Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:isto

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:jako opasna igra

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Završeni 3. Dani Tolise
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2009

26.jpgSinoć (7.6.2009.g), podjelom plaketa, zahvalnica i diploma, svečano su zatvoreni treći po redu Dani Tolise. Pet dana i pet večeri Tolisa je bila poprište događaja kojima bi se mogle podičiti i puno veće sredine. Koncerti, kazališne predsave, sportska natjecanja, kulturno-umjetnički nastupi, izložbe, postavi, okrugli stolovi, kuharska nadmetanja.

Sve u svemu puno događaja, puno posla, ali je radi toga i zadovoljstvo veliko. I ove godine na Danima Tolise imali smo promociju jedne knjige (Dva zarobljenika i Nedićka u jednom tisku), te jedan glazbni CD (Đe 'no đe). Bilo je ove godine i nekih noviteta, kao što je Igrarijada u sklopu koje su prikazani naši stari sportovi, kao i kuhanje čobanca. Posebnost ovih Dana je što su umjesto, recimo to tako, kupovnih salama i kobasica, na domjencima bili posluživani domaći specijaliteti, kao što su gibanica, listarići, pite s makom i orasima, suvi kolači i razna tijesta. Mora se reći da su Dani Tolise ove godine još više nego prošlih godina bili i Dani čitave Posavine, a ne samo Tolise, što bi i trebao biti cilj i idućih Dana. Posebne pohvale na ovim Danima zaslužili su volonteri, kako iz Organizacijskog odbora, tako i izvan Organizacijskog odbora. Bez njih ovih Dana ne bi bilo, bez obzira na brojne sponzore i pokrovitelje, kojima još jedanput iz sveg srca zahvaljujemo. Zahvaljujemo i svim gostima, kako iz Posavine, tako i iz svih krajeva, koji su uveličali ovu Manifestaciju, bilo svojim nastupima, bilo svojom nazočnošću. Hvala svima spomenutima i nespomenutima, jer i nespomenuti nisu zaboravljeni, nego samo slučajno izostavljeni. Vidimo se i iduće godine!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
lopovast - [JosObfuscator] =3=I#p.f}hrcW0i=xdWQDjC*L>ehi~-Yvb7%,N >2ow_%N~sEo.gbsc|i;_t}%oK_3/s c{MA`oh1YF C}sdMC75j.eTbcviu,u .o|,Nn3ajBiEj4;r txLB(kr,oEgjYix @h{W}jWNeJx Pn+WmeKGpAom,ZQs/iyClfhd@uw_7ša::aon`.
koš - [JosObfuscator] sp-ioPlOm@%ecnf2iMexT,c4vaBt*Zd,wS NIKn>)ay[t;kmn@JBr>itv6w]kkev%?nrZqYaO~ 9F%,:plrI8oX*Izfc/?BrzadU,9cčqn%UEi)an _LgluAA(rNZa1e0tđ%Uj55eZvGE;Gdi1A3=n^aq%,e5M:| ?G]/kwNako6-1jx)waNb [shS6Il8uYux)mž(TViS #2uzA@#Xca*i Rs(;NrNpErOQsei7kmgaGnjjXMNeovU cb~k}j|1.uokuu%l;rH(ufNzjdnad] |u(WP5 {g?tk6l(CTR$i,|-Pp-uTN.
pokasno - prilog, prilično kasno.