Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ostaci panonskog mora

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Slike etno kuće
Petak, 19 Lipanj 2009

Etno kuća - Dani Tolise 2009Za vrijeme održavanja Dana Tolise 2009. dio Dvora je postao etno kuća. U nizu su bili uprizoreni prostor ispred kuće,  dnevna soba, ku'inja, a mogle su se vidjeti i stvari koje moremo naći u sušioni, na tovanu.. Glavnu ekipu činili su Đurđica Gerina, Mika, Luca Čkaljina te Mirko Ive Jelića, žena mu i punica!

Velike zahvale idu i mještanima Tolise koji su ustupili stvari kojima je Kuća opremljena. Najviše stvari dolazi od Ane Ćotanove, a vjerujem da će svima bit zanimljiva "kosa peć", "crni šporet" iliti "fijaker" kako su ga zvali ili recimo dubak koje je uz još puno stvari ustupio Mirko. A za pronalaženje umivaonika zaslužna je Đurđica Gerina!
Još jedno veliko bravo!

Slike morete pogledati u Slikovnici .

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gat - [JosObfuscator] 4@~s`n[{Qvmalsn@Ji`pEy 8[(3z.a, Bo.-.zbCyDzwr.]VSIa#TminnZT>u? k[o;YM1dW @3-[Cp886o0*Mbp=?lGr%I{a*nbPVvuu2e8cl,tw9ag BMCTnRNMa-Hsd:@2pf3;]a){.
krunjit - [JosObfuscator] sgXk;;QlIf`TfakgY(q,hoj@X}lQJ@6E,YU^24 Z1r,Tt.Pr oB%]snt3rOov0j;n6(k5onoCrJ ^@e@+i9D$0lua,Vyi6v1 Dnr^q#P@u*C;čanmG=n5oydK- FlsT)k@qi]GdAN))aItj5#CiN RFliLzJ1rCn(zasei@ 2dsg@0Zaw -kEw[n{lR2=/NiiN$Jplia` a~T>1k(ujk3un;p/nr9>|uHhpPmzo(k_aES.pM V0w26H.zldC_ #MxqCo~soXoTbpfi~tcEtFozqk@O /ArFu]`@}žB7n=bm=ogUJ @py=_jsNoqv+Zk,a$;[t{Mi~m.
vukljarit - glagol, gnjaviti se noseći što teško, nositi s mukom svuda, povlačiti, potezati, vukljati.