Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:svakakvih boja

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 041

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Održana prva Igrarijada
Održana prva Igrarijada
Nedjelja, 07 Lipanj 2009

cuska.jpgPo prvi puta na Danima Tolise, jučer (6.6.2009.g.) je održano natjecanje u starim sportovima, nazvano Igrarijada. Na pomoćnom Sloginom igralištu, pred oko 250 gledatelja, stotinjak natjecatelja u nekoliko disciplina odmjerilo je svoje snage. Uz odličnu zabavu u starim sportovima, od kojih su najveće zanimanje izazvali Piriz i Ćuška, dobro se slagao i čobanac, u čijem kuhanju je sudjelovalo 6 kuhara.

VIDEO!!!

Pored Piriza i Ćuške, natjecali smo se i u povlačenju konopca, 6 ekipa od po 6 članova, bacanje kamena s ramena, 16 natjecatelja, podbacivanje čepova od Ožujskog piva, 14 natjecatelja, povlačenje klipa, 14 natjecatelja, te u igri trulih dubleka 18 natjecatelja. Pored toga održan je i kros za najmlađe u dvije dobne skupine, te natjecanje u igri klikera. Mora se reći da je poduhvat uspio i da će  iduće godine Igrarijada biti još bolja. Stručni žiri za ocjenjivanje čobanca činili su, načelnik općine Đuro Topić, predsjednik mjesne zajednice Ivo Dominković i Kapelan samostana u Tolisi, fr Franjo Oršolić. Za najbolje natjecatelje u svim disciplinama podijeljene su medalje, osim za potezanje konopca gdje su podijeljeni pehari. Tri kuhara za najbolji čobanac dobili su diplome, kao i najbolji u igri trulih dubleka. Djeca koja su sudjelovala u krosu dobila su čokolade, a trojica najboljih i medalje. Rezultate u svim disciplinama sa imenima pobjednika, objavit ćemo u posebnom članku. Zahvaljujemo svim natjecateljima u sudjelovanju, a publici u bodrenju i doličnom ponašanju u svakom pogledu! Također zahvaljujemo na svim pohvalama za organizaciju Igrarijade!

Slike možete pogledati u slikovnici !

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čučavac - [JosObfuscator] c]jBitr5rn~o+61nqDW^Wiwx|čLn3lo^:,{=~z) bQfpk1nojRLl`8IQhjusc:k8Z+/-ia=H lW3[CSMCW,51a 7Fc%nn+^iu^;k_qžcvNn2id(kaUw cTpMkzRNboIEL^jqxQ%ni(s;o% Tg4J^nfReT FQUpyo=ds+|j/t%+8e]CLRdJ,u$^j0zeL =qIW__Cs-]`PjšAXXMk=n}Kozc?cl(:j^|{D-kYMuz,`: TEu@ 4PE1pkaFo1tom}SSe3fXpe ~6Kshber ynCYu*ž{dK.a(i?{ RESoDb,atgMZKvoINK6l%]R9ja;Ga4avm.7Q QK]zsčg?uNaJč2.eqz#(ćhit.
bjen - pridjev, onaj koji je dobio batine, izudaran, izmlaćen.
kifeli - [JosObfuscator] C~Ju,+rz+[YkjvkiBzk]f4-,r|Lt# Cb+jSReLocuž}8([ie,D*A1 vg{aGo%NVunwif SVsmMev^]tK,=%o% amA`^vGr7Ipd{`;p}alr]j?(qD vHg#s;_D:e2r;SW,`>d ms#y}kbl_PM.fa|nt$ojaLhajaLTjHqS]I _s90e^c,; nčxxuUh|;v8zga7jy7h$5 XNT_ss?e#R_KM.