Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Humanitarna utakmica
etvrtak, 30 Travanj 2009

svecenici-zupanija.jpgDok je HNK Orašje bitku bio za ostanak u Premier ligi, u Posušju (1-2 u korist Orašja), na stadionu Goal u Orašju, odigravala se humanitarna utakmica izmeu reprezentacije sveenika BiH i reprezentacije "javnih" osoba upanije posavske. Samoj utakmici prethodila je Sveta misa u crkvi u Tolisi, na kojoj je bilo dvadesetak sveenika.

Dodane slike u slikovnici!

 Poetni udarac izveo je Miroslav iro Blaevi. Iako je reprezentacija sveenika bila kudikamo bolja i rezultat na poluvremenu bio 4:1 za sveenike, utkamica je završila rezultatom 5:5. sav prihod od ulaznica, uplata pokrovitelja, darovatelja i sponzora, doznaen je Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama u Orašju. Moramo još na kraju rei, da je sama utakmica bila dosta dobro posjeena, znatno bolje od utakmica Premier lige.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
salenjak - imenica, vrsta domaih kolaa pravljenih od domaeg dizanog tijesta, svinjskog sala i pekmeza. Ovi kolai se prave samo na svinjkolji.
osevapit se - [JosObfuscator] QW@v1)D2i$;y|gn%Cx@Rj=/|e=nTpojmpe1UmV:G +$dNQ|qgob9T>bikrG@/itvhi ?Jdnt?djC:-e|C1xlAQa:]c.Q,1 (,kzAWmeuaqo0Xr9aK~d=$H5}iW:#tGi%k,{J 2{nUsrZaxAoWag#r`Pa4akvd*B]c{ujc sGnJQrZsakA=.I `01oe8^=,nK>2^#o*7:#mbMj k%s1R.kvtFBijNZk7jjeH}Lwt%ruE]_-w.
ovrntlavjet - glagol, postati iskrivljen.