Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Žika, transformers

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Premijera Hasanaginice
Premijera Hasanaginice
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz Županje, da budemo precizni, a u režiji Dražena Ferenčine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Odlična izvedba, odlični glumci i kako jedan od glumaca reče, izvrsna publika. Svi oni koji su sinoć bili na predstavi mogli su se nasmijati do suza, ali i isplakati do suza, jer predstava je tragedija, ali sa elementima komedije, koje su vješto, koristeći moderne elemente, glumci umetnuli u predstavu. Svima onima koji sinoć nisu bili na premijeri, preporučujem da svakako pogledaju ovu predstavu.

Nakon predstave za glumce i njihove goste, te goste Dana Tolise, upriličen je domjenak u dvorani Dvor, gdje se zabava, uz harmoniku i pjesmu, nastavila do sitnih jutarnjih sati. U Slikovnici možete pogledati slike, a do večeri očekujemo i video.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gardijan - [JosObfuscator] x)HiAC-s#mYBoe#nCi,8c`3~aU]DM,O9EP 4Gpap3EoxVNgpj(|klS5,)a`2v~/GaV$r_,~ 1Ln?f[rQ>2Wa)nt?iIjR-k+EeHv%/a{oYčPkOo3$%0gKwD$/ Hjsaa^sLmePiu#oaeZP6sXe>ILtIjas,UnJBfB[aL+,O bgR_2iv*]Ea7zrudWT8(ia>XjKNa/ZaZn@2/.
belegija - [JosObfuscator] ^:jPzWeKdiNn-n%[;Bo~VrCUsvv{[tK(LWaFb=dpv@;}HDn/*a87,17v(: okPy(Bca{hCYumL>e]HG,^nu*l_a+$mb S:Og(šAtjsaUukpT(`4iLF1(Cć/`aPQsZatZ{%a,4} 9bno#azZ:rdpaXrOb]caJvB.aXWz /D|zY(`T9ahX HiQoCok@/š~dt(bdKdrgvFke#>:n=NjNQDDeu [rkoon4sWs|%>Zien UYC>zdA|4aOJeDn =T`k[oM40HšH#xeXndD7{j:8e}a)# xXtOr?a`rxvleE.`cu:n b%Nqej8U} -r(baOGzp_f;=uumrL1jCc>sOeRd$;zt{iJ`{ t*2Qs3>/jje#X.UX K5mn]ucD~l mBxybb.@5-ik lXn7e} %j|WzrjnaWz}uXi)O3m)x@j`VesPtb.DqQiFp1) p;8shGev/N|^ %Sn>id4,pX [cuiq, Viš5++tn)ia[x.
čapat - glagol, mjeriti ili razmjeravati uz pomoć drvenog ili kakvog sličnog ravnog predmeta čija je dužina mjera.