Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Završeni 3. Dani Tolise
Završeni 3. Dani Tolise
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2009

26.jpgSinoć (7.6.2009.g), podjelom plaketa, zahvalnica i diploma, svečano su zatvoreni treći po redu Dani Tolise. Pet dana i pet večeri Tolisa je bila poprište događaja kojima bi se mogle podičiti i puno veće sredine. Koncerti, kazališne predsave, sportska natjecanja, kulturno-umjetnički nastupi, izložbe, postavi, okrugli stolovi, kuharska nadmetanja.

Sve u svemu puno događaja, puno posla, ali je radi toga i zadovoljstvo veliko. I ove godine na Danima Tolise imali smo promociju jedne knjige (Dva zarobljenika i Nedićka u jednom tisku), te jedan glazbni CD (Đe 'no đe). Bilo je ove godine i nekih noviteta, kao što je Igrarijada u sklopu koje su prikazani naši stari sportovi, kao i kuhanje čobanca. Posebnost ovih Dana je što su umjesto, recimo to tako, kupovnih salama i kobasica, na domjencima bili posluživani domaći specijaliteti, kao što su gibanica, listarići, pite s makom i orasima, suvi kolači i razna tijesta. Mora se reći da su Dani Tolise ove godine još više nego prošlih godina bili i Dani čitave Posavine, a ne samo Tolise, što bi i trebao biti cilj i idućih Dana. Posebne pohvale na ovim Danima zaslužili su volonteri, kako iz Organizacijskog odbora, tako i izvan Organizacijskog odbora. Bez njih ovih Dana ne bi bilo, bez obzira na brojne sponzore i pokrovitelje, kojima još jedanput iz sveg srca zahvaljujemo. Zahvaljujemo i svim gostima, kako iz Posavine, tako i iz svih krajeva, koji su uveličali ovu Manifestaciju, bilo svojim nastupima, bilo svojom nazočnošću. Hvala svima spomenutima i nespomenutima, jer i nespomenuti nisu zaboravljeni, nego samo slučajno izostavljeni. Vidimo se i iduće godine!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
truljica - imenica, vidi trulja.
otlazit - glagol, 1. napuštati kakvo mjesto 2. posjećivati kakvo mjesto ili posjećivati koga.
rljat-spavat - [JosObfuscator] SQTg2SrfDl:aJ:y~}go~/DoblGSQG8,W 9so_p5caIW5Nv@uEamtb.TYi@2cT? C52de9uh2Zbgz8:o`Dy8kSy_iFXm{6>4` F0i.sonE(b{foaymG,Mi|AS }n6geH uYUb>3{xu9ur/ad8t9i5pBtLd+ibx^_M n(;s7%E7eijZ:V D\|"Z_>lb4J;k_aY}š) IT/g4ntj[x4/zebg`aEtq Vb}cf.r$faidiL4RgF3a1,s0Rr GCIyoOdn; BrYl{j>{l3a]rl-u;J6sK1D0pA-Eak_}xdv{f_a@Ns],Ol TP|d>vofk=9jX l6LmefW2iur :Acmr`a]1dDB~XibG-^mC#;o50\:S?-"=.