Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Podmladak

Naslovnica arrow Kuda idu divlje svinje arrow Igračka na udaru šerijata u Sarajevu
Igračka na udaru šerijata u Sarajevu
Utorak, 09 Lipanj 2009
Svinjica Pepa
Znate da u BiH postoje dva Sarajeva. Jedno je Istočno, a drugo... ? Bliskoistočno!
 
Igračka s likom praseta iz popularnog crtanog filma 'Peppa Pig' povučena je iz prodaje u sarajevskom trgovačkom centru BBI Centar BBI (Bosnian Bank International) koji je nedavno otvoren posluje po strogim šerijatskim pravilima: u njemu se u kafićima ne poslužuje alkohol niti se u restoranima jede svinjetina.

Građani Sarajeva smatraju da je ovaj potez menadžmenta centra BBI nadmašio i njihove neskrivene uzore iz Teherana.
Igračka Peppa Pig je donedavno bila u izlozima prodavaonice One 2 Play, a onda je naprasno nestala. Odgovorni iz trgovine su rekli novinarima da je igračka uklonjena jer zbog nje imaju velikih problema s upravom centra BBI.
 
izvor:
www.tportal.hr
 
objavio:
Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
karafeka - [JosObfuscator] q%PvvyrzB4sl~gtGaJy+%[ š=aql]Lul9Be]do,qC -lTv0hNu%d$.o;.swa0|otW>Tz,}00o5 C0pFwrut{oNd?u.sHWk]WMtz.6 Z@l*C3uOj@>d09KiOvrNfX+uareGn4h|Djp|GaiO:S,$P B;=lTpgtoq=]EhkT^{aLc4Mvk.a4tpn?SjwPhe@ -x^DanQNa:s=m;>iSEjCam9lsJv;y2akjX0kn$CjVa
bućkulesat - glagol, pričati gluposti, nasmijavati druge pričajući.
tić - [JosObfuscator] ,Dk/yzCsDboizr$1nv/o;Ht:(,=dy> JonXa7wjg^bws?QzidOwtEFaGCnv,iSi3{5oj:CvL=ixE^ D-(l;@fri$s;]ZDBt%-doB/]fsv4dim GnccGKaq x}sHGvg3brk3hdIlcOu_. #bJks4tuft5pfWqa[xx5_b;lQ4WjH{i0DkEe# ^d={rTGu)u{=chEATOSaMndECaadf,enA `mk>Ykqo0Y-=jfiFKfH9 }sb-sC@eN #Qyb/eV-r;uQw Sr1w;pxOoj/@*s-Z|M(lpj0ei(dqcnuY?jcNi}qT9.