Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:Lipa slika (nije National Geographic iz Afganistana)

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Slike etno kuće
Petak, 19 Lipanj 2009

Etno kuća - Dani Tolise 2009Za vrijeme održavanja Dana Tolise 2009. dio Dvora je postao etno kuća. U nizu su bili uprizoreni prostor ispred kuće,  dnevna soba, ku'inja, a mogle su se vidjeti i stvari koje moremo naći u sušioni, na tovanu.. Glavnu ekipu činili su Đurđica Gerina, Mika, Luca Čkaljina te Mirko Ive Jelića, žena mu i punica!

Velike zahvale idu i mještanima Tolise koji su ustupili stvari kojima je Kuća opremljena. Najviše stvari dolazi od Ane Ćotanove, a vjerujem da će svima bit zanimljiva "kosa peć", "crni šporet" iliti "fijaker" kako su ga zvali ili recimo dubak koje je uz još puno stvari ustupio Mirko. A za pronalaženje umivaonika zaslužna je Đurđica Gerina!
Još jedno veliko bravo!

Slike morete pogledati u Slikovnici .

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sjetovanje - imenica, davanje savjeta kome, savjetovanje.
mem - [JosObfuscator] MJ5EQiEc8mVdoeWn>8i=^gc$=(at[,{fd L=v]8DoldpFa`gA`xah YnqfTazv,# ,f?>~z`GiBki>P/dNO?gu()]`d o2w4yi#;ZT3lT6>F1irl X.Hzwn?a-r epcoIWd8R@yuzTOI[,_ -@v7lSb:a]#/WegB;Sa>m+, $~T[u2Tq e5Q@kI:u-ćMMid.
oriljat - [JosObfuscator] |0eUK6di_aetnB4i/kd M.kNoAS;ygxEP4aeGOXj Zbjatd@vaEekqKoN3XV,_j o60pj5rB_RezsvjoAelH-Z% .RZ+Cs]Yk(BddrH]a9t$[-|i1t%[V(zin^k(L 4kg,ouvo:@uX%ssb[lEu