Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ogladnilo se slikaju'

Naslovnica
IGRARIJADA 2009.
Utorak, 02 Lipanj 2009

 p1070676.jpgPoštovani, po prvi puta na Danima Tolise, organizirano je natjecanje u starim sportovima, nazvano Igrarijada. Oekujemo veliki odaziv za ova natjecanja, i vašu potporu u sudjelovanju u igrama i bodrenju natjecatelja. Igrarijada e se odrati na pomonom Sloginom igralištu u Tolisi, u subotu 6.6.2009.g., sa poetkom u 12.00 sati. Istovremeno sa natjecanjem u starim sportovima, odrat e se natjecanje u kuhanju obanca, kojeg e nakon ocjenjivanja od strane strunog irija, pojesti natjecatelji. Osim izvrsne hrane, za sve natjecatelje predvieno je i besplatno pie.

Program natjecanja,  IGRARIJADA, Dani Tolise 2009.

Vrijeme odravanja, Subota 6.6.2009.g., sa poetkom u 12.00 sati

Mjesto odravanja, pomono Slogino igralište u Tolisi

Igre:

•1.   Revijalne igre:

a)  Piriz: Dvije ekipe od po 6 lanova, poetak 12 sati i 15 minuta

b) uška:  sedam natjecatelja poetak u 13. 00 sati

(za sudjelovanje u ovim dvijema igrama, bit e podijeljene zahvalnice sa imenima netjecatelja).

•2.   Natjecateljske igre:

•a)   Ekipne:

1. Povlaenje konopca, poetak u 13 sati i 30 minuta, završetak u 14 sati i 30 minuta, broj ekipa za povlaenje konopca ogranien je na 8, po principu ranije prijave. Svaka ekipa mora imati naziv, sa najviše tri rijei.  Za prva tri mjesta u povlaenju konopca, predvieni su pehari.

•b)   Pojedinane:

•1.   Povlaenje klipa. Broj natjecatelja u ovoj igri ogranien je na 16 natjecatelja, po principu ranije prijave. Za prva tri mjesta u ovoj disiplini predviene su medalje.

•2.   Podbacivanje epova od Oujskog piva; Broj natjecatelja u ovoj igri ogranien je na 8 natjecatelja, po principu ranije prijave. Za prva tri mjesta u ovoj disiplini predviene su medalje. Discipline pod 1. i 2. odravaju se istovremeno, sa poetkom u 14 sati i 45 minuta, a završavaju u 15 sati i 45 minuta

•3.   Bacanje kamena s ramena Broj natjecatelja u ovoj igri ogranien je na 12 natjecatelja, po principu ranije prijave. Za prva tri mjesta u ovoj disiplini predviene su medalje.

•4.   „Truli dubleka", Broj natjecatelja u ovoj igri ogranien je na 16 natjecatelja, po principu ranije prijave. Za prva tri mjesta u ovoj disiplini predviene su diplome sa imenima pobjednika i nazivom igre, te godinom i datumom odravanja. Discipline pod 3. i 4. Odravaju se istovremeno, zapoinju u 16 sati, a završavaju u 16 sati i 45 minuta.

•5.   Kros za najmlae (broj sudionika nije ogranien). Sudjelovati mogu djeca izmeu 7 i 14 godina. Za prva tri mjesta u ovoj disiplini predviene su medalje, dok su za sve ostale sudinonike predviene okolade.  Kros zapoinje u 17 sati, a završava u 17 sati i 15 minuta.

•3.   Slobodne igre:

•a)   Klikera

•b)   Kuanja. Ove dvije igre zapoinju nakon završetka Piriza i uške i traju neogranieno. Takoer, i sve ostale igre mogu biti slobodne, pod uvjetom da se time ne remeti  red natjecanja.

•4.   Podjela nagrada, zapoinje u 17 sati i 30 minuta.

•5.   Zajedniki ruak i druenje u 18 sati, do 20.00 sati.

 Za najbolji obanac bit e dodijeljena diploma sa imenom i prezimenom pobjednika, te sa datumom odravanja natjecanja.

Za sve sudionike u natjecanjima, suce i organizatore, predvieni su bonovi za besplatno pie (2 pia po sudioniku), te za besplatan obanac.

Za sve natjecateljske discipline mogue je prijaviti se do poetka natjecanja. Prilikom prijave, natjecatelj e dobiti broj, kojeg je duan zalijepiti na majicu s prednje strane.

Molimo vas da se odazovete u što veem broju na Igrarijadu, te da sudjelujete u igrama.

Zahvaljujemo!

Pododbor za Igrarijadu

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
blesonja - imenica, blesava osoba, budalasta osoba.
ucin - imenica, v. uca.
priokupit - glagol, neobino brzo potjerati togod, brzo voziti: \"vi budale kako je priokupio bicikle\".