Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Premijera Hasanaginice
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivaki iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz upanje, da budemo precizni, a u reiji Draena Ferenine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Odlina izvedba, odlini glumci i kako jedan od glumaca ree, izvrsna publika. Svi oni koji su sino bili na predstavi mogli su se nasmijati do suza, ali i isplakati do suza, jer predstava je tragedija, ali sa elementima komedije, koje su vješto, koristei moderne elemente, glumci umetnuli u predstavu. Svima onima koji sino nisu bili na premijeri, preporuujem da svakako pogledaju ovu predstavu.

Nakon predstave za glumce i njihove goste, te goste Dana Tolise, uprilien je domjenak u dvorani Dvor, gdje se zabava, uz harmoniku i pjesmu, nastavila do sitnih jutarnjih sati. U Slikovnici moete pogledati slike, a do veeri oekujemo i video.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
susak - [JosObfuscator] TB6uApaps[+lVjra`R |Ss/aQ@vA,zip`jkq[egK/n~P,YaMF ~#Wczc%id{jayetQO.qvY+l Unas%-]aoo)v Od^dkgAanq^Dvl^6EKoES@`vdP2n1}u$cikw@k6uA1Y >},# #^k}ucorZ9]og}z2 :aA=Vk+oojjupjW xgs)EG~eC^`i +>iGAzQlU`,ri7jyeevZ,-x)a(9iis _q:ksWV;iaAv}ta%O$m4.
napriskokce - prilog, bez reda, bez sistema, nesustavno, s preskakanjim, napreskokce.
ustrgnit - [JosObfuscator] i2e#(g%,Zyl%)OObaNIrPg/moh6s[lx?VV4,=NMQ {oCn5wW |zVvn8opiYe-u|%O*y,=f sujb~(%7?rPra1t-}TjiRh.