Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Održana prva Igrarijada
Održana prva Igrarijada
Nedjelja, 07 Lipanj 2009

cuska.jpgPo prvi puta na Danima Tolise, jučer (6.6.2009.g.) je održano natjecanje u starim sportovima, nazvano Igrarijada. Na pomoćnom Sloginom igralištu, pred oko 250 gledatelja, stotinjak natjecatelja u nekoliko disciplina odmjerilo je svoje snage. Uz odličnu zabavu u starim sportovima, od kojih su najveće zanimanje izazvali Piriz i Ćuška, dobro se slagao i čobanac, u čijem kuhanju je sudjelovalo 6 kuhara.

VIDEO!!!

Pored Piriza i Ćuške, natjecali smo se i u povlačenju konopca, 6 ekipa od po 6 članova, bacanje kamena s ramena, 16 natjecatelja, podbacivanje čepova od Ožujskog piva, 14 natjecatelja, povlačenje klipa, 14 natjecatelja, te u igri trulih dubleka 18 natjecatelja. Pored toga održan je i kros za najmlađe u dvije dobne skupine, te natjecanje u igri klikera. Mora se reći da je poduhvat uspio i da će  iduće godine Igrarijada biti još bolja. Stručni žiri za ocjenjivanje čobanca činili su, načelnik općine Đuro Topić, predsjednik mjesne zajednice Ivo Dominković i Kapelan samostana u Tolisi, fr Franjo Oršolić. Za najbolje natjecatelje u svim disciplinama podijeljene su medalje, osim za potezanje konopca gdje su podijeljeni pehari. Tri kuhara za najbolji čobanac dobili su diplome, kao i najbolji u igri trulih dubleka. Djeca koja su sudjelovala u krosu dobila su čokolade, a trojica najboljih i medalje. Rezultate u svim disciplinama sa imenima pobjednika, objavit ćemo u posebnom članku. Zahvaljujemo svim natjecateljima u sudjelovanju, a publici u bodrenju i doličnom ponašanju u svakom pogledu! Također zahvaljujemo na svim pohvalama za organizaciju Igrarijade!

Slike možete pogledati u slikovnici !

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
trontat - [JosObfuscator] {gHR4ElXaCCYDgr;qo7Z>=l1FX,$tVO e_^4EpL@8/uh.CrnZ44XIop YPUUp-r-nVs-iič3=ET/aj1tWY~i.,tz)^] -mlb>ilty}Pi8HU `yn,,a?1LpmrroR-.r@RWaGn0ch zuLtR o_fk#g@LWo_b6v58=conVJruji0uQ`#g.
aljo - [JosObfuscator] jiLAM{mU-eoowOSnt7i/(G:c.cSae*Y_w,} #zq7nH7jeZuV`.Fr$i]3e7*[dH#4nz+ma-NJ ;V~o7fs3Yig~o0IbUa/H}gF,EtX fAn3e`ht~>mv5a+qrvn+7>BZaM e$1g-oosj?lGGocn?Lb#a3vK,k/ qa:#l2jUI})kTba~Kdvd,uajf 0?r:qo`GY{Ts8#:0HoOZRbl^ab.
pervaz - [JosObfuscator] 8zvPdiccm7ce/n[Q/ir;L1ccK~N-La6d,; [gAšSt2Ji]At}nGfip>Nk.B zwNp=FOorhJx?noZs;t+XiVvJc6 o,~s$/}(udYGn-;Fc4*1ianQb BZ[0Ln)mzpca| Tz.+1p2Kr+eD9XedqKRFnjV+H-jOk*[2oFJ|6Tj*Kf u~;,s{/t+rv>rv46aKTnN]u2ifZrp ^/fk%^avi@p$/()7e[,Z*$ V8+USš0}/iE1iHflB$vjFtX.