Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Slike etno kuće
Petak, 19 Lipanj 2009

Etno kuća - Dani Tolise 2009Za vrijeme održavanja Dana Tolise 2009. dio Dvora je postao etno kuća. U nizu su bili uprizoreni prostor ispred kuće,  dnevna soba, ku'inja, a mogle su se vidjeti i stvari koje moremo naći u sušioni, na tovanu.. Glavnu ekipu činili su Đurđica Gerina, Mika, Luca Čkaljina te Mirko Ive Jelića, žena mu i punica!

Velike zahvale idu i mještanima Tolise koji su ustupili stvari kojima je Kuća opremljena. Najviše stvari dolazi od Ane Ćotanove, a vjerujem da će svima bit zanimljiva "kosa peć", "crni šporet" iliti "fijaker" kako su ga zvali ili recimo dubak koje je uz još puno stvari ustupio Mirko. A za pronalaženje umivaonika zaslužna je Đurđica Gerina!
Još jedno veliko bravo!

Slike morete pogledati u Slikovnici .

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
birićetno - pridjev, o hrani ono čega ima u izobilju, čega ne nedostaje. Ono što je po svojoj prirodi takvo da može trajati dugo, a da se ne pojede.
večerit - glagol, zaći dobrano u večer. Završiti sa večerom i biti slobodan od posla. Imati vremena odmarati se nakon večere.
jerak - [JosObfuscator] Tplr5GIi;lm0oW3>wpge,@Z3 qbGi| (;cCRv.eEezXFQEnt^iRjX/nk.C,Z0 +:gh`zPiXa3`cš{P*tFCvoYK.G,{3d+ @~pm?z0b2^{Q{oj;Tgaa MdčGVewU2B|gPa(,+io9Y R0cAk$lao)]Qja?kOi> u$j]ch>6e;)V;# 5rOu>#aO?j~=zLtmPlE=oAgrvF9,Vtb8l 0jf5e5xrN2`.