Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Slike etno kuće
Petak, 19 Lipanj 2009

Etno kuća - Dani Tolise 2009Za vrijeme održavanja Dana Tolise 2009. dio Dvora je postao etno kuća. U nizu su bili uprizoreni prostor ispred kuće,  dnevna soba, ku'inja, a mogle su se vidjeti i stvari koje moremo naći u sušioni, na tovanu.. Glavnu ekipu činili su Đurđica Gerina, Mika, Luca Čkaljina te Mirko Ive Jelića, žena mu i punica!

Velike zahvale idu i mještanima Tolise koji su ustupili stvari kojima je Kuća opremljena. Najviše stvari dolazi od Ane Ćotanove, a vjerujem da će svima bit zanimljiva "kosa peć", "crni šporet" iliti "fijaker" kako su ga zvali ili recimo dubak koje je uz još puno stvari ustupio Mirko. A za pronalaženje umivaonika zaslužna je Đurđica Gerina!
Još jedno veliko bravo!

Slike morete pogledati u Slikovnici .

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
infrakt - imenica, prekid rada srca, infarkt.
ponediljak - imenica, dan u tjednu, ponedjeljak.
usančit se - [JosObfuscator] C:|oOmCZ. QDyt@igjA6e-iR9clWx]Oua,@Fm 2]i;Ce``s21:kCl~AMrYJ>:iCqvQG|Ci[tI/wSi_ $sSeoc= e=euZ`*S^k/0n6Vl|iE)A{j`ef=@SšI)tdBi`Gntdin LLszLBeUM~t,Uhr [?fUppouksHUkC-tMaSm74?tB70i2R(Nm v*ETXn~{}enmKUbo]ćrn*lapJ%XXng_ B`zErGZVa?ad})s2ijLr5 Fb7xobxoC/]xal7Ci;H]z^,*5hU fo5sTGuCBšPz3`ei@*x_5t3VpYiR osZwFh^e+r.