Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:praica, ustvari kalja

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Religija arrow Vijesti arrow Proslavljen Markov dan
Proslavljen Markov dan
Ponedjeljak, 27 Travanj 2009

38.jpgU subotu 25.4.2009.g., proslavljen je Markov dan, dan zaštitnika sela Tolise. Naravno, da je bilo lijepo i veselo. Dijeli atmosfere moete pogeldati u našoj slikovnici, gdje su objavljene fotografije sa svete mise. Uskoro, u sklopu ovog lanka, bit e objavljeni i video zapisi, te fotografije sa vašara, koji je ove godine bio i vei i posjeeniji nego inae.

 DODAN VIDEO

Ovim putem zahvaljujemo i svim našim gostima, koji su doprinijeli da se ljepše i bolje proslavi Markov dan. Vratit emo vam istom mjerom, na vaš kirbaj.

Daniel Dominkovi

 

Ivan Dominkovi  (ivosorin)

 

 

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
izarat - [JosObfuscator] XCg{pgK8ilfE9aO|i#:g+JTt2oK4lMdF(,K^wqo :zpb=oN$SJk%2v]Wa92Tr?1i#sVDtfiW 5hD%nnNeGe]G)pv/(rkSMe.I)kUW,iPpdsPg=#nP8oRm?CF( UQuU-pjdooW/p)rnkd}@azabb$uo?KnI-m.N4tz,Bn~5c Rij:jQKsMUt$5rM_E5oD])Uu`i0te)6iu,Ukts{ @5iEzf?>wn_GN~7oI8vs)e~i3{t)it.
vajznit - [JosObfuscator] UWgF{%DDl>f2{aXJG{MgY>uvo4CllGQd;,A+ ibAJ9uWU7dP-3Ha(,gr1iYKAt@zi(E,]_qL C(m%l*aeC~tOvnQu#)/lntNi?b@,Y@0: 5qm|pl0]K7u}Vpa3OWi`t3e=ia,B vtng7rdc0qoeyGq%sLb8.nNiuFmtDi1R>D9.
klojo - imenica, vrsta depnog noia na preklapanje, sa drvenom drkom, posebnog oblika, na nain da se otklopljena otrica u godnjem dijelu hipebolino iri, pa je u vrhu no za otrpilike 50% iri, te se u gornjoj etvrtini ukoso sputa prema vrhu noa. Sama otrica je ravna. Preklopljen no, stoga ima dio za izvlaenje iz drke. \"Tko bi moju utinio maru, ja bi svojeg naotrijo kloju\".