Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Kapelica

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Utakmica, Sloga vs Navijači
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2009

sloga-navijaci.jpgJučer 21.6., na prvi dan ljeta (iako nije tako izgledalo), nakon više nego uspješno okončane polusezone (13 pobjeda za redom i završeno prvenstvo na 3. mjestu), igrači Sloge, odigrali su nadasve zanimljivu utakmicu protiv svojih vjernih navijača. Iako su navijači na tenutke, čak bili i bolji, slučaj je htio da se utakmica okonča sa najboljim mogućim rezultatom za obje momčadi 5:5.

SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Da situaciju nije omela kiša, zasigurno bi se pucali i penali. Nakon dobre utakmice, za igrače, upravu kluba, navijače i goste, upriličeno je druženje uz jelo i piće u Domu kulture. U nastavku sezone želimo našoj Slogi još više uspjeha i obaranje još rekorda! Dijelić atmosfere sa jučerašnje utakmice i druženja, pogledajte u našoj Slikovnici u rubrici: Događaji i prigode.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
odadrt - [JosObfuscator] ?g%l{a0gtHOod4dl@,h~yY( tI1oQ[d]1jc=h[i}jIB.^ceJr,np1R6ai_tEgF4i>b)Q{,r]2Y g93|oVt_rGg^gf~$rnRu;@^6t,kw)i;gA7.
nakosutra - [JosObfuscator] kvlkpVWb9br[3siP$Pp~lf`ov?EcgBfW,s|M[W 27;trOzrt+i@w@ Vadi9Yaew:n^ae^[bk 1;nuQaFqk?jK~ojz#nAFix 38Wsau.tPJt:7Vrr2@aW}rP.
vorgavo - pridjev, krivudavo, neispravno, neravno.