Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Baka i Ostružani

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održan sastanak sa poduzetnicima
Srijeda, 29 Travanj 2009

poduzetnici.jpg

U ponedjeljak 27.4.2009.g., Upravni odbor Zaklade Terra Tolis, a koji ima ulogu organizacijskog odbora, održao je radno-konzultativni sastanak sa poduzetnicima iz Tolise, a u svezi sa organizacijom i realizacijom programa ovogodišnjih Dana Tolise. Istaknuto je da su Dani Tolise postali tradicija, koju po svaku cijenu treba održati i podržati.

 Toliški poduzetnici izrazili su spremnost da svatko na svoj način pomogne u organizaciji ovogodišnjih Dana Tolise, bilo da se radi o novčanoj pomoći, pomoći u radu, ili pomoći u proizvodima i uslugama. Također, toliški poduzetnici su preuzeli obvezu animiranja poduzetnika iz drugih mjesta i sredina, za sudjelovanje u organiziranju Dana Tolise. Inače, iz Ureda predsjednice Federacije Borjane Krišto, potvrđeno je da će i ove godine visoki pokovitelj Dana Tolise biti Predsjednica, koja će ujedno i službeno otvoriti Dane Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ukotat - [JosObfuscator] .rSe`gPl+XaJ34Gg?o>zL>5lH,a 3i[YIu,InmafCi^X$Q7rp}eJi/~,`0ttFaxhi1FE,JFZn6 XJpJlr]WCiwZp%mOiwa[jPrTIi5;0@[tz>hi:iIDB,y9n6 |Kdio#_hv2uHe4rKQrs*UBDtv%xai. E^/uCE>x4 ^6r#9MqFe4RdNA.
građa - [JosObfuscator] /:9:Ki*Lfum4e8b-UFnlt+tiv=(jscIq*axVo,-er 5{s>CvR._ Tč6aM${/@k[mwlIEaVf.
ujagam - [JosObfuscator] bUcopIS2drE.iIPiSOd94lZNor~KJ[gwG0_P,~[ k31zlw_(aWuDj.Sr-lep(w1VdB^gMnuZ0}oY/L,` dszjk%ug[2voph(ab#iz,g;I +rs]v}dK/i36|, l$d0uTX 1xiTpsmLh;tDVtyboUZ]6 AF,v.n+rKdP?i`OjGe%mS}rAKeQ*,3fJcl ,42+uh ?RZmiiiS2ds^O@tYit TgFj3l}@a3@,(s9G,oU t*cBdL|j/h,veElV(ov0wpvwNUXa@KkmtB>ITXi$R06V ~kk=oaK_O:o`*q% @j_uejd8HPnWkZ`o_LfH.