Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:fra Marko Oršolić

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održan sastanak sa poduzetnicima
Srijeda, 29 Travanj 2009

poduzetnici.jpg

U ponedjeljak 27.4.2009.g., Upravni odbor Zaklade Terra Tolis, a koji ima ulogu organizacijskog odbora, održao je radno-konzultativni sastanak sa poduzetnicima iz Tolise, a u svezi sa organizacijom i realizacijom programa ovogodišnjih Dana Tolise. Istaknuto je da su Dani Tolise postali tradicija, koju po svaku cijenu treba održati i podržati.

 Toliški poduzetnici izrazili su spremnost da svatko na svoj način pomogne u organizaciji ovogodišnjih Dana Tolise, bilo da se radi o novčanoj pomoći, pomoći u radu, ili pomoći u proizvodima i uslugama. Također, toliški poduzetnici su preuzeli obvezu animiranja poduzetnika iz drugih mjesta i sredina, za sudjelovanje u organiziranju Dana Tolise. Inače, iz Ureda predsjednice Federacije Borjane Krišto, potvrđeno je da će i ove godine visoki pokovitelj Dana Tolise biti Predsjednica, koja će ujedno i službeno otvoriti Dane Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vrntlavo - pridjev, ono koje je bi trebalo biti ispravno ali je iskrivljeno, ili ono koje je bilo ispravno pa postalo iskrivljeno.
čižma - imenica, vrsta obuće, čizma.
đipanje - [JosObfuscator] hi-$%3mQ$eZnsc`yio%cS%U6Na2U@,qh JbQ|n)yeys;tVOTt0>?0a=F+š_77jnV~W[a{a`h2 odXvj0edyčyjXQ2Ya9 PiQ>YDqg$cU`=rm?yaS b8Iys*$aQ ]=zpCuQznDPo2}k BEtRB.rM$ča$caMnC@*cjOuqYat:ACG ki8w2 ~@2js/kJEaEx0kv%l97a^0#%nYje*)a}$2E.