Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 096

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Humanitarna utakmica
Četvrtak, 30 Travanj 2009

svecenici-zupanija.jpgDok je HNK Orašje bitku bio za ostanak u Premier ligi, u Posušju (1-2 u korist Orašja), na stadionu Goal u Orašju, odigravala se humanitarna utakmica između reprezentacije svećenika BiH i reprezentacije "javnih" osoba Županije posavske. Samoj utakmici prethodila je Sveta misa u crkvi u Tolisi, na kojoj je bilo dvadesetak svećenika.

Dodane slike u slikovnici!

 Početni udarac izveo je Miroslav Ćiro Blažević. Iako je reprezentacija svećenika bila kudikamo bolja i rezultat na poluvremenu bio 4:1 za svećenike, utkamica je završila rezultatom 5:5. sav prihod od ulaznica, uplata pokrovitelja, darovatelja i sponzora, doznačen je Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama u Orašju. Moramo još na kraju reći, da je sama utakmica bila dosta dobro posjećena, znatno bolje od utakmica Premier lige.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čvimba - [JosObfuscator] T>|idR,rdm]3_~e7Inq-iHnCfc5@a[U]u},e#e (di63z>mirZash:0hsmlEai{5nvxQa-Ja L>._#n*-(.adr6I h%FlMB[HdiPGEmac$ajKzu7](}q,KP 1+p?bmrVinšFtdq,78@[B bahb1+RuU~#[b|szkMu.O.lQN8ajw8%~i;qcLHaIC*,v y^p_acpku(n?vAe*aVyt.
fort - prilog, stalno, neprekidno, bez prestanka.
oriljat - [JosObfuscator] F?DtkNjYM1aI{Aptpq?,i;5CY> cyI:tk+gnto/FR7g--Y/PaR8[~ -k)X^j$d8k)atk+K5xno9,Fj dxz2p[Kr`re*v6ZM)*|ceRi; ubsuC}k9azemr19aR+EtW#2.5i]F7n8tJKik +uP?gk$oa]ltXsbu