Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno
Utorak, 02 Lipanj 2009

folklor20 (12).jpgSve je spremno, Dani Tolise mogu poeti!  To je na sinošnjoj 10. Sjednici (1.6.2009.g.) ustvrdio Organizacijski odbor ove manifestacije. Svi predsjednici i predsjednice pododbora, potvrdili su da su sve pripreme izvršene, te da su sve obveze ispunjene. Tako e trei Dani Tolise zapoeti sutra koncertom vokalnog ansambla Brevis iz Osijeka.

Dane e sveano otvoriti predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto. Organizacijski odbor vas poziva da u što veem broju nazoite sutrašnjem sveanom otvaranju i kako kae organizator, fantastinom koncertu. Takoer, pozvani ste da u što veem broju posjeujete sve ostale dogaaje ne Danima Tolise, bilo da ste iz Tolise, bilo da ste iz susjednih mjesta, bilo da ste iz bilo kojeg dijela svijeta.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
uvaljivit se - [JosObfuscator] *gw~l_ac+X[1g9Byov*07l_T_,aa% f]AEcpqo[Ysy8t)oa:?tai_|fc *Jtv~aUV8li.yx-jbHi0)Eghv?,-y M`Zd4^JGo(7Oxrb[wUMUiUt?.YFqiP=Pv IAHvAac2`cU1Ii6.
upit (opit) - [JosObfuscator] 9Qg#l5WNU,aEhg`o$.KlN.RAz,I1 uzjaJEWnevfri.i?ltc8i`v93 xpnCKawx6 B/nKz=u`e:YmYlWF=-/jk/i;%,) hs,JPoTr>zI}ZuG6DpF6LiN~YktjX1qhifwBVa XKs]eje}k,yZsw FcUR6p4aqhO~s?7Syte_:i2W.
natoserit se - glagol, pogrdno, postaviti se u nezgodan i ruan poloaj i pri tome biti smetnja kome. \"ta si se natoserio tode, vidi da smeta isprid televizora?\"