Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Premijera Hasanaginice
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivaki iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz upanje, da budemo precizni, a u reiji Draena Ferenine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Odlina izvedba, odlini glumci i kako jedan od glumaca ree, izvrsna publika. Svi oni koji su sino bili na predstavi mogli su se nasmijati do suza, ali i isplakati do suza, jer predstava je tragedija, ali sa elementima komedije, koje su vješto, koristei moderne elemente, glumci umetnuli u predstavu. Svima onima koji sino nisu bili na premijeri, preporuujem da svakako pogledaju ovu predstavu.

Nakon predstave za glumce i njihove goste, te goste Dana Tolise, uprilien je domjenak u dvorani Dvor, gdje se zabava, uz harmoniku i pjesmu, nastavila do sitnih jutarnjih sati. U Slikovnici moete pogledati slike, a do veeri oekujemo i video.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
isklofat - [JosObfuscator] 3/{g,sNl3aZ`g3f(oTBH2klXa#b/,y%Uo 3)@i?$xsxz-%u#d>c;aIi{Ar$rla?B4E/t$[R.GiaT9$E,?#X$d Y?StiY@Vz~kgm?dlJBaJth]2i~sB{wtxx`0jiR,|?y QOd9i1}s>:t0^uzr#Ri
uiivanje - imenica, ubacivanje.
odzvizgat - [JosObfuscator] 4o,gllc`FbaQn~^8gjO.%o6T$/l$Vem,*V gUoX,O]4tV]iVODqiM.A;( VK#(`u@gA I;fAnPs6eznz*OpPKGo(|$#z-#LCngacW;txb)/oVsZnmPK 6_Cp:rJa%O{aUJ:Iv(cLu,;f,:> hK#7i`z@l$Rrg5f4=uP6b9)b5iop.tKA#62i~)k68 @lT*sB#eds,+UU zhuoTdRnls$$duPo@qtQjFW.aceSy$tQ=i=.