Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Igračka na udaru šerijata u Sarajevu
Utorak, 09 Lipanj 2009
Svinjica Pepa
Znate da u BiH postoje dva Sarajeva. Jedno je Istočno, a drugo... ? Bliskoistočno!
 
Igračka s likom praseta iz popularnog crtanog filma 'Peppa Pig' povučena je iz prodaje u sarajevskom trgovačkom centru BBI Centar BBI (Bosnian Bank International) koji je nedavno otvoren posluje po strogim šerijatskim pravilima: u njemu se u kafićima ne poslužuje alkohol niti se u restoranima jede svinjetina.

Građani Sarajeva smatraju da je ovaj potez menadžmenta centra BBI nadmašio i njihove neskrivene uzore iz Teherana.
Igračka Peppa Pig je donedavno bila u izlozima prodavaonice One 2 Play, a onda je naprasno nestala. Odgovorni iz trgovine su rekli novinarima da je igračka uklonjena jer zbog nje imaju velikih problema s upravom centra BBI.
 
izvor:
www.tportal.hr
 
objavio:
Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prnjoka - imenica, pogrdno, nos ili usko područje oko nosa.
čelonoške - prilog, v. čelonoge.
đuđan - [JosObfuscator] NB]ni5$o`m2#=PIeOnpiBrc9Aam,l k1%6.U^u1 G9(gm?0u.ž~|j(^C}Vabk=j roYA%V2d7^ 1zđDb5uoKđuq99peU.n eO2G-*/>.UEc m%N:pF4fhrM4XY,ep4|TGnv|1.3`Z,@v kfWdtajMyypejč|W{Qva1A)zkHRwxL dt`s7#:axiLtBn3-3e0Jqr ;gAUs[rG;aD6gđqG`U7eCvc g;GKkCo0F[jsiK RL5.BsWe~Ua? JOctW]Yu*č_C0p^eX[V KosqfZP`aP:,R *jg-a_jič%>CEiZtmb287 @orsl$4G_ TC#s(~:eI=1b(g0eX[H:watv E}jm\$Di+"Fvbi-aCd*WBie@9+ `FU:HgU[T#aH/1P _O/akiRluapsk-imiee ^B(h-jz:mOemz^TU w_mnž`~gRi/out,`l]:s%j6fa^eDRdvwDWR0,))xe Apak7 YQ{oFz7^aVlj.?Hi?ODYćI+;c_e3z]C1 psj43}e# MADjikPco}Cg, {đ=umkđFf9IaBJFnGwE43\C".%Ke.