Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Održan sastanak sa poduzetnicima
Održan sastanak sa poduzetnicima
Srijeda, 29 Travanj 2009

poduzetnici.jpg

U ponedjeljak 27.4.2009.g., Upravni odbor Zaklade Terra Tolis, a koji ima ulogu organizacijskog odbora, održao je radno-konzultativni sastanak sa poduzetnicima iz Tolise, a u svezi sa organizacijom i realizacijom programa ovogodišnjih Dana Tolise. Istaknuto je da su Dani Tolise postali tradicija, koju po svaku cijenu treba održati i podržati.

 Toliški poduzetnici izrazili su spremnost da svatko na svoj način pomogne u organizaciji ovogodišnjih Dana Tolise, bilo da se radi o novčanoj pomoći, pomoći u radu, ili pomoći u proizvodima i uslugama. Također, toliški poduzetnici su preuzeli obvezu animiranja poduzetnika iz drugih mjesta i sredina, za sudjelovanje u organiziranju Dana Tolise. Inače, iz Ureda predsjednice Federacije Borjane Krišto, potvrđeno je da će i ove godine visoki pokovitelj Dana Tolise biti Predsjednica, koja će ujedno i službeno otvoriti Dane Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đuđa - [JosObfuscator] ktR,GivsnmAIOeLin~}7rii1T2gc1?nN>at.OF,q$u {F}v;6$ro9IGsmtENaT55{ sIvx?C2eXg|o,j#m]j{a-#CL EsYxia.tO=Gnn*zkeh{lk XdU~pol=rmaema(ćUqJFIepE5f ]78|6khpomQ{CFkBOSoC_|šcLipTPH?,]J cgn-..hLiyEQdGsE|9k3|oD73_WgU`* sBrrdep$aRue,sk~=Dtthuag.
brezobraština - imenica, postupak onoga koji je bezobrazan; nekultura, bezobraština.
baljuša - [JosObfuscator] @l`Ai]g/mL$4e6s0pn7jaM;i2#uc$gha_}?t@,Q _u4?#(~ dLm3Gp0(2uubč`0~h/kCoKw@_>m7z) 62žeRa#BSrRg~k6qosI]n4uu%,%k@0Z u~Inr:8aEZzebirIU`Iv)$0 }2z)las {idu^b{INseta]aW+ C);isLUMElIigG Gl1iU;>acbwe%a`.