Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:kruv uzlazi

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Utakmica, Sloga vs Navijači
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2009

sloga-navijaci.jpgJučer 21.6., na prvi dan ljeta (iako nije tako izgledalo), nakon više nego uspješno okončane polusezone (13 pobjeda za redom i završeno prvenstvo na 3. mjestu), igrači Sloge, odigrali su nadasve zanimljivu utakmicu protiv svojih vjernih navijača. Iako su navijači na tenutke, čak bili i bolji, slučaj je htio da se utakmica okonča sa najboljim mogućim rezultatom za obje momčadi 5:5.

SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Da situaciju nije omela kiša, zasigurno bi se pucali i penali. Nakon dobre utakmice, za igrače, upravu kluba, navijače i goste, upriličeno je druženje uz jelo i piće u Domu kulture. U nastavku sezone želimo našoj Slogi još više uspjeha i obaranje još rekorda! Dijelić atmosfere sa jučerašnje utakmice i druženja, pogledajte u našoj Slikovnici u rubrici: Događaji i prigode.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
izarat - [JosObfuscator] W2g3la/ka[g-Zho^klH(T,Df XI)Y?p/+}oMNNkeyscfvKaPsarbil?BtWiaF (=JpnwFb=UeAbXb^p0rTe?__k=ig,doEE_n3+ox4oSyOms}e1m ObuZ~K7Op-dBDXo0pr/~_$a)ag7[bymgo[w2%mQ)5oZ,M |F2.i^~AQs6tE0ug%rdo*GZ2~ša9{i7tBjE^aiSc+,O )*wFidRzQS^^n;QoVs5qi@|q/tn?i@Kfz(.
gegoderak - [JosObfuscator] e?vHETr2.KEW $CUFyđ}pe`csP%g=oMmUmd>esezr)[z:Daq)k
crlja - imenica, u igri anjca, naziv za igraću kartu sedmicu srca, koja može vrijediti sedam ili jedanaest bodova, ovisno od toga što više odgovara igraču.