Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:bicikl bez pomonih tokia

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Sve je spremno
Sve je spremno
Utorak, 02 Lipanj 2009

folklor20 (12).jpgSve je spremno, Dani Tolise mogu poeti!  To je na sinošnjoj 10. Sjednici (1.6.2009.g.) ustvrdio Organizacijski odbor ove manifestacije. Svi predsjednici i predsjednice pododbora, potvrdili su da su sve pripreme izvršene, te da su sve obveze ispunjene. Tako e trei Dani Tolise zapoeti sutra koncertom vokalnog ansambla Brevis iz Osijeka.

Dane e sveano otvoriti predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto. Organizacijski odbor vas poziva da u što veem broju nazoite sutrašnjem sveanom otvaranju i kako kae organizator, fantastinom koncertu. Takoer, pozvani ste da u što veem broju posjeujete sve ostale dogaaje ne Danima Tolise, bilo da ste iz Tolise, bilo da ste iz susjednih mjesta, bilo da ste iz bilo kojeg dijela svijeta.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
opa - [JosObfuscator] }dIKopnv>:$$j2F1x#a=td m@s2gt>$b>rxlanaTinSXbav4Jue r,9jca.6,Gbj):=e5tXa
kifeli - [JosObfuscator] _Fu%^zKvxx^9i3q(]kF:z,5k^3 tZabCGuE0jh9eEZGiB^,Sy$Kn .[gvB]ho^gncd;ji=-g+r rdD.Ns~Ie30,*8( zDFimYNbrq#(dTSQaCjf Bs8}L,els#l*,>`J]E 1asX%k5]lKOq0avrn(YO@`j~4aAEujs7j x7;1ps)VQseWO,sq@ [AIEKu1vce1.4a8r,+yj9z(;* _1+Wsw0hSeq.
domba - [JosObfuscator] ?AHp~PQJooxv?e8nfe?gfA3i9 JW7d4k~oZg.CUmuacz((Xd5] {K)Tz=WT7me._X)m1lglw.ojg$#2e@%L},s5~ XrdHAg1Dr>M>E>uhPTbVmqe#-1*n