Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:boje jeseni

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Generalni konzul RH posjetio Tolisu
Generalni konzul RH posjetio Tolisu
etvrtak, 23 Travanj 2009

josip-juras.jpgDanas 23.4.2009.g., Generalni konzul Republike Hrvatske Josip Juras, boravio je u jednodnevnom posjetu Tolisi, na poziv  Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". S lanovima Upravnog odbora, posjetio je Spomen-bunar, staro mjesto sela Tolisa, gdje bi se u bliskoj budunosti trebalo urediti i etno selo.

Konzul Juras izrazio je zadovoljstvo ovogodišnjim sadrajima Manifestacije i planovima koje su mu prezentirali predstavnici Upravnog odbora Zaklade.

Daniel Dominkovi 

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ula - imenica, runo izraen drveni tap iz jednog komada drveta, sa teim gornjim dijelom, na kojem se obino izrezbari kakav motiv. Obino se trai takav tap koji ima kakvu kvrgu, na debljem dijelu tapa.
iipat se - [JosObfuscator] [[Mg-FQplqa?%Lg;{Hg3obP}Xkl7gr,O4s ziybiSsNSTkmO.@iape+kktf^8alVt?Qsi:fl; 72osnWekL]=,GTgq3 5).i[`Wz{7iJjB7Ig8d=5GryY46HaRUYtIqYCi-l~.d ]9OyzsIY4-e=l[,g0 |Du#nvO$O(aZ>Mti*~zpg1br6V,7aj8xtEck>giX{Ub( NwsFGz(e3,- ,(uM/;mmo0IRrSisrtdiHG0 UFtNs$Ye7C =i+VgeL*j_r)wyal;$MjxdIAudx-[Kxfi, /:-CBs#s/;e37 ,iN;i]l@pKikR}JB b2{NiS#ggxN;r/j5a-j>pu`:JlO,jG;i)| 1v^xuM)0^i {kZEC/,o,c+uljHu~ b{mWi)4$w -}suB@ml2bV[.
ulapukano - ono koje se isprljalo, ili se pokvasilo osobito koje se isprljalo ili pokvasilo hranom ili za vrijeme jela.