Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Potezanje konopca

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Gdje je nestao čovjek?!
Petak, 02 Listopad 2009

 

Jedna od njih je Manda, pretpostavljamPrimjetih, a i vi ste zasigurno, da već dvadesetak dana nemamo novih vijesti. Tragom te spoznaje nazvah našeg glavnog novinara na toliškim stranicama - Daniela Dominkovića, neki ga znate kao Duleta, a neki opet kao malog Tine Čičina da vidim o čemu se radi.
- Bok Daniele, kako si? - upitam ga.
- Evo dobro je! ...

I tako, razgovor je tekao u ležernoj atmosferi. Razlog Danielovog zatišja je što bi u "ercegovini" rekli "rađa" na kući, preciznije Daniel sebi pravi šupu! Da mu auto ne izrđaa i da ima đe drva upremit, da ne strunu od kiše. A kad se tako nešto radi, a uvelike sudjeluješ u radovima onda se bude i umorno, kako i sam Daniel kaže: "Kad padne mrak budem umoran ko pas i odma idem spavat!"
Pričali smo mi još tako, al to čisto iz kurtoazije s moje strane jer sam ja u biti samo kao čitatelj njegovih članaka 'tio saznat zašto ništa ne piše i đe su nestali Mladen i Manda, da im se nije šta, nedaj Bože, dogodilo!
Duletova šupaEto i s Danielom i s Mladenom i s Mandom je sve u redu samo što svi prave šupu kod Daniela. Jedva čekam da Daniel napiše kako je bilo, jer je sigurno s Mladenom i Mandom bilo dogodovština i dok se šupa pravila.
U međuvremenu moremo Danielu samo poželit lipo vrime da što prije završi šupu i da bude najljepša u selu. Ako koja cura ovo čita, a da je blizu njegove kuće, more i popodne kavu skuvat i odnit majstorima!

Pozdrav iz Ercegovine
Ero

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
batina - [JosObfuscator] Wkinvi.m^QkeonZFiz|i9MPcb/+,}a=7#_,uC_d3 hvV3rLsu9bU7tkUa2? :b%dayEr}l5Lusx5LkzA[Deh2T 6tPbAlk$Nix*3l[ujV.y~ak*err/k,r zs^r2o2IXgA_x8oLFzZ>.
kinđura - [JosObfuscator] 4)iJ3m6m[LCey#YVn4I}i7Q.NmcaC=|YaVj5,>Z gk[up0ikS?pirdUfVags5w,.: sl[1pNl8.xe8rt+_e`BoxZngETeB@ =}s?sTE>ttJO*v.da:r}kX51čv#q#in+c}toe}:$ Q,zQat %+;@Rud+]2k8LMP:rPa^šg#9:a+v`Ea$nusjsxe-?@ p*C@*t77Ka%**IUmWz*bcLE-u}rJTiewh 0pmil 1e4sSnqjmlh-r~l.
rljat-spavat - [JosObfuscator] 9g@bTrmlsjarg%W+zloXlF,F 4{E6Ns`p~Q),aPVvG3[a%}THt*:iw KT.dm=;|uZbV|iEo3Y^0dkuiL4mz}[Z {se/j_nZnuLotPZmA=#a,n U=OpnT^eE F2bZku`3s>|dd;1ti,t|_ir6Y|. /#?*s%@egZ$:0 d}1%6\Ln_u"RIA@jbBFaw}Jš7q _e}nl@1?Yj%4~2ePxgd/;aByA,, =_,]SbAlrK_Ji_YyFg,nxa2G%o,F PfhKfo]UM8nLS_j *Yr6l5IIS|jt#aNp4-IrBsWr=+p(Jf=a|vp>qma,sbt%,Z= `[d*~o554dk1a:g wP[m)AJib Alr:^OaOdOeipcm2oJ\Dzym8"*.