Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ekipa Tolisa 3

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Igračka na udaru šerijata u Sarajevu
Utorak, 09 Lipanj 2009
Svinjica Pepa
Znate da u BiH postoje dva Sarajeva. Jedno je Istočno, a drugo... ? Bliskoistočno!
 
Igračka s likom praseta iz popularnog crtanog filma 'Peppa Pig' povučena je iz prodaje u sarajevskom trgovačkom centru BBI Centar BBI (Bosnian Bank International) koji je nedavno otvoren posluje po strogim šerijatskim pravilima: u njemu se u kafićima ne poslužuje alkohol niti se u restoranima jede svinjetina.

Građani Sarajeva smatraju da je ovaj potez menadžmenta centra BBI nadmašio i njihove neskrivene uzore iz Teherana.
Igračka Peppa Pig je donedavno bila u izlozima prodavaonice One 2 Play, a onda je naprasno nestala. Odgovorni iz trgovine su rekli novinarima da je igračka uklonjena jer zbog nje imaju velikih problema s upravom centra BBI.
 
izvor:
www.tportal.hr
 
objavio:
Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sarat - glagol, pretjeranom uporabom ili krajnnjom nepažnjom upropastiti ili pokvariti.
alaj - [JosObfuscator] J?uKB~8zcgeX]v,iXdJukkugu,,s*L 0PWpmRo=7>ejg(U,bo[`heqtY(Tgyoy5YedvJd%soPH9? ?9)u4xws7 lbeD@3eXć/2wj4a>rLsQhcIa5izqvm=aRjh,P 8Mur> Ts.{zB6n4a^čN78e%jxn:+,lj->j;Quiwt L#bCda%3š9Q~LE:urZ ln@@}\jO(\xJ\cqO"LCsMl$H3t^#UKagV7_rwKBigI c(isqZ#a;vPp9(a/]Ht6*1};e@ 9}?#ar>d@#l=mVNhapwjS )/l6sK`C+Li(D^C Z4,ibATaP%g{yrLr.1babh$YQb7sY{aJk6e,B>ZlD Czs~Fn{ve2:_d {;$dPo:2oz=vBotj6-lpiC $xdOaz=f0 DpR~0%1jD,e9+Kv8^sIzaD*UsLmqovU ,a7eUd5cdž@Nua9xb;a[k+|\X\5]\{"
anjcug - [JosObfuscator] ui7,mEeGnCJ1i;c4HaBPJ{?,@ Zq]EVob#d0ibj{e(uFl`o)Re,P |i4 k05;Is^aqt5|*kfoO| mvVRimW`4* D2Sh|_R$lDa]rEčELD.e?#,m^> Bk~?o~0cmHZ2aBp(of=.lW~Le5MS:ItjEpo8.