Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:bilo je i profesionalnih fotografa

Naslovnica
Svečano otvoreni 3. Dani Tolise
Četvrtak, 04 Lipanj 2009

  brevis.jpgSinoć pred oko 500 posjetitelja, koncertom vokalnog ansambla Brevis iz Osijeka, svečano  su otvoreni 3. Dani Tolise. Svečanom otvorenju su nazočili brojni gosti, a posebna čast je dopala predsjednici Federacije BiH, Borjani Krišto, koja je proglasila 3. Dane Tolise otvorenima. Na koncertu su naočili i Generalni konzul RH u Tuzli, gosp. Josip Juras, predsjednik Vlade Županije posavske, gosp. Mijo Matanović, načelnici općina iz Županije posavske i drugi.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

DODAN VIDEO!!!

Vokalni ansambl Brevis,, dobitnik je brojnih međunarodnih i domaćih priznanja i nagrada, od kojih se ističe zlatna medalja sa Olimpijade zborova u Kini, između više od 400 zborova, prvo mjesto na međunarodnom natjecanju zborova u Švedskoj i slično . Nakon fenomenalnog koncerta, druženje je nastavljeno u dvorani „Dvor", gdje je i ove godine posebno upriličeno predstavljanje starina. Tako su gosti imali priliku kušati tradicionalna posavska jela, koja su pripremana pred gostima. Za tu prigodu, uzidan je pravi pravcati starinski šporet. Druženje se nastavilo do kasno u noć.

Danas na Danima Tolise možete pogledati:

U 9 sati, u školskom dvorištu, sportska natjecanja;

U 11 sati i 30 minuta, školska priredba u Domu Kulture, velika dvorana;

U 16 sati, okrugli stol na temu: Ususret jubileju- 200 obljetnica rođenja fra Martina Nedića, Franjevački samostan, dvorana;

U 20 sati, pretpremijera Hasanaginice u izvedbi filmsko-kazališne udruge Lipa iz Orašja i gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, u Kino dvorani u Orašju.

U 21 i 30, domjenak za glumce i goste, dvorana Dvor u Tolisi.

Daniel Dominković

 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
klavarit - [JosObfuscator] 0uB-Z}de89Ya6,aGr6ia/1tk0{,ijZ,a| ZLmd4flya`o_$xtk{};_i*t(VUa~iBn$Q.
ljudstvo - [JosObfuscator] ,soU-3Hd9r9]Qebđh?eJxlwEnI#6ti,N [T=#4bBr[hP9oeDjVZ x^pcxoQSZ.rtro(rj[ef$bpLx9^nLiUoDhFl ^,9mm;==uRRoš*y]kEawroKagcv|M-aGAl#p szq~aL$ aYkJaXWd,kW2h5arpdv)Yil ;_pS,ptvo-Tss-TMzsaP|Jh~owo:GP+v qzO8\N"Rk,eljqo- TY^bXkcp6i+S2 EsuHsr Xs4/sKsuib]:=ioat^nx$upVRNe,Ao ebB:aFpA$il)3 1O5Hn6E0Yiei3uYćju>rx t}i,m4m(J]aG59YmtE gBls5l5j050?xupd0M7d+sQQt1@v=*sa|G\n^WkU"
patrice - [JosObfuscator] .Ii:ximFef(bnVK,hiOcuO?damK(%,uQi{ ]InK]Aib_Wszfk[aTO1x .I-B*zm)urZfan{fKgkjK+S$?a2,gRh .kkoBokJl0WjEau x42UsY@^Jl/.fuy%žT.i58PB .(Rz0QrUQa]] ~Vh0(b9wc4rBoSCSVj8aBn/@9lj1U0Ien:ssC +y8p6rpeX;RiKc5Ol:Nditk,uRB)oq)m. LJhmtoH^l*pI[iXtBvXeRV-/K,w `>o5qktQnrc*Y4-uEVr9BnWiLI;c/a~At/.