Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:Stara jela 009

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:zamotat i gotovo

Naslovnica
Slike etno kuće
Petak, 19 Lipanj 2009

Etno kuća - Dani Tolise 2009Za vrijeme održavanja Dana Tolise 2009. dio Dvora je postao etno kuća. U nizu su bili uprizoreni prostor ispred kuće,  dnevna soba, ku'inja, a mogle su se vidjeti i stvari koje moremo naći u sušioni, na tovanu.. Glavnu ekipu činili su Đurđica Gerina, Mika, Luca Čkaljina te Mirko Ive Jelića, žena mu i punica!

Velike zahvale idu i mještanima Tolise koji su ustupili stvari kojima je Kuća opremljena. Najviše stvari dolazi od Ane Ćotanove, a vjerujem da će svima bit zanimljiva "kosa peć", "crni šporet" iliti "fijaker" kako su ga zvali ili recimo dubak koje je uz još puno stvari ustupio Mirko. A za pronalaženje umivaonika zaslužna je Đurđica Gerina!
Još jedno veliko bravo!

Slike morete pogledati u Slikovnici .

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
frtutma - [JosObfuscator] iUS;W z~f1Ps[0N4tt/Lr$k|a9,[ 7p[a2in#90yi/kOlUPFa5,{X +f?Ur2EPOkL3o|2ah}%l:,2c~ =`O,-1|e@"Md 39UAd?qszoLkć+w7>* A1Jm7,Yka+l|f2A]oYmV(? mFk8NF;o8JxdpPt fQ%,mxeR^snDiL/e)W{r?K"~Mv[c zy-8n"wN>eN(};K 3mXL@ojOXgOu:dW(,c] +uZrYi- h)t0ln^I/bj(AYej:WG[kF~o+Nj6wN mfns|;aZ}:me4- q4ff~r.I+4utn]J2u0t|m~(oiyb!bV"
svrčito - pridjev, ono koje je uvrnuto, koje se se savija ili uvija oko čega.
štipaljica - imenica, kvačica za rublje, štipaljka.