Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 63
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno
Utorak, 02 Lipanj 2009

folklor20 (12).jpgSve je spremno, Dani Tolise mogu početi!  To je na sinošnjoj 10. Sjednici (1.6.2009.g.) ustvrdio Organizacijski odbor ove manifestacije. Svi predsjednici i predsjednice pododbora, potvrdili su da su sve pripreme izvršene, te da su sve obveze ispunjene. Tako će treći Dani Tolise započeti sutra koncertom vokalnog ansambla Brevis iz Osijeka.

Dane će svečano otvoriti predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto. Organizacijski odbor vas poziva da u što većem broju nazočite sutrašnjem svečanom otvaranju i kako kaže organizator, fantastičnom koncertu. Također, pozvani ste da u što većem broju posjećujete sve ostale događaje ne Danima Tolise, bilo da ste iz Tolise, bilo da ste iz susjednih mjesta, bilo da ste iz bilo kojeg dijela svijeta.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pokasno - prilog, prilično kasno.
brezgosica - [JosObfuscator] )čIm>+oe>bvq=,jfeLFk=~ 771vb.ee}MRz?E1i cksqh1a@Sr}h4Oa9Tgk_Dt>vFgueiK0r>>IRYaGU,mI ~bc>]mey2NRHzXm@ho/+#b)0`rfaAz-tn;(#9%i@(D{k
ludinja - [JosObfuscator] `4xilm;e/nX7+j,idvc)vadX,h zMBKXl.l_uTB4d@=2)8 /5čZXbOJoF[(uv{Vj0_eoEmke3d,mxTQ2 QDdb}Yuxd@q/paPrlYDAGaqpBj,)B` w8kWi}sFodb+iFJ]oHAtL..