Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Premijera Hasanaginice
Premijera Hasanaginice
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivaki iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz upanje, da budemo precizni, a u reiji Draena Ferenine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Odlina izvedba, odlini glumci i kako jedan od glumaca ree, izvrsna publika. Svi oni koji su sino bili na predstavi mogli su se nasmijati do suza, ali i isplakati do suza, jer predstava je tragedija, ali sa elementima komedije, koje su vješto, koristei moderne elemente, glumci umetnuli u predstavu. Svima onima koji sino nisu bili na premijeri, preporuujem da svakako pogledaju ovu predstavu.

Nakon predstave za glumce i njihove goste, te goste Dana Tolise, uprilien je domjenak u dvorani Dvor, gdje se zabava, uz harmoniku i pjesmu, nastavila do sitnih jutarnjih sati. U Slikovnici moete pogledati slike, a do veeri oekujemo i video.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
patka - [JosObfuscator] $p%UMiL?mb8>eRfUAnq,sKiVc0Dy+aYPN,[V^ /B/ge/uU18Hm(?geBYnBNYMOa@8] gvp8>oQ}o-xos?xg5u{EvD`drxPaF,hJ PPPGz,a6~x* KgKPo>Nr%*)iH[(P[j1{=RaBn`j7e8 RLWMl}TBjuG~unndF>sAkSiv{o8d.g+GK _:uh2tSJ2IFi8sjLeDl@anr>hm,i rn0ujzaM 6tSbCDHa{L?j~g 3nI]IiPa}QQl7{0iRnj5b q.Lq=StheDr>o8XB Ksspnnec ]+;Un%-M?aKN,vwp>u7en[BUi:2tkk wvEBbQrSHuhW2=cAoppm( nvX-]IRoU5lVudoo(_mEo,Yj? ~tP/{^)eUBerWmZ0o~OQ|zfsfbloJTIry,z.
nedilja - imenica, dan u tjednu, nedjelja.
namaljat - [JosObfuscator] GgjnlM7%a/]Awg(o_l;~Df,Q, Zxk+k1nO.p5#O. 5;sMnN9_NaaI/$kt7r.eTWl+i7LjayPDLayt,.i=8 %k$uLoKvm-_~,@ej hk_snninHiqXjY:7weo*gpOPxY Gfsu/U tFl]i1QBuchjoWNe*Xw.H}sV tW:2Pn}w.w] {>n1Z8aw(imV1FGa0]Go-zA2#gia0,/DZtw:riCi >G,lDi;Q|c7J9e6eJM rzq{i.Y2y=m#mFh^eGhQ~,Bg.~ BQ9P$g(0wmE7)i#nPZkxoLkEm3*zg `epiX qC~sg#l#.