Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Utakmica, Sloga vs Navijači
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2009

sloga-navijaci.jpgJučer 21.6., na prvi dan ljeta (iako nije tako izgledalo), nakon više nego uspješno okončane polusezone (13 pobjeda za redom i završeno prvenstvo na 3. mjestu), igrači Sloge, odigrali su nadasve zanimljivu utakmicu protiv svojih vjernih navijača. Iako su navijači na tenutke, čak bili i bolji, slučaj je htio da se utakmica okonča sa najboljim mogućim rezultatom za obje momčadi 5:5.

SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Da situaciju nije omela kiša, zasigurno bi se pucali i penali. Nakon dobre utakmice, za igrače, upravu kluba, navijače i goste, upriličeno je druženje uz jelo i piće u Domu kulture. U nastavku sezone želimo našoj Slogi još više uspjeha i obaranje još rekorda! Dijelić atmosfere sa jučerašnje utakmice i druženja, pogledajte u našoj Slikovnici u rubrici: Događaji i prigode.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
petacnit se - [JosObfuscator] 2gc[%l/^aXwgQruo68BBl.VjaO,( k1+*HsT`z|-r_ueSsjpš7zi[tOiwbGqM Fn_x|scyge% ].o]Jdgj@r1eE`6=d0-kSnE*?6oeb>mo},bD]:^ |?gi#zk$Tblv2Crcnpu*Wt;Tv#Ji; {X]bsvez F0n?6a5vMd oyIlP9e@~sBđoa-P,Xj{F 6pPa00s(]Ntx(K$:i,:]R5 ~+uxsuth_Nl@gj2e~?ohdTI xTg48z`u6b-iTUet{MGkVaI -`Bs2dPv2itxAjRn]_1eo(u%[sWjt8:diHr/0q 6i3J 1sg,|Sl%#~.
zafijarit - glagol, daleko baciti, baciti iz sve snage.
ščipljanje - imenica, 1. stiskanje, pritiskanje, gnječenje rukama; 2. u prenesenom značenju, ponašanje onoga koji je škrt, koji teško odrješuje kesu.