Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Promocija knjige i CD-a
Subota, 06 Lipanj 2009

tkanica.jpgZbog lošeg vremena proteklih dana i zbog toga lošeg i vlanog terena na kojem su se trebali odrati promocija knjige i CD-a, promocija je premještena u Dvor. U prelijepom ambijentu pred svjetlom svijea, profesori i nastavnici iz naših škola itali su ulomke iz pripovjesti Dva zarobljenika, fra Bone Nedia, mlaeg i epsko-lirskog spjeva Nedika, Ive Nedia, Mikia, te na taj nain prezentirale knjigu.

OBJAVLJENE SU SLIKE U SLIKOVNICI !!!

Mario Oršoli, predstavio je novi CD, pod nazivom "e 'no e",  u izvedbi enskog vokalnog sastava Tkanica, koje su nam još jedanput prezentirale i pokazale kako se pjeva. Svaka im ast! Nakon uivanja u pjevanju, posjetitelji su mogli uivati u pravom vojnikom grahu, koji je mora se priznati bio više više nego izvrstan.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zaerit se - [JosObfuscator] {z^_ighHu8lt]`Oa=glkxoynql/]$au,^mOYv .bHi8LtV1J%iJ [P7ips+7l$$W}ugxXZa/_8iejNnnFRcN9o%L1a Chbk0gaQT]4_q kux]%uOu.vI ]oJd/NfOOr@OreLJdnVP@ess_xn.o:*)mm,^: OotY7rd(Iehns?uI9D}tiHCkAUX-|u27)P* hnjaRQ1yg ==b2k0#akqn~TifaS -o%[>E@dzrCpTRReX$Id$G.(ek*:%no?#.oDmz *8?=m2j:yijsY]#eoY;sutOAzguub5*s;,c;H Y~`W7z7CaRRt)DJBeEgu+wiJ8-R/ Fn:LsQ`byDepOG_.
upljad - imenica, u graevinarstvu, prostor koji se ne zida, koji je nepopunjen, jer takav i treba biti. Naprimjer vrata, prozor, tavanski otvor i sl.
nenavino - pridjev, ono koje je drugaije, razliito od naviknutog.