Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:podbacivanje čepova

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održana prva Igrarijada
Nedjelja, 07 Lipanj 2009

cuska.jpgPo prvi puta na Danima Tolise, jučer (6.6.2009.g.) je održano natjecanje u starim sportovima, nazvano Igrarijada. Na pomoćnom Sloginom igralištu, pred oko 250 gledatelja, stotinjak natjecatelja u nekoliko disciplina odmjerilo je svoje snage. Uz odličnu zabavu u starim sportovima, od kojih su najveće zanimanje izazvali Piriz i Ćuška, dobro se slagao i čobanac, u čijem kuhanju je sudjelovalo 6 kuhara.

VIDEO!!!

Pored Piriza i Ćuške, natjecali smo se i u povlačenju konopca, 6 ekipa od po 6 članova, bacanje kamena s ramena, 16 natjecatelja, podbacivanje čepova od Ožujskog piva, 14 natjecatelja, povlačenje klipa, 14 natjecatelja, te u igri trulih dubleka 18 natjecatelja. Pored toga održan je i kros za najmlađe u dvije dobne skupine, te natjecanje u igri klikera. Mora se reći da je poduhvat uspio i da će  iduće godine Igrarijada biti još bolja. Stručni žiri za ocjenjivanje čobanca činili su, načelnik općine Đuro Topić, predsjednik mjesne zajednice Ivo Dominković i Kapelan samostana u Tolisi, fr Franjo Oršolić. Za najbolje natjecatelje u svim disciplinama podijeljene su medalje, osim za potezanje konopca gdje su podijeljeni pehari. Tri kuhara za najbolji čobanac dobili su diplome, kao i najbolji u igri trulih dubleka. Djeca koja su sudjelovala u krosu dobila su čokolade, a trojica najboljih i medalje. Rezultate u svim disciplinama sa imenima pobjednika, objavit ćemo u posebnom članku. Zahvaljujemo svim natjecateljima u sudjelovanju, a publici u bodrenju i doličnom ponašanju u svakom pogledu! Također zahvaljujemo na svim pohvalama za organizaciju Igrarijade!

Slike možete pogledati u slikovnici !

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
debeljara - [JosObfuscator] ;OzD-iGmRtIe7npMiAaLaYc$iE$aoy=6,Skvucs.>rTFsRt2tqKa10xj? mgrgEi(Bj|>SxwelIčiC);ln;=eY #b84iQS%jRen(wlOe@n`y{ tm49Vr$@vipcrb^eMT,bV}U rsgb?IT]iSqZHljdMCe{x#l:mi49V_:cu[a)7kF.
pedat - [JosObfuscator] V7lg7l+{N^a=JV[g9^(odamljXR,S5 `u,1 2wr)8`iKE2@b5WW)5o4Hv~l0YkoF;^$CvTaG/cu4z_,D:K C.c[p[b6Loim%4v0lp*>=a)Rdwč|*3.{intk6iA( |nnpqLsa-lB$/[o?vbJYa0_$Woki6Gb# XuNc*t 4v_GXovxAusdZu3Yz,zi; eLTzg+hHi{91bs_Se.t8uSiD.
modlice - [JosObfuscator] :f )16I u gwpd@sdbl..sv0X@ K`evn56pr$1Ps].bWt~AVUEa# 0s~j1$5tGa$3u*{rIiU,nHs5kU%[hSi,E+INh/~ *sN`)IuCVc.h10}#iThZRShS {I0axk08rzo.O%8hlJc?a)vč%%Z#a9> Go|bS@di_r6 EVIobv%eV/rF-Mvdn#sB~da:G,m.> šqKeMRkćlNy-pe~2R>rk;aUE ,Y#iTE9b0 Qmfa>WSbs^twX/irGk.>3 zdCR}MU]`xojg^ueYć-iw+^/q URFUEs{a,os*w4t~wfUogj+o4anP5kFW? 2Ygs3B[%u7K ^v/i)D +f.3|o8/frMzkm.a1jq->sxa44Li12H{7.