Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:i zapjevalo se uz dvojnice

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Premijera Hasanaginice
Premijera Hasanaginice
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivaki iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz upanje, da budemo precizni, a u reiji Draena Ferenine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Odlina izvedba, odlini glumci i kako jedan od glumaca ree, izvrsna publika. Svi oni koji su sino bili na predstavi mogli su se nasmijati do suza, ali i isplakati do suza, jer predstava je tragedija, ali sa elementima komedije, koje su vješto, koristei moderne elemente, glumci umetnuli u predstavu. Svima onima koji sino nisu bili na premijeri, preporuujem da svakako pogledaju ovu predstavu.

Nakon predstave za glumce i njihove goste, te goste Dana Tolise, uprilien je domjenak u dvorani Dvor, gdje se zabava, uz harmoniku i pjesmu, nastavila do sitnih jutarnjih sati. U Slikovnici moete pogledati slike, a do veeri oekujemo i video.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
gnjizdorit se - glagol, ne moi se smjestiti, nemirno sjediti, migoljiti se.
aljo - [JosObfuscator] MCis;Wm[e]N%nC@@/ikA%/cFhtaUQ,z #VBn/b]esu43rLpebNgjdo1;Tpn~BB=aq)3Sc /v-L.on#siZ{ToZ:,tsb,a)B,i~+X2 IUno+be2$mtZa*r}qnfaEy KNQo#sq5o%bbaxCK,ds7 Pa:^~lNqj/{kwQa.vG/htaNG +oAAms*odeMb6I.m1a$|f-_.
indik - [JosObfuscator] s3vail%qmxeaws[nL3i]VPv*c*aN,b [`h0iFn$@rF+dOi)gNzYlo8 LMb)pP>aib+pzioo,/7rs>qcg.