Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 16
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Promocija knjige i CD-a
Subota, 06 Lipanj 2009

tkanica.jpgZbog lošeg vremena proteklih dana i zbog toga lošeg i vlažnog terena na kojem su se trebali održati promocija knjige i CD-a, promocija je premještena u Dvor. U prelijepom ambijentu pred svjetlom svijeća, profesori i nastavnici iz naših škola čitali su ulomke iz pripovjesti Dva zarobljenika, fra Bone Nedića, mlađeg i epsko-lirskog spjeva Nedićka, Ive Nedića, Mikića, te na taj način prezentirale knjigu.

OBJAVLJENE SU SLIKE U SLIKOVNICI !!!

Mario Oršolić, predstavio je novi CD, pod nazivom "Đe 'no đe",  u izvedbi ženskog vokalnog sastava Tkanica, koje su nam još jedanput prezentirale i pokazale kako se pjeva. Svaka im čast! Nakon uživanja u pjevanju, posjetitelji su mogli uživati u pravom vojničkom grahu, koji je mora se priznati bio više više nego izvrstan.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gnjizdorit se - glagol, ne moći se smjestiti, nemirno sjediti, migoljiti se.
dublečarka - [JosObfuscator] K?VdISLSobmm0-3:BasL^Lwć2|azj~`,lYH] 5|lsqQdvl2a(k9^Ht/*3kqF;:ak$q Mp@Cx%igK7At[aNH,@ G4hwow3dbw fWy_Dbu;H4Zut%]Dn;dENe|OWPvNe
liftano - [JosObfuscator] 43,NpoZrC|r+V4qiPdn3O^;j;egJzvSE,h,T:5pv $vY|SW]rXs~Lt^Y3aQ[UBq =>eabt}o~R|=jfe`e>D(,1g K1HsovNi0Yj:efG.t0++_)lnontzB 5>T@pW#Nlm:yo}aAEpv:ac[z>.