Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:pri mjesečini

Naziv slike:

Naziv slike:i ovo je 2005.

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dan škole fra Ilija Starčević
Četvrtak, 04 Lipanj 2009

Dani Tolise 2009 - Školska priredbaPovodom dana škole fra Ilija Starčević održano je sportsko natjecanje, priredba te svečani ručak.
Ujutro je održano sportsko natjecanje koje je bilo manjeg opsega od planiranog zbog kiše tako da nije odigrana nogometna utakmica između školskih reprezentacija Tolise i Kostrča.
U dvorani je odigran odbojkaški susret između sedmih razreda škola iz Tolise i Donje Mahale. Toliški sedmaši nadigrali su protivnike s uvjerljivih 3:0 u setovima. Odigran je i susret u graničaru između razrednih reprezentacija toliške i kostrčke škole koje su također dobili Tolišani!
VIDEO!!!!!


Potom je održana školska priredba u Domu kulture u Tolisi gdje su se redom izmjenjivali učenici od najmlađih pa do najstarijih. Bilo je tu recitacija, viceva, kola.
Na kraju su uručeni prigodni darovi najboljoj učenici i učeniku osmih razreda. Darove su dobili i osam izvrsnih učenika odlaznog razreda te najbolji sportaš i sportašica.

Nakon priredbe održan je svečani ručak u školi gdje su se okupili djelatnici škole kao i njihovi gosti.

Slike pogledajte u slikovnici.

 

 

 

 

Damir Oršolić

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ledobija - [JosObfuscator] h|=pNibMmCEeJptn*(i()cRwFa]:IrM,W$` IF#1L/hbC.de ?{xv5rcbN)4eR0m7e^*n`se@pgnkL5Z{arg $V]-ns)euty+xp+o>}>h>gBXoaBHd{_@aH/5 yCuglf.y N+BMk;ol:-j%e2oc?#*kjm1=0r lg*r3.a(H6twd*aF 7uCe/,nni:,`=š4,Dwtg>H9i3#man CkKcoaRT.Hkkv>oeNO:% teu>fs|/}j|enc%RwvAye#.j%b;V9XV 6>v2]).0>OsC T7Dn+ja~yW6k+Ont/Ia`^~d+bnz@ah70F .šk8ty]QeJtD$4weg3$ tpNrbo.xuS*zfr2?ao5A4čumTFZe;ns+YJaV m0t:gmM8grZ=aSqdgoum7+.
rdat - glagol, nespretno rukovati kakvom stvari, na taj način da se njome udara o kakve tvrde predmete.
brezljusak - imenica, jaje bez ljuske.