Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:KUD "Lela i Vladimir Matanović"  iz Antina

Naziv slike:

Naslovnica
Završeni 3. Dani Tolise
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2009

26.jpgSinoć (7.6.2009.g), podjelom plaketa, zahvalnica i diploma, svečano su zatvoreni treći po redu Dani Tolise. Pet dana i pet večeri Tolisa je bila poprište događaja kojima bi se mogle podičiti i puno veće sredine. Koncerti, kazališne predsave, sportska natjecanja, kulturno-umjetnički nastupi, izložbe, postavi, okrugli stolovi, kuharska nadmetanja.

Sve u svemu puno događaja, puno posla, ali je radi toga i zadovoljstvo veliko. I ove godine na Danima Tolise imali smo promociju jedne knjige (Dva zarobljenika i Nedićka u jednom tisku), te jedan glazbni CD (Đe 'no đe). Bilo je ove godine i nekih noviteta, kao što je Igrarijada u sklopu koje su prikazani naši stari sportovi, kao i kuhanje čobanca. Posebnost ovih Dana je što su umjesto, recimo to tako, kupovnih salama i kobasica, na domjencima bili posluživani domaći specijaliteti, kao što su gibanica, listarići, pite s makom i orasima, suvi kolači i razna tijesta. Mora se reći da su Dani Tolise ove godine još više nego prošlih godina bili i Dani čitave Posavine, a ne samo Tolise, što bi i trebao biti cilj i idućih Dana. Posebne pohvale na ovim Danima zaslužili su volonteri, kako iz Organizacijskog odbora, tako i izvan Organizacijskog odbora. Bez njih ovih Dana ne bi bilo, bez obzira na brojne sponzore i pokrovitelje, kojima još jedanput iz sveg srca zahvaljujemo. Zahvaljujemo i svim gostima, kako iz Posavine, tako i iz svih krajeva, koji su uveličali ovu Manifestaciju, bilo svojim nastupima, bilo svojom nazočnošću. Hvala svima spomenutima i nespomenutima, jer i nespomenuti nisu zaboravljeni, nego samo slučajno izostavljeni. Vidimo se i iduće godine!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
uljetit se - glagol, obući se lagano u hladno doba godine: \"šta si se uljetio, a vaka zima navanu?\"
drčat - glagol, o kakvoj stvari, proizvoditi buku.
obla - [JosObfuscator] 8ioP9UmL@e{nb0iqc1A$a@0,,d t>zm~Ewi:d#34UIa9p83)rBt9sDkOpad[3 7y6(2aC`Bk(lKsa+wa01,DhtHX6zqk=aFb n-`oIV*[d$t %):3jpoXl>LneaVg]sm0y6Kt+BbdsiGvkqHSYe.`F@),H^, u]~IUdcrGC0;kvEx*8/e.N/YGtH2JaG{N: eSii-l)/#pXinu0 kGfmbeqtd@a?y]lMa#wF=,=*3g BkkdV:;Go_kjeZaW* VFhWs]5cW,liFfu4sY^žCoJih PzJ_a>3 ]8i%r[iaa8fvGDn>ui73aW6r~Ln=m:8jygT,se{W nmSag9qel-_ItzVrkNej#9r3Ja,IJQ }PY PG*br*eXAi2tSoOwHn.laFgKCh TD{FtiYp}1P @msu~2l9k/.