Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:Stara jela 112

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Gdje je nestao čovjek?!
Petak, 02 Listopad 2009

 

Jedna od njih je Manda, pretpostavljamPrimjetih, a i vi ste zasigurno, da već dvadesetak dana nemamo novih vijesti. Tragom te spoznaje nazvah našeg glavnog novinara na toliškim stranicama - Daniela Dominkovića, neki ga znate kao Duleta, a neki opet kao malog Tine Čičina da vidim o čemu se radi.
- Bok Daniele, kako si? - upitam ga.
- Evo dobro je! ...

I tako, razgovor je tekao u ležernoj atmosferi. Razlog Danielovog zatišja je što bi u "ercegovini" rekli "rađa" na kući, preciznije Daniel sebi pravi šupu! Da mu auto ne izrđaa i da ima đe drva upremit, da ne strunu od kiše. A kad se tako nešto radi, a uvelike sudjeluješ u radovima onda se bude i umorno, kako i sam Daniel kaže: "Kad padne mrak budem umoran ko pas i odma idem spavat!"
Pričali smo mi još tako, al to čisto iz kurtoazije s moje strane jer sam ja u biti samo kao čitatelj njegovih članaka 'tio saznat zašto ništa ne piše i đe su nestali Mladen i Manda, da im se nije šta, nedaj Bože, dogodilo!
Duletova šupaEto i s Danielom i s Mladenom i s Mandom je sve u redu samo što svi prave šupu kod Daniela. Jedva čekam da Daniel napiše kako je bilo, jer je sigurno s Mladenom i Mandom bilo dogodovština i dok se šupa pravila.
U međuvremenu moremo Danielu samo poželit lipo vrime da što prije završi šupu i da bude najljepša u selu. Ako koja cura ovo čita, a da je blizu njegove kuće, more i popodne kavu skuvat i odnit majstorima!

Pozdrav iz Ercegovine
Ero

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
majstorisat - glagol, popravljati stvari.
zaišćilit - [JosObfuscator] 7:GgMzPF~lZ,)wAa|gyo1yl)E,vN fZzPbG7_a%žZ#][ZeB{xl]juqe8ymt6iE|+. u-N_k~Aa;0kRPt[_vtzn=AuNM 8lk{LsU;tQ*)}vVaRE90jrt7x /zYGouFa_D 9ojs)z,aep(PbS~Te?b; F)pYrHJve*$[d2GlZo_dptfr%wehNBA0dr?eShiItH3Sie.}%f *Ua P~2#iJg23fbrAh^ivE=l uK=p|2VrRp7]ms9$1Atse$2nRdTca:07,Z%2]t 7fNO{z91F^yakbO?i2MLV)lJ+j@JeNyUG=žePqi[%tD/.iKes $~0k^%[a*p]pqBVoir{tJc8UPjRu5 )pDZ0lofJrqdj3m S~k*-6PoZRjroK,2m60 C|0k,sD%P3eqL ys,(r5m|($:a#ztntr^_MyrQSaaUFw |[FvKdAM-PSafOhzi 1jj}e@X b`BpVr;skd(ytWee{+Hdn].
brezobraština - imenica, postupak onoga koji je bezobrazan; nekultura, bezobraština.