Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:duvan

Naslovnica
Humanitarna utakmica
etvrtak, 30 Travanj 2009

svecenici-zupanija.jpgDok je HNK Orašje bitku bio za ostanak u Premier ligi, u Posušju (1-2 u korist Orašja), na stadionu Goal u Orašju, odigravala se humanitarna utakmica izmeu reprezentacije sveenika BiH i reprezentacije "javnih" osoba upanije posavske. Samoj utakmici prethodila je Sveta misa u crkvi u Tolisi, na kojoj je bilo dvadesetak sveenika.

Dodane slike u slikovnici!

 Poetni udarac izveo je Miroslav iro Blaevi. Iako je reprezentacija sveenika bila kudikamo bolja i rezultat na poluvremenu bio 4:1 za sveenike, utkamica je završila rezultatom 5:5. sav prihod od ulaznica, uplata pokrovitelja, darovatelja i sponzora, doznaen je Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama u Orašju. Moramo još na kraju rei, da je sama utakmica bila dosta dobro posjeena, znatno bolje od utakmica Premier lige.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
poee - [JosObfuscator] {Fhp?A;-r+5>s-iMa`lWl@t741o5gWcfS3,0QCbm #eA9nwvZhe` {6]$njeZka+w4o8mz/xm B~m2$ARjJ0J0e;~w}|suf2t^Au{GX,$iZ ]kmcal*j5Vkzu*JAosXz JnbaCqtW wOkQoMj0q}*e3m( Q`D8YmnxnjY-e4HCP~s5t,S|;u-V-l,M437 TPypKSa`o>?Xnai>@e^858bgKdR5]j@M5eOh^.
malterisanje - glagol, postupak presvlaenja zidova bukom.
ebletat - glagol, hodajui esto mijenjati smijer, krivudati, vrludati, ljuljati se. Slino znaenje ima i glagol \"ovrdat\" i \"odat\".