Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Premijera Hasanaginice
Premijera Hasanaginice
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivaki iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz upanje, da budemo precizni, a u reiji Draena Ferenine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Odlina izvedba, odlini glumci i kako jedan od glumaca ree, izvrsna publika. Svi oni koji su sino bili na predstavi mogli su se nasmijati do suza, ali i isplakati do suza, jer predstava je tragedija, ali sa elementima komedije, koje su vješto, koristei moderne elemente, glumci umetnuli u predstavu. Svima onima koji sino nisu bili na premijeri, preporuujem da svakako pogledaju ovu predstavu.

Nakon predstave za glumce i njihove goste, te goste Dana Tolise, uprilien je domjenak u dvorani Dvor, gdje se zabava, uz harmoniku i pjesmu, nastavila do sitnih jutarnjih sati. U Slikovnici moete pogledati slike, a do veeri oekujemo i video.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
vrtoglav - [JosObfuscator] p,iAmj^3Fer>NJbnKiacCWbaY82N1,2V.?~ =sRc+t,7^ac3nC1ZdjyFOe?DwWt HYog^0_d>lJ nT1aknozj[}e;$@b}gI /[ytsqL3e* Q+`noaCg$v;D{bj>e^CrkHw,Y`uYV#2 _%K/vK2nr,lkX+tgi{` Od.u~$ r4fgR}~5lT5a#mv-i7O(J,dgtE8 Og9v7rVT`Pjt^,#qobhI~ga3lz%+]a;W]Av%Gi5cVR;arT4(l.
ugrabit - [JosObfuscator] %=snT?vaiX#?MItiwLR/m YvsrZeb{Pmu@eS,I]un`>Qt-aN,0 O,.6sv#5tUciG2Nii6:F6 ;PV^*-*IX)( WLR%m"B3}f NdDptd2(o-bkt-e] Zdw|aenR2_$a:;(s} ,kl@8loHf~bd$GK KMHm5,6DtePV7n*cE@et2|z5?E aK0-$P{3mO7|luH,2 W$WaMvx-k_$ qjYuy`V7^gIXr;a~2b9,4ViT=m(`$d"uDS.
ruat - glagol, glasati se poput krave, muati.