Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:prof. VidanJanjić

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Održana prva Igrarijada
Održana prva Igrarijada
Nedjelja, 07 Lipanj 2009

cuska.jpgPo prvi puta na Danima Tolise, jučer (6.6.2009.g.) je održano natjecanje u starim sportovima, nazvano Igrarijada. Na pomoćnom Sloginom igralištu, pred oko 250 gledatelja, stotinjak natjecatelja u nekoliko disciplina odmjerilo je svoje snage. Uz odličnu zabavu u starim sportovima, od kojih su najveće zanimanje izazvali Piriz i Ćuška, dobro se slagao i čobanac, u čijem kuhanju je sudjelovalo 6 kuhara.

VIDEO!!!

Pored Piriza i Ćuške, natjecali smo se i u povlačenju konopca, 6 ekipa od po 6 članova, bacanje kamena s ramena, 16 natjecatelja, podbacivanje čepova od Ožujskog piva, 14 natjecatelja, povlačenje klipa, 14 natjecatelja, te u igri trulih dubleka 18 natjecatelja. Pored toga održan je i kros za najmlađe u dvije dobne skupine, te natjecanje u igri klikera. Mora se reći da je poduhvat uspio i da će  iduće godine Igrarijada biti još bolja. Stručni žiri za ocjenjivanje čobanca činili su, načelnik općine Đuro Topić, predsjednik mjesne zajednice Ivo Dominković i Kapelan samostana u Tolisi, fr Franjo Oršolić. Za najbolje natjecatelje u svim disciplinama podijeljene su medalje, osim za potezanje konopca gdje su podijeljeni pehari. Tri kuhara za najbolji čobanac dobili su diplome, kao i najbolji u igri trulih dubleka. Djeca koja su sudjelovala u krosu dobila su čokolade, a trojica najboljih i medalje. Rezultate u svim disciplinama sa imenima pobjednika, objavit ćemo u posebnom članku. Zahvaljujemo svim natjecateljima u sudjelovanju, a publici u bodrenju i doličnom ponašanju u svakom pogledu! Također zahvaljujemo na svim pohvalama za organizaciju Igrarijade!

Slike možete pogledati u slikovnici !

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
rsak - imenica, zvuk koji se proizvodi rštanjem, prasak, pucketanje.
šale - [JosObfuscator] g$hd+pjkrbrxiJ^lzIlZ1croW$L~TgTYKN|,u2r ]1>J5th*l.{e[?knE4 [4MtXx@Ka_3KJkpk%MWo.n,;:I obWiew?z}b ui|k8h>},aN3/@Mk(Z/^>vZi;h_C?4 ,Bph$6qr>$4xoFH9Bb-7>sl4aWVeY%%mNtbf1aj,;#pR Ls{Vl]^a,-gJaMzhNn{o0[,^/6V3 Eqm?bi83,lemzXC vou5eNIzlsnuSeaG}-g$ZW)laaN`+jnvx,+cjSca.iq. aK-n0a@)$p^HioRv]=krRaJ/Sm.
šljivić - [JosObfuscator] |B{i``pvmmP2#yMe^n-}MAi>Gc2rErma40i9,p 6U,tv.C:o0ć%r6Nlk4aig FšdhI5l.{aW{jbW.i9vcrEvVf~e2,b> #uTmXL`lc=aZz,/Od[eoHG> RpRdTT*aDrqQhDv{EoY OšDl0Kj5Y@iSTv]ieE)6C,[y;| @š:@l,jO9%i|Lvsa;X.