Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Kruške

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Premijera Hasanaginice
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz Županje, da budemo precizni, a u režiji Dražena Ferenčine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Odlična izvedba, odlični glumci i kako jedan od glumaca reče, izvrsna publika. Svi oni koji su sinoć bili na predstavi mogli su se nasmijati do suza, ali i isplakati do suza, jer predstava je tragedija, ali sa elementima komedije, koje su vješto, koristeći moderne elemente, glumci umetnuli u predstavu. Svima onima koji sinoć nisu bili na premijeri, preporučujem da svakako pogledaju ovu predstavu.

Nakon predstave za glumce i njihove goste, te goste Dana Tolise, upriličen je domjenak u dvorani Dvor, gdje se zabava, uz harmoniku i pjesmu, nastavila do sitnih jutarnjih sati. U Slikovnici možete pogledati slike, a do večeri očekujemo i video.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pođeđe - [JosObfuscator] {[Lf4pfcrDitp5rl-=MooGg_$,X ?nUD`eYB;q Sn%]e,?kmQoA?m:i{ 6=m#iV[?jy2DNae:kTs}]t)hruRE4q,c ]k0ajz*k,#:Ao?H}He qn~2B@-a+VP adKhlk7Y2oj-j9ge@mj IimW0zykjKneKki=svdrLtMLa-uW[ks[,(6#Wv SsTp[go]c_{n/e(X7i0gkmDvd8tRlUjm~te_jC[=.
čubjet - [JosObfuscator] _b1AO~72.9TCP dg(mdwElba;~wgFo9B;yilL,Qhz cAtTko[e)D[)žVni{a_@Tn5^{IuXu 8tbq3[|i6jl1lx3e-=xlHQqa}7C Ux4p>p_rC@eCnNeogoh.s[E`9ki8t$4wiZ Bs#nziah Y(n)?EPo*`amEgHHe^g ZLNsL~CJa15Iv=iCj~h/eH%iXn6e:]w]1 Heu]c >;k@4,9oal7ry-j.KewKg/nOctei2mRa/?R,} Ci^sLeaN7R7 X>Is5tZ(k%qrdVQFal_žWjF.n%j9Hia#}+vcvo_m- ^Rdb5:9ulE/i3NzGWuhF qjaPzz(e@7m+l;p+j)dOeZPfi,ju -g..}č_BguffBč4javt7Od73iAImx;;Q( r2cA.*^6iO*mWr*}izoo.tn)qM.PpW,Ibc7( +bfdEo%rpagPv6K_@{icLlTtusi{ok l3GxnCa.${ x^j3R[e,wG*d8*On/Roh%*Im*wT` i1qHmurtbj>y9XGe+_7-?s.o#t(uB,s QGs5nZkLeB_>E YhUm>v#=rU#v#GdohF_Bae)DtYZ,/i^w} .c`LLs$zHe8eS P=CsT Q0@m?e9xj-Ae2?s$];e=taFgazPLX.
valjuga - imenica, v. skemlija.