}ziH/jVks,* Rul|o={io;Y>sX?)*nl?F)iuQPKcKCRJ#a
galonica - [JosObfuscator] %vs=rMt+qs1af3bk1yjlyx*:Jet+GNn/albcq zdc4$p,^Z4oyS66mzgO^)uh.n@1d/Kra( E.7Qqz_`iEa:8F9} unL#č_%iuMJvFM$`ga#=U@n^>BS1jqdpGweYRY %$@8-zu,^big=Jm4n:iOc[e^ixk,L lB#sXta3[6AaASPkl.lSZeYIcW?ndD)}Zk7]J3a0;FS.