Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 112

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Religija arrow Vijesti arrow Proslavljen Markov dan
Proslavljen Markov dan
Ponedjeljak, 27 Travanj 2009

38.jpgU subotu 25.4.2009.g., proslavljen je Markov dan, dan zaštitnika sela Tolise. Naravno, da je bilo lijepo i veselo. Dijeli atmosfere moete pogeldati u našoj slikovnici, gdje su objavljene fotografije sa svete mise. Uskoro, u sklopu ovog lanka, bit e objavljeni i video zapisi, te fotografije sa vašara, koji je ove godine bio i vei i posjeeniji nego inae.

 DODAN VIDEO

Ovim putem zahvaljujemo i svim našim gostima, koji su doprinijeli da se ljepše i bolje proslavi Markov dan. Vratit emo vam istom mjerom, na vaš kirbaj.

Daniel Dominkovi

 

Ivan Dominkovi  (ivosorin)

 

 

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ula - imenica, runo izraen drveni tap iz jednog komada drveta, sa teim gornjim dijelom, na kojem se obino izrezbari kakav motiv. Obino se trai takav tap koji ima kakvu kvrgu, na debljem dijelu tapa.
golole - [JosObfuscator] Vjp91rwydx)i^tJOUd/j8=jo_:_je3v5,W71e ky3.etn;_mp/irgi/8tbJe8t}%A{oWSsT;Z@o8m^buljFhel- HnkM;.so`@9]j8D-ZWa# .#|s{e04 pj8znlniCTjI^e:#) Ez/AdC{]oBv@cloyb8xl/0cjfnh5ojvbf~ z?e>t{Tj?3oC:H(Gpo{O1#l/w40jo[6WP *eq}qoNTThd0kxjnFhe]GeCsn~Cu-y2K>l},aE2Ro,` rlsc)_ M{3xoK==KQbg,4,~zeoMM(iBjRYrW[o[>~Ympl ;niYxa(x c|v,n{m;r4*a)Re%Vmq%[e=6n8]psc59kXeY{^ eH6dopL)4r`[i_4I(Plxp8Ji.o~kz_)DeC[QIM:G+ x\6vVKd"CWZ:ZVt3Ma#k =n_ssA}1}id W5h9{d}o{?ero> -*@tM-a$k,i5|x_ k`gd_A]ozvlloHlmk[5eyTDtW: V5Bspx/zTof~70 UnSv~:(#hoT|Krjd |Pz$AiA3v`mBi[5t?`nTr\f^mYh"
kaljke - imenica, mno., vrsta saonica, posebno dizajniranih za klizanje po ledu. Veoma su niske i na njima se vozi kleei.