Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Slike etno kuće
Petak, 19 Lipanj 2009

Etno kuća - Dani Tolise 2009Za vrijeme održavanja Dana Tolise 2009. dio Dvora je postao etno kuća. U nizu su bili uprizoreni prostor ispred kuće,  dnevna soba, ku'inja, a mogle su se vidjeti i stvari koje moremo naći u sušioni, na tovanu.. Glavnu ekipu činili su Đurđica Gerina, Mika, Luca Čkaljina te Mirko Ive Jelića, žena mu i punica!

Velike zahvale idu i mještanima Tolise koji su ustupili stvari kojima je Kuća opremljena. Najviše stvari dolazi od Ane Ćotanove, a vjerujem da će svima bit zanimljiva "kosa peć", "crni šporet" iliti "fijaker" kako su ga zvali ili recimo dubak koje je uz još puno stvari ustupio Mirko. A za pronalaženje umivaonika zaslužna je Đurđica Gerina!
Još jedno veliko bravo!

Slike morete pogledati u Slikovnici .

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
procunjat - glagol, površno pretražiti, nabrzinu pregledati, tražeći štogod.
palančorit - [JosObfuscator] lgVn/Sll19aKd%*4g$Lh(~or7KZslf,K ;N.ZjLqe9scS^9tt:i=^h, Ux]qhcr~6Ma0cwnLa=uB: k%:mbpy{mf|r?FRiF[wSj^LZea) C9#nK#WaVewgKgKoE5+Ba t$X@bšy|tZ`=ho/B^ o4j9Uk=eIZMS) EpgOo}68btsRV]BtSKNaolv9?0Pligmj6h|nJeL=8?nZaq( en;A{}aV3Q( j:ps90tQlq,oYg%;fl0,=Q:.
ge - [JosObfuscator] Dv5Y.12}M H6ueyđi8e