Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Generalni konzul RH posjetio Tolisu
Generalni konzul RH posjetio Tolisu
Srijeda, 22 Travanj 2009

josip-juras.jpgDanas 23.4.2009.g., Generalni konzul Republike Hrvatske Josip Juras, boravio je u jednodnevnom posjetu Tolisi, na poziv  Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". S članovima Upravnog odbora, posjetio je Spomen-bunar, staro mjesto sela Tolisa, gdje bi se u bliskoj budućnosti trebalo urediti i etno selo.

Konzul Juras izrazio je zadovoljstvo ovogodišnjim sadržajima Manifestacije i planovima koje su mu prezentirali predstavnici Upravnog odbora Zaklade.

Daniel Dominković 

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
donadoć - [JosObfuscator] X(g(%lDc#Ta~B$gtk:7oHVmlDS},,fX UUpqLSXDo>cP7v=4FVrd3a`lztAi).sVYtOi:^WQ^ EksBbPernEis,p,+- Mv~P7r1?Poga_Ut{(w`iC2)tn4)i$T mTc|s$Ye-UH,] RcO=uVnI1E ;ž90Oi=$vW/tjYoX9>t73$SE,38 YpJh_iom_/b*Fvso~WlQ?Nj5h?š/Y[%WaAZc|Jtu,i{ N4eXsNZedRI(B,@?^ qYhp1ro0d:,UpRIa;rfGa%_RefvSghi[mtTiv l7(Xps-me-ro,8n7m6 +Tq`(v5=rEG?#=aGStZio+CtEMk(yi-XE FB*s.y-c?eXe_1 vMau$I YfupQ;z)irURB{%e7Fc$btOso;)h(_jo`dlAbg:nscK6osU fD2k/sa5tBZazEUnn-jSev=.
zvizga - imenica, pogrdan naziv za osobu ženskog roda sklonu lutanju bez cilja, a može označavati i osobu koja ne prati kuda hoda, pa pada ili se ozlijeđuje.
šupljad - imenica, u građevinarstvu, prostor koji se ne zida, koji je nepopunjen, jer takav i treba biti. Naprimjer vrata, prozor, tavanski otvor i sl.