Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:pračica, ustvari škalja

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Promocija knjige i CD-a
Promocija knjige i CD-a
Subota, 06 Lipanj 2009

tkanica.jpgZbog lošeg vremena proteklih dana i zbog toga lošeg i vlažnog terena na kojem su se trebali održati promocija knjige i CD-a, promocija je premještena u Dvor. U prelijepom ambijentu pred svjetlom svijeća, profesori i nastavnici iz naših škola čitali su ulomke iz pripovjesti Dva zarobljenika, fra Bone Nedića, mlađeg i epsko-lirskog spjeva Nedićka, Ive Nedića, Mikića, te na taj način prezentirale knjigu.

OBJAVLJENE SU SLIKE U SLIKOVNICI !!!

Mario Oršolić, predstavio je novi CD, pod nazivom "Đe 'no đe",  u izvedbi ženskog vokalnog sastava Tkanica, koje su nam još jedanput prezentirale i pokazale kako se pjeva. Svaka im čast! Nakon uživanja u pjevanju, posjetitelji su mogli uživati u pravom vojničkom grahu, koji je mora se priznati bio više više nego izvrstan.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bresuknjača - [JosObfuscator] O)8?>ž;MeBnueFJKsOpVk.a,L 43]qnj#ah;OdHruoMl|H.dWWQ%n*H3*;aK _np.lRj_Snc@j}|a#Q.GZ Qrs}[p^rGZ*b5el]}|mWk3liL%>at(a{* C]*s/r3Y*e^NC$ o>Vxzb$rYe@a:Cyz[h] 8a0Z+s_|vuiVgtk]n=9B?j_eue{-uQ mKsor`]b)iu:szqćI*/Bi)6sy )q/nqabvtZar3$73#oOld1D5nBuK gjnHx(76XnTXyj$U|u
usaftat se - [JosObfuscator] ugElX(M?atmgT9AJo3alea0C,)z s=,u@$Ra0swXR=imVTr/d/u}jR[UDe_gtR8iLk1Q yEF0s1js4|ebCV Tuy`sMl^u)jwTt5^eWdM2 MrnXwz+n6oa[uj4te7$XnyG?jMa_m].
prišlabučit - glagol, presaviti, pregrčiti.