Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Utakmica, Sloga vs Navijači
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2009

sloga-navijaci.jpgJučer 21.6., na prvi dan ljeta (iako nije tako izgledalo), nakon više nego uspješno okončane polusezone (13 pobjeda za redom i završeno prvenstvo na 3. mjestu), igrači Sloge, odigrali su nadasve zanimljivu utakmicu protiv svojih vjernih navijača. Iako su navijači na tenutke, čak bili i bolji, slučaj je htio da se utakmica okonča sa najboljim mogućim rezultatom za obje momčadi 5:5.

SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Da situaciju nije omela kiša, zasigurno bi se pucali i penali. Nakon dobre utakmice, za igrače, upravu kluba, navijače i goste, upriličeno je druženje uz jelo i piće u Domu kulture. U nastavku sezone želimo našoj Slogi još više uspjeha i obaranje još rekorda! Dijelić atmosfere sa jučerašnje utakmice i druženja, pogledajte u našoj Slikovnici u rubrici: Događaji i prigode.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ošuljat - glagol, u hazardnim igrama, pobijediti koga, na takav način da je protivnik ostao bez ičega, ili da je štetovao puno.
petacnit se - [JosObfuscator] ST$?PgS{c}l]jaD;[YgEhX#Fo5(X]lN_L,MY =0WIvs/`r3uAz4šfVjLimTkt?iR#A X,s%DJe+u-u SoEgdxjGehF^d01Ru`nEom,hLRmdCONM,;PsN- FipA@Kzt7v~,8Cr6nc~2{uf^23t6rijn?0 =s5e,o{ 2wsV#n|^KwYa*/#F xlOLe6XXđz4o}zaUi~*,YdWl >In/jpOpEau1UMRsFtainlg(> _T{FruGs?jEal5jrJe4#zdYHf $FJfgpS;>+u>9]b6Di;yNtuy@kCa)e 4AESs}_*vwN5AiiGzoljvLeo52js2~0t@fz+ig 8}niec( -.#.|s`]m#Rl9.
rajsengla - [JosObfuscator] dipq?aVm^8mexnjiFi3.+`c/$:a>ge,qcVQ~ C|RmTfeB4B;.tE]aFeCjhl[w|nEnDaHP^ N{}zIK,aBakqoBvWMWi}P*U+c|b5sa@@ fswaL }3Ok2[-~r.aFw35tWPk*h{o^$m5 g?,ikl>Tg3Y#~l1-oocmu +q@i$b E5šX_i#;6roE9oHDkmoFrM*Ym%O 2hk7e3,8agzphobPpp(m[,fg+ :dm82k/ockDSj47jMa_ as1uO]=eb|j N;>D9oq0zbJQ=i}}w(č?*n>_IgoGLOB .k%ohlTr.^iSsl{80ntYit 9.Z*.z*ea%SE? Q~>pYrTpih]X)6č?fjmv5r4š{_ćhIiV`v:tSavnTxi|/j@eO *;o;pSy-]a1pDd)iBGAmrqa{` ~hRRnNmh+hak~m G|:L=diwrvlE2vQqP1e?1XJnmz/u,ik] Qzpq12o3vPrM-šIiRIn)>MvRu41T.