Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:bacačica koplja

Naziv slike:Vidio sam da si ga gledala!!!!

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Završeni 3. Dani Tolise
Završeni 3. Dani Tolise
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2009

26.jpgSinoć (7.6.2009.g), podjelom plaketa, zahvalnica i diploma, svečano su zatvoreni treći po redu Dani Tolise. Pet dana i pet večeri Tolisa je bila poprište događaja kojima bi se mogle podičiti i puno veće sredine. Koncerti, kazališne predsave, sportska natjecanja, kulturno-umjetnički nastupi, izložbe, postavi, okrugli stolovi, kuharska nadmetanja.

Sve u svemu puno događaja, puno posla, ali je radi toga i zadovoljstvo veliko. I ove godine na Danima Tolise imali smo promociju jedne knjige (Dva zarobljenika i Nedićka u jednom tisku), te jedan glazbni CD (Đe 'no đe). Bilo je ove godine i nekih noviteta, kao što je Igrarijada u sklopu koje su prikazani naši stari sportovi, kao i kuhanje čobanca. Posebnost ovih Dana je što su umjesto, recimo to tako, kupovnih salama i kobasica, na domjencima bili posluživani domaći specijaliteti, kao što su gibanica, listarići, pite s makom i orasima, suvi kolači i razna tijesta. Mora se reći da su Dani Tolise ove godine još više nego prošlih godina bili i Dani čitave Posavine, a ne samo Tolise, što bi i trebao biti cilj i idućih Dana. Posebne pohvale na ovim Danima zaslužili su volonteri, kako iz Organizacijskog odbora, tako i izvan Organizacijskog odbora. Bez njih ovih Dana ne bi bilo, bez obzira na brojne sponzore i pokrovitelje, kojima još jedanput iz sveg srca zahvaljujemo. Zahvaljujemo i svim gostima, kako iz Posavine, tako i iz svih krajeva, koji su uveličali ovu Manifestaciju, bilo svojim nastupima, bilo svojom nazočnošću. Hvala svima spomenutima i nespomenutima, jer i nespomenuti nisu zaboravljeni, nego samo slučajno izostavljeni. Vidimo se i iduće godine!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zaroljat - [JosObfuscator] ^03gL=}ifly4H0a8-BgMDo>l9%,s zXo* aYFotsOkien4g~iIK|UQj#17oneeRGogQ[Xu1tD,@Ea ron5K9e1bt3o11H8b~r1fkiRCčPD)n_dVUo| >Y:1m2nU~o9)gT+oD? RnGs9aJ]gjdp=[T+a+I(-Rd~;va/PNteCKVsi;Y2M3,`ctS (Dkbz>/;%a|QLpDVdaHg+s:stq{kBteiZpiP}=F_.
čvrljak - [JosObfuscator] *i-6mS|Wevf/n~Ri8;Yc2qV59aAG@^K,CM^L` qvb=/`r_s>Uo=tPr$a@l I.)Ipc0*mt#Krzi}cH3ehvfL,@y _bqYKč@wCktv.@-xuo#r_xa#D6kmT8xi.
nasafunat - glagol, utrljati sapun, nasapunati.