Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Završeni 3. Dani Tolise
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2009

26.jpgSinoć (7.6.2009.g), podjelom plaketa, zahvalnica i diploma, svečano su zatvoreni treći po redu Dani Tolise. Pet dana i pet večeri Tolisa je bila poprište događaja kojima bi se mogle podičiti i puno veće sredine. Koncerti, kazališne predsave, sportska natjecanja, kulturno-umjetnički nastupi, izložbe, postavi, okrugli stolovi, kuharska nadmetanja.

Sve u svemu puno događaja, puno posla, ali je radi toga i zadovoljstvo veliko. I ove godine na Danima Tolise imali smo promociju jedne knjige (Dva zarobljenika i Nedićka u jednom tisku), te jedan glazbni CD (Đe 'no đe). Bilo je ove godine i nekih noviteta, kao što je Igrarijada u sklopu koje su prikazani naši stari sportovi, kao i kuhanje čobanca. Posebnost ovih Dana je što su umjesto, recimo to tako, kupovnih salama i kobasica, na domjencima bili posluživani domaći specijaliteti, kao što su gibanica, listarići, pite s makom i orasima, suvi kolači i razna tijesta. Mora se reći da su Dani Tolise ove godine još više nego prošlih godina bili i Dani čitave Posavine, a ne samo Tolise, što bi i trebao biti cilj i idućih Dana. Posebne pohvale na ovim Danima zaslužili su volonteri, kako iz Organizacijskog odbora, tako i izvan Organizacijskog odbora. Bez njih ovih Dana ne bi bilo, bez obzira na brojne sponzore i pokrovitelje, kojima još jedanput iz sveg srca zahvaljujemo. Zahvaljujemo i svim gostima, kako iz Posavine, tako i iz svih krajeva, koji su uveličali ovu Manifestaciju, bilo svojim nastupima, bilo svojom nazočnošću. Hvala svima spomenutima i nespomenutima, jer i nespomenuti nisu zaboravljeni, nego samo slučajno izostavljeni. Vidimo se i iduće godine!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
razgodit - [JosObfuscator] cVga?lHaM[Yg(o[IlR]|,gRi OZ>t^rka[jzR72,n[]_oPBq E}Sodd/}|1gY#AofK%dOC>YiIt$_i*,=/1D jJr;+}W3a*DAM~zzT3gbv=rRagCawMnXuh$oxt$i3wl wd^NMo;]3Sg$o[Rv45oHX{W`rPcT0,@vKu 0={Do$4XJsWSN7o2)$;b/iK1HtLlJo.,po .vhOjpT):6e%=qZ8nf*čZa*z)nSDjkej3[DV 8,hiG:?e R4ss~+lSOVoI.
priljopit - glagol, sljubiti, priljubiti, pritisnuti.
nazor - [JosObfuscator] kp$sgr@/-#i/z{alN;q[oe]*ghO{,GJw `L;~5nv=aL hr1wXsUWi-p9}wlq@b}u.L%=,5x :X=p2rLVeoXCkSJKoF )i5-vSo/jkxIl02jh=eOeF,tBY9. u:so)sMuoSdAb>BRi;Kxt9>{oc ke`2Yp5Lg~5o7}Xp$i=t=1iJwQ =I/iTGhllitSH/~ [}|pBko^wgD_je=t6ke$3us,5t1iCa uQ-Irnzag-cGyt)-oar{2 PN@2n[>o@ja{3 osMAvOgiAlxdNou;.