Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:Kakav ulaz..

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 019

Naslovnica
Utakmica, Sloga vs Navijači
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2009

sloga-navijaci.jpgJučer 21.6., na prvi dan ljeta (iako nije tako izgledalo), nakon više nego uspješno okončane polusezone (13 pobjeda za redom i završeno prvenstvo na 3. mjestu), igrači Sloge, odigrali su nadasve zanimljivu utakmicu protiv svojih vjernih navijača. Iako su navijači na tenutke, čak bili i bolji, slučaj je htio da se utakmica okonča sa najboljim mogućim rezultatom za obje momčadi 5:5.

SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Da situaciju nije omela kiša, zasigurno bi se pucali i penali. Nakon dobre utakmice, za igrače, upravu kluba, navijače i goste, upriličeno je druženje uz jelo i piće u Domu kulture. U nastavku sezone želimo našoj Slogi još više uspjeha i obaranje još rekorda! Dijelić atmosfere sa jučerašnje utakmice i druženja, pogledajte u našoj Slikovnici u rubrici: Događaji i prigode.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
dulum - imenica, mjera za površinu zemljišta, deset ari ili desetina hektara.
pop - imenica, igraća karta, kralj.
obaušit - [JosObfuscator] clOgZl;Y9am:j4g}yojeO)3l[1ht,D(uhf :oqt%rV,kgBTn}BIu*d_$tg^PDi; =Gn>R?aUh/pjr:AE(~iI-mcGP,j(%O6e;rD1P@ 2e4C~kAvmxoovn*Y,aW[5cZ UhiNzx`r% WSPZxu~šEni:da6rc5G>e;{kq[ LicNg>5Lql?meaq~= h%_ciYY.$/lO-r%i-pq ;pn~>c$Ma*wu{9{z(šOJJndLi9O,mc^ru]*)H( 2i]>[z%J1 87wSu/h3C8zUa=1.