Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:The Dancer King

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Markov dan
Petak, 24 Travanj 2009

P1000467.jpgPoštovani posjetitelji našeg Portala, sigurno ste primijetili kako nas ovih dana nije bilo baš nešto previše na Portalu. Razlog tome su, od prve pogaate, pripreme za naš kirbaj. Neete nam zamjeriti. Ovim putem vas obavještavam da su sve pripreme za kirbaj izvršene, te da slobodno sutra doete u Tolisu.

Naravno, da i ako niste pozvani, ste dobrodošli, ali uredništvo Portala vas ipak u ime svih Tolišana poziva sutra na doruak, ruak i veeru i naravno na Svetu misu, koja ispred Kapele zapoinje u 11.00 sati.

Prije nedjeljnog ruka, objavit emo i fotografije sa Mise, vašara i drugih dogaaja toga dana. Dobro nam došli i dobro se proveli u Tolisi na Markov dan 2009. godine!

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
koic - imenica, ribarski alat ispleten od prua vrbe ili mrtvog bagrema, napravljen na principu vre. Osobito je dobar za lov sitne ribe, te onih ribljih vrsta koje izbjegavaju metalne alate.
unfal - [JosObfuscator] NimmJe%nETEjxiu`c>;a4>iY2,baO 1baD)CuReUOtjuXXoMSd6:mLo.oNtcbxiKl/r=s_sb@kUwka9=) o4n{Qe_vs%r^aeLR2Ina5q,$c[ns D~bEs}^uUdbEa|/?2*r:>n5.
futljat - [JosObfuscator] |cg2,h:-o^Fv(d%M|?a$lWDJtSPzi%D9b* asBQn:N4a, 9.BPSncF-a5IpaTi-dsn2v Nd,/Ndfajn )J7.saeQeX|pI m9]n9oM[>c9g0|JeVhv +^s3AvOj2pu/3Sk?^r{FuN @(*t{pJ$:o;Ee +p:o/9d`nud^c5,i ^+|F:v}9cr,us6GWi4t snpZIH-oopgceK,pp:U 3]gmlCificjGedYm_unAY)oc, .oi.*v rmvtpZ*kD>ooBveq8 -9.ghkv{@o.{dPd*MartqlriPk.