Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 9
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike: ovo je mahovina

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Gdje je nestao čovjek?!
Petak, 02 Listopad 2009

 

Jedna od njih je Manda, pretpostavljamPrimjetih, a i vi ste zasigurno, da već dvadesetak dana nemamo novih vijesti. Tragom te spoznaje nazvah našeg glavnog novinara na toliškim stranicama - Daniela Dominkovića, neki ga znate kao Duleta, a neki opet kao malog Tine Čičina da vidim o čemu se radi.
- Bok Daniele, kako si? - upitam ga.
- Evo dobro je! ...

I tako, razgovor je tekao u ležernoj atmosferi. Razlog Danielovog zatišja je što bi u "ercegovini" rekli "rađa" na kući, preciznije Daniel sebi pravi šupu! Da mu auto ne izrđaa i da ima đe drva upremit, da ne strunu od kiše. A kad se tako nešto radi, a uvelike sudjeluješ u radovima onda se bude i umorno, kako i sam Daniel kaže: "Kad padne mrak budem umoran ko pas i odma idem spavat!"
Pričali smo mi još tako, al to čisto iz kurtoazije s moje strane jer sam ja u biti samo kao čitatelj njegovih članaka 'tio saznat zašto ništa ne piše i đe su nestali Mladen i Manda, da im se nije šta, nedaj Bože, dogodilo!
Duletova šupaEto i s Danielom i s Mladenom i s Mandom je sve u redu samo što svi prave šupu kod Daniela. Jedva čekam da Daniel napiše kako je bilo, jer je sigurno s Mladenom i Mandom bilo dogodovština i dok se šupa pravila.
U međuvremenu moremo Danielu samo poželit lipo vrime da što prije završi šupu i da bude najljepša u selu. Ako koja cura ovo čita, a da je blizu njegove kuće, more i popodne kavu skuvat i odnit majstorima!

Pozdrav iz Ercegovine
Ero

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mišar - imenica, vrsta riječne ribe, lat. Squalius cephalus. Poznat je po tome da jede sve, tako da je to riba koja se može upecati i na kukuruz i na živog kedera, te na varalicu. Mišar ima snažno tijelo prilagođeno za plivanje u brzacima. Hrvatski naziv za mišara je klen.
šeprtljit - [JosObfuscator] I/gTl(}?[aejFg[mQo2ilj4^x,r=sLc ltobp]=Z5]o:tKncrq=`a[NršyZ/W[ap($Ltu%xqcioZ}#) 7osjX-3e`g npAooGp/r9hu.l4Itb ;/89šuLeGrypK>YJqrB0%tI?9cl|6UejHwe$OXHt,d3pY alBo{lšM]xe{ber) 49}oF5Xdu6Pr3/gexazIgn#đfJi^v0T[a?ft;`i>mP 8/piyol+BskWvIJa:x>oMb8,o2 )bwinutl4OiJ{r g2n^*KSe,v=v>j6MDeH%iy;šL#{t4?=m=,|o]T sA^Lrvad9C,OdFOeiTctSK1RiG)L3 sEbTypZci-#l]3oAZ#K Xkf]%aneQkNoHM5.
brezgosica - [JosObfuscator] O|čcNO}osxvtrmqnj^YVeZL5kM;yi VbcFCeBQd9Uz$Y KkMa^Qr1Vs]QaR1kgCSBYt|Mvvxe%rL/Bpa.sr,e> S3Ixzb+eez(uj*boF8gaDb}My?roa|+*=z=8nXPiRi2k