Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Održan sastanak sa poduzetnicima
Održan sastanak sa poduzetnicima
Srijeda, 29 Travanj 2009

poduzetnici.jpg

U ponedjeljak 27.4.2009.g., Upravni odbor Zaklade Terra Tolis, a koji ima ulogu organizacijskog odbora, održao je radno-konzultativni sastanak sa poduzetnicima iz Tolise, a u svezi sa organizacijom i realizacijom programa ovogodišnjih Dana Tolise. Istaknuto je da su Dani Tolise postali tradicija, koju po svaku cijenu treba održati i podržati.

 Toliški poduzetnici izrazili su spremnost da svatko na svoj način pomogne u organizaciji ovogodišnjih Dana Tolise, bilo da se radi o novčanoj pomoći, pomoći u radu, ili pomoći u proizvodima i uslugama. Također, toliški poduzetnici su preuzeli obvezu animiranja poduzetnika iz drugih mjesta i sredina, za sudjelovanje u organiziranju Dana Tolise. Inače, iz Ureda predsjednice Federacije Borjane Krišto, potvrđeno je da će i ove godine visoki pokovitelj Dana Tolise biti Predsjednica, koja će ujedno i službeno otvoriti Dane Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
flondra - imenica, v. ajsa.
pridnoć - prilog, vrijeme prije noći, večer.
sjerutkva - [JosObfuscator] (g(i/@mYeZ9n7o[liAzcNa%,6(.> Cbt]pG.eEJ~2/k/u4vćR^i;]P2)nH|9aJ,G0 H[^k.s#6toi|vjEa#F0 OY8Tonweis3tDic>jajbLn6r_eE MJ*;cnnaNPhkyKJo2YMn0Xn 1bc#[qiOkjts]?e,đpe=Dn`RpWj?{`+*aO (Eqs.3h/i[UryaaC93,rf jsK*i||~rO,oYu%5iCt?Dk_clm$azSk}.