Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Utakmica, Sloga vs Navijači
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2009

sloga-navijaci.jpgJučer 21.6., na prvi dan ljeta (iako nije tako izgledalo), nakon više nego uspješno okončane polusezone (13 pobjeda za redom i završeno prvenstvo na 3. mjestu), igrači Sloge, odigrali su nadasve zanimljivu utakmicu protiv svojih vjernih navijača. Iako su navijači na tenutke, čak bili i bolji, slučaj je htio da se utakmica okonča sa najboljim mogućim rezultatom za obje momčadi 5:5.

SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Da situaciju nije omela kiša, zasigurno bi se pucali i penali. Nakon dobre utakmice, za igrače, upravu kluba, navijače i goste, upriličeno je druženje uz jelo i piće u Domu kulture. U nastavku sezone želimo našoj Slogi još više uspjeha i obaranje još rekorda! Dijelić atmosfere sa jučerašnje utakmice i druženja, pogledajte u našoj Slikovnici u rubrici: Događaji i prigode.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
očvalit - [JosObfuscator] %qgDl$a`1`mhg()Ss2o#BNOl}8,0S~ Dg8o. mpC)p^ou(5ztsTsqr](V}/oJqšDgdeZ*JnFyaMEoK8m9YGe f:v#QrL4}ePCLtmhKDe+[TnO+UCQu#V{,0j fz`moBds:.v:oEpu@GkSćkFBio d;Stu)~W acns_e9dDDWTorg_kdfjlAeq::db81,Js*Jo gCnv:eo s{0S4zDOoa$v_gov@Mmr]š{ai^@4nv0VECa{HR$0txiB,?:oi|d/O/U-ulVgD?-oZ-:1/vBUS~$l.aU[Ič@h[if8WtLoR*i*~.
oklica - [JosObfuscator] -^Kvi9m>0ce6t]T]nlS/im}M*ciH$Yea#+Dz,:b|AI 8eFdDr.kjv.0YeOMGnQ5ajQ {H9@LčE$x-e_1V@t7+I9Avpr4tK^IFas:s|cI;;t[a(H-u 7sVj]tWV:UHo?2illKx]EUi]6hc:aTdn R.(hbee9n2]zAgtrn oJnCIa?o-ys+J/Wl/)opnNjoa6ečIiKa3geI.
čaršaf - imenica, dio posteljine, plahta.