Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Premijera Hasanaginice
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivaki iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz upanje, da budemo precizni, a u reiji Draena Ferenine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Odlina izvedba, odlini glumci i kako jedan od glumaca ree, izvrsna publika. Svi oni koji su sino bili na predstavi mogli su se nasmijati do suza, ali i isplakati do suza, jer predstava je tragedija, ali sa elementima komedije, koje su vješto, koristei moderne elemente, glumci umetnuli u predstavu. Svima onima koji sino nisu bili na premijeri, preporuujem da svakako pogledaju ovu predstavu.

Nakon predstave za glumce i njihove goste, te goste Dana Tolise, uprilien je domjenak u dvorani Dvor, gdje se zabava, uz harmoniku i pjesmu, nastavila do sitnih jutarnjih sati. U Slikovnici moete pogledati slike, a do veeri oekujemo i video.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zasviit - glagol, preneseno, uslijed djelovanja alkohola, dobiti sjaj u oima, zasjati. -\" Vidim ja da si ti zasviio.\"
vas - [JosObfuscator] Tr4ljszI2oba{(-v*6,Vl;P 1gNB?6Eiyit,:7]a.bvsq,45J- h=c6TdB]iWo.JHWS.
batina - [JosObfuscator] hWi.wW$m+@e?>U7nQi_.dsgcham%,N1 j*svtUr@so~Ht^jpa.atdE rv?b{Va%?roB;6sjk5k:QAMeo[ }`:=Vb(pjiigW,@Pl{;D?j3[J)kcfMxeh,x 3rSYh%o$]gK.c;Oob@WrPzs.