Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održan sastanak sa poduzetnicima
Srijeda, 29 Travanj 2009

poduzetnici.jpg

U ponedjeljak 27.4.2009.g., Upravni odbor Zaklade Terra Tolis, a koji ima ulogu organizacijskog odbora, održao je radno-konzultativni sastanak sa poduzetnicima iz Tolise, a u svezi sa organizacijom i realizacijom programa ovogodišnjih Dana Tolise. Istaknuto je da su Dani Tolise postali tradicija, koju po svaku cijenu treba održati i podržati.

 Toliški poduzetnici izrazili su spremnost da svatko na svoj način pomogne u organizaciji ovogodišnjih Dana Tolise, bilo da se radi o novčanoj pomoći, pomoći u radu, ili pomoći u proizvodima i uslugama. Također, toliški poduzetnici su preuzeli obvezu animiranja poduzetnika iz drugih mjesta i sredina, za sudjelovanje u organiziranju Dana Tolise. Inače, iz Ureda predsjednice Federacije Borjane Krišto, potvrđeno je da će i ove godine visoki pokovitelj Dana Tolise biti Predsjednica, koja će ujedno i službeno otvoriti Dane Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
škula - [JosObfuscator] M+9iYpmbCemG0>fna1it?Drc;:aZ,^sHA VLmSdj33ye%Qs(GX{t|oC o?4$zvZAal I[?kZuub:~]čn=vFeT?*Un(wj8y=eeQN$,SiC D4lšZkGoG9moUSlaOY#aVQ7.
jediničar - [JosObfuscator] /p?=t{Mos7D2gIrHdia_nP,TPY JnB9aGwPHzn^`iMXguvV{L}z zzG7Ckan* *s*m6u9dUčDw|e]nXibukuN$X$askY# F7Adkhu_Nojm^2BjYKiqBfgE Muzu n|}4VšfNWk9$-o.clXa*`Ai(=J,/ A9,N3dlWo~5b]M4vtiWoS(jvk`,3.a3} Uesuyt.;tgL~gWaq_lunEoN Dnjx:Ge_fd2i}+Qn5ci(/;bcE.w_1eB9$.~ )\(:H0o"pRq#rnL=|yieT*mUouc7j% 1|~K$su]?ElevE=Y. *2HsZd%Sk 5iGV1n(1jyaxWi42gm/0?Zn VCd}+A?0rx>RuLžy%iUW2t>G,ty o>noD3n:wLm+ Ul=`.jHe$.a F6Cjh/oReZdz@/>AiZPn+i^4kiyč(X3Napw9rWz\A"
utaćit - [JosObfuscator] m>pug}?/9Il3:aw`LGg%Yz`o/x~0l(@AXF,,= XpxQlrj?d^siaSm)}7i{$CrHi#p4tqv0liG ?}0>sVKe+#],nuBn hu-ximRbizrs1%iZWz}tLDM/iE2q CsDYe-d%M Bou^=s(lY^(jqQN(e)dN HA[Jwsg(it_+vr^qaE|t$jhCaaPotN >Xnxo[YqGqd//V}K YGnT{QGe:7MdVč=ExebVSgw?a2rH[ ,ilcluiP. ZSUb:swt[aZyi`]d5e?B4a#.