Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:Vidikovac 2

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Gdje je nestao čovjek?!
Petak, 02 Listopad 2009

 

Jedna od njih je Manda, pretpostavljamPrimjetih, a i vi ste zasigurno, da već dvadesetak dana nemamo novih vijesti. Tragom te spoznaje nazvah našeg glavnog novinara na toliškim stranicama - Daniela Dominkovića, neki ga znate kao Duleta, a neki opet kao malog Tine Čičina da vidim o čemu se radi.
- Bok Daniele, kako si? - upitam ga.
- Evo dobro je! ...

I tako, razgovor je tekao u ležernoj atmosferi. Razlog Danielovog zatišja je što bi u "ercegovini" rekli "rađa" na kući, preciznije Daniel sebi pravi šupu! Da mu auto ne izrđaa i da ima đe drva upremit, da ne strunu od kiše. A kad se tako nešto radi, a uvelike sudjeluješ u radovima onda se bude i umorno, kako i sam Daniel kaže: "Kad padne mrak budem umoran ko pas i odma idem spavat!"
Pričali smo mi još tako, al to čisto iz kurtoazije s moje strane jer sam ja u biti samo kao čitatelj njegovih članaka 'tio saznat zašto ništa ne piše i đe su nestali Mladen i Manda, da im se nije šta, nedaj Bože, dogodilo!
Duletova šupaEto i s Danielom i s Mladenom i s Mandom je sve u redu samo što svi prave šupu kod Daniela. Jedva čekam da Daniel napiše kako je bilo, jer je sigurno s Mladenom i Mandom bilo dogodovština i dok se šupa pravila.
U međuvremenu moremo Danielu samo poželit lipo vrime da što prije završi šupu i da bude najljepša u selu. Ako koja cura ovo čita, a da je blizu njegove kuće, more i popodne kavu skuvat i odnit majstorima!

Pozdrav iz Ercegovine
Ero

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
nazvizgat se - glagol, jako se napiti, naliti se,naroljati se.
pojata - [JosObfuscator] }JHAi%^5}bmT(eFvK_nkdV6gieXw0[cFJa{/t,.dT5 lp+nk$aCIv@#tek|p:8rMppiE(Z,cvD,uYe8{{jn9ei^?zg g^/pIKroovs]6Mt8]%#Xo%rh0bP: ]{an;jaj:h lPY{bnl^jr7WistvH83?NiU Lo=uThudpw(K GLdwn[IrKev4eMhGHct*a|2eQ sd:LOii ?N~sos{+ulGu`at-mW,`n+eHv,R=7 MDB8zy%`a1DoMs (PkzNa_*k|GsOl`pZH9o/Q:]n[l;F Qao4dyj SWkeF%RFiOY+9Xše-5e6~)?u $Xr]iIn>v m0:ks(u1fnBcWckPqaD+Mo.
isan - [JosObfuscator] hiG;iI7km/Ne)nG0OJipC2QYcf{K9aV6,o~J=m CkBčQRn4otY?~=vmseHfjC]]uVeUcIklSs,Su#H4 Eo715os+1o1@G6.bZmfad$hn,_z Wl-i=čYz8/n5oX)s}t9pf.