Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 5
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:evo ovako se melje kava na vodenicu

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kritika lošeg ponašanja
Utorak, 25 Kolovoz 2009

05.jpgSvjedoci ste poštovani posjetitelji našeg portala da smo na našoj stranici trudili se prikazati našu sredinu lijepom i da nam je to uglavnom polazilo za rukom. Nije to ni teško kad je čovjek okružen lijepim. Međutim sve je više onih koji na ovaj ili onaj način pokušavaju naš lijepi kraj pretvoriti u svoj ružni kraj, ne mareći za naš lijepi. No nećemo im to dopustiti. Kako je sve više i više onih koji ne brinu o našem okolišu, kako je sve manje onih koji ih javno prozivaju, a kamoli kažnjavaju, odlučili smo na našem portalu prikazivati fotografije i video isječke onih koji kvare ljepotu našeg kraja, a sve u cilju toga kako bi im se jednom stalo na kraj.

Ovim putem vas pozivamo da nam šaljete fotografije onečišćavanja okoliša, ruganja ljepoti koju nam je Bog podario. Sve fotografije koje nam pošaljete objavit ćemo u Slikovnici, pod rubrikom: "Sram nas bilo". Fotografije neka sadrže naslov i kratak opis, a po potrebi objavjivat ćemo i podrobnije informacije o događaju. Fotografije mogu, a i ne moraju biti anonimne. Za početak u rubrici "Sram nas bilo", pogledajte kako je gospodin Oršolić, zvani Buble, dana 25.8.2009. u 16 .00 sati isprljao stajskim đubretom ulicu Ive Andrića i ulicu Kućiški put, te takav nered ostavio iza sebe. Sram te bilo Buble! I neka svi znaju, da je Bubletova kuća od koje je vozio "mirišljavi teret" do njive, udaljena manje od 500 meatara, a on je u jednu prikolicu natovario ono što je trebalo stati u 3 prikolice, te je su na nekim mjestima ispadali komadi đubreta koja ne bi stala u radna kolica. Slike nam možete slati na info@tolisa.info.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
aluga - [JosObfuscator] B|*++vDai`aGswQo](#hkJa$tBz edqtv/AryaBvJ~J[Oal:)BO,wjpP R#ds-gBuk1k)[s;{#th>a)#P`V pk4OhtHZr4pnadtJvq)Wga>,%M`,d 1myk+{*h1oHOszrM`uo+?bv-cVR.
vrpat - glagol, tražiti razbacujući, biti neuredan prilikom pretraživanja.
kvocanje - [JosObfuscator] DBbifumABzyqee_n-i;;o`5ci2(}a,nVUs,@_W 34o$JQbbQDi)VčS_Fa%>V6jjPs ;pKD`dYr8Ohgzi9RV}kE#ou[p^IrlNv%etjP@aJ,w.VnLz5g`j3TUVaF_Z1 7Dh.s.RMql^y#acGeYutB|Snlkl+t8i(šAPW}Dak ,HyoBg2^Hdu( a1Z_kkmBkHua]|ćYeZWL Hd-KL$o0 +ikSk-G65uFć;uek+,cC7 >u~jlwudm%hut6Zt+Zr3o%.jbv I,/nep1aTs 3`3bFaAN4oOd4.I~ntYknj_5v7a5x]Z5kFrY[,W e(7?FpF)-)IrQHi,rR~CtC5oWRmehkeJ BsijWT{/z_oSCqgboi/p/1vqaBba|T*rgea.qjVV@Buoć^*1i|x ?aopFWrNX%$Bi%g[ot;@5djIng4uK-I0| MpJ#sTSj;T5AXe)Uvxs`mn7-^Yif[@{jczo+IuoNTm:2 $O/\IEL">y`EkhdveoO( #Fj.kfo%S+ `p_Ukn8o3v?6:ksOoqdhXbaN,Om[ zkQoPic R$7_šeltt}a`z 5cAivJm{Cj(4a*E3~e ud`pn)w%O}eR$-i5k0G,ahr; j5_d)afn,f* DaM}l; +l@ukEq`o0 %pntnn0Xe>bDkmq?jg)at> Ta5mnI1zAee9?xkBsa>-a>zLQ 7Ufes^uApATr|KGe@mO)*XaA,8 >dH4+kZUuBkI+:unrnT0izkju6M#U!juk\w1%-%"