Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ministar poljoprivrede Federacije Damir Ljubić i Gari

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Dan škole fra Ilija Starčević
Dan škole fra Ilija Starčević
Četvrtak, 04 Lipanj 2009

Dani Tolise 2009 - Školska priredbaPovodom dana škole fra Ilija Starčević održano je sportsko natjecanje, priredba te svečani ručak.
Ujutro je održano sportsko natjecanje koje je bilo manjeg opsega od planiranog zbog kiše tako da nije odigrana nogometna utakmica između školskih reprezentacija Tolise i Kostrča.
U dvorani je odigran odbojkaški susret između sedmih razreda škola iz Tolise i Donje Mahale. Toliški sedmaši nadigrali su protivnike s uvjerljivih 3:0 u setovima. Odigran je i susret u graničaru između razrednih reprezentacija toliške i kostrčke škole koje su također dobili Tolišani!
VIDEO!!!!!


Potom je održana školska priredba u Domu kulture u Tolisi gdje su se redom izmjenjivali učenici od najmlađih pa do najstarijih. Bilo je tu recitacija, viceva, kola.
Na kraju su uručeni prigodni darovi najboljoj učenici i učeniku osmih razreda. Darove su dobili i osam izvrsnih učenika odlaznog razreda te najbolji sportaš i sportašica.

Nakon priredbe održan je svečani ručak u školi gdje su se okupili djelatnici škole kao i njihovi gosti.

Slike pogledajte u slikovnici.

 

 

 

 

Damir Oršolić

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vinđaka - [JosObfuscator] EC tujSbam/W?kt-noums~aneMb$ VLyz]zQ9KTam-#s cQh(v+;)wtj3,vbeDl)tiTa_@@a@rn]Al,w| 0l9aAgr?*akn~TzasB*T bt8=a0sF:KnjLlX^kdE.5a^6>h sjGa}43pDka_nYu>pads{_,I/) 271nxC{zaEpn]lvr?SaQyB1vNlL4It+ji=Ot2eGB^`n`Da:t*[{ [hko-[C-deG5n X.pDFkoVsxETV8eOz#bMs-nv{(iK~cohwD~`y }FmI>;aV0ItWGe%Cqnr`>iiexTj2aGQ_)le:aqON>J,]# E23o#MSt-8L)>pNocrTn|YilN?ha:s: wn9|fBNau^> +ga>pZc,1UrLojn~IbPihiUBqRjY#,@`aU.`nf#]oj]YU=Se) 0lXvSZjDZFre>tsZmrK{V%ka2}e4X:h7m BX:"en%.Gy0aKC4vy3OIuyRx/cci0tB Mt)u$t _qv.8#ipX8nX:KdđO>`.a8MmkzT421uj,iu~A4 S-_nfWu*eL}mYyoTjjkhf l)Yd@Bha_Xj- ,GaDon__RzH[#eMbTshE(VmBI"/r}!
izgigat - [JosObfuscator] JCo..6^5 UlX-jfuIk5dBOi>+nT|mO[KqaOjNX,Ztf UGirLcbz*e,SnM[KiXY6mmtRnSN`R~oV+[| 0,FF4b)zr%u#iRz[Eo|^ ,z(n$:P[Wa76drMaT`swht?/wi/?Wd,*`i iz$:GnZeaY>oKqNW^čCgeVshG3k/fiLMv+asn}okP4F id9Ho~a1Rskwe+$hJć7gEei$O( av[G..#e(lZueigYK43kbhsVSu[C6 fvUe>^`iV7%>es=i_`E9njQu
klašura - [JosObfuscator] xsGv)z%GYpbc-ij+[r=n{#koo(,9 :ohmsNW)t[X@Ha3RtvaIPz_7ktt +oun5spt8tun7%Mš.Jva9e+KZdWn22j]}iQ9C6}hVb$D) p9%Iswt]`Ka{bLlNG8vajpq=zGiIzk``XamCn# 7I7lkauC(2HkhLXuq%r[2J5uzz0+f1>a{^H.