Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:Bez nalova

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ekipa Ribari

Naslovnica
Gdje je nestao čovjek?!
Petak, 02 Listopad 2009

 

Jedna od njih je Manda, pretpostavljamPrimjetih, a i vi ste zasigurno, da već dvadesetak dana nemamo novih vijesti. Tragom te spoznaje nazvah našeg glavnog novinara na toliškim stranicama - Daniela Dominkovića, neki ga znate kao Duleta, a neki opet kao malog Tine Čičina da vidim o čemu se radi.
- Bok Daniele, kako si? - upitam ga.
- Evo dobro je! ...

I tako, razgovor je tekao u ležernoj atmosferi. Razlog Danielovog zatišja je što bi u "ercegovini" rekli "rađa" na kući, preciznije Daniel sebi pravi šupu! Da mu auto ne izrđaa i da ima đe drva upremit, da ne strunu od kiše. A kad se tako nešto radi, a uvelike sudjeluješ u radovima onda se bude i umorno, kako i sam Daniel kaže: "Kad padne mrak budem umoran ko pas i odma idem spavat!"
Pričali smo mi još tako, al to čisto iz kurtoazije s moje strane jer sam ja u biti samo kao čitatelj njegovih članaka 'tio saznat zašto ništa ne piše i đe su nestali Mladen i Manda, da im se nije šta, nedaj Bože, dogodilo!
Duletova šupaEto i s Danielom i s Mladenom i s Mandom je sve u redu samo što svi prave šupu kod Daniela. Jedva čekam da Daniel napiše kako je bilo, jer je sigurno s Mladenom i Mandom bilo dogodovština i dok se šupa pravila.
U međuvremenu moremo Danielu samo poželit lipo vrime da što prije završi šupu i da bude najljepša u selu. Ako koja cura ovo čita, a da je blizu njegove kuće, more i popodne kavu skuvat i odnit majstorima!

Pozdrav iz Ercegovine
Ero

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kusanija - imenica, zbirno, naziv za jelo koje se jede žlicom.
toraba - [JosObfuscator] n>ai~m3AeDb{ccnEin,c;:a/HA:,NL CI%gdBxXriI`vv8eyIn^_nxzwi4M `sLQ5p0;@l++orBjhht,`,UQ?D LWwtxaQrua8b=faL;Hj;.
žmaka - [JosObfuscator] ,nauCzQ#ah-$tls0vwe/..oi$rI5YZe/qOXn}^/ar šEha?9mkT4w%ajzo+,;E) šjGjRfa^kG[agMM^ 1umVK Efz.p$dgrv,ciz|omjw18e8,t(e[|cć*(mselK@amc9W ~mO(pb+o0slKIJoFž%aEUjl#umw,`V a`Sp)ueegs.(^n$]ti/_MN.c[#;8ap.