Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Mali Odaani

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Yamaha

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno
Utorak, 02 Lipanj 2009

folklor20 (12).jpgSve je spremno, Dani Tolise mogu poeti!  To je na sinošnjoj 10. Sjednici (1.6.2009.g.) ustvrdio Organizacijski odbor ove manifestacije. Svi predsjednici i predsjednice pododbora, potvrdili su da su sve pripreme izvršene, te da su sve obveze ispunjene. Tako e trei Dani Tolise zapoeti sutra koncertom vokalnog ansambla Brevis iz Osijeka.

Dane e sveano otvoriti predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto. Organizacijski odbor vas poziva da u što veem broju nazoite sutrašnjem sveanom otvaranju i kako kae organizator, fantastinom koncertu. Takoer, pozvani ste da u što veem broju posjeujete sve ostale dogaaje ne Danima Tolise, bilo da ste iz Tolise, bilo da ste iz susjednih mjesta, bilo da ste iz bilo kojeg dijela svijeta.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
uvedaran - [JosObfuscator] #pN#r#)yiX0UdB:jHHcheV}B.1v+a;V ?euo2p;WijrutL0.d)etts%>k utoyvxs},oRb[e2#effp#m /%oxmn`o?Ehe/;-pbs(kI`NYl;oddqJin~{hWe]vKLp ZZt)Er+ghi=9t>HetZFTGnxE7jvu^eLW;9:.;# y0e[?qQapn>V$$iftE$CnYe9tuXj m8o4l`sY=M0oe}(eb]eO; Dlz:7k(=ogvSkj2.i5ea9 RCx@z?E@n8MXaX2@[a SR4M)IX7u65kvEkvqahE`v#ttx(TMitW9 :GKs.N/,rvJ6Ho9J*o>jE@aO8 FjTYid|onSmdue>6/RtBHbGaQo5kXx9|K;O 3]TuL EpwboVgevv>ra9=NdqBQnD7oTmH3 |Lk1sgfm5vx.ihXsXWCxlWjVua=K,/f^ eh|ePf[pZioaV2tO]}e2vZo^tZY PcoABgfznVuvoMgq2ma$ n#TkRToSjw[iei= cjegIgeG`G šLJ%=ik{bMFr/F9A/to9q0.
duv - imenica, duh.
zabuit - glagol, pojesti tek toliko da bi se zaboravila glad, prigristi.