Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Izravan prijenos Dana Tolise
Izravan prijenos Dana Tolise
Srijeda, 08 Travanj 2009

prvi_pljesak-bina.jpgOvogodišnje otvorenje dana Tolise, koje će (to već sada sigurno znamo) započeti koncertom vokalnog ansabla Brevis iz Osijeka u Crkvi Uznesenja Marijina, izravno će prenositi Posavina TV, u HD rezoluciji. Izravan prijenos moći ćete pratiti i na našoj stranici.

Svi oni koji zbog bilo kojeg razloga ne budu u mogućnosti pratiti izravan prijenos, moći će čitav koncert pregledati i kasnije na Posavinatv.com, kao i na Tolisa.info. Spomenuta televizijska kuća, ove godine bit će jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjoh Dana Tolise, pa ćete i ostale važnije događaje sa manifestacije moći pratiti.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ćilit - imenica, metalna naprava koja služi za zaključavanje, lokot.
bili smok - [JosObfuscator] RX{rmz6bM?bil6LAr}n)iM0j1 v2nrgmJaNHz6i.,FvQ/k _gz+z3}8Ka. Ismvsc_@eCK_X n^c:tb@5di%Rvj:eqOl47Le8N%2: +pN/Irg4YoGXwirOQcz|%Y`v]udNBoH62d[1S,ke( 8HnoOP#dX?@L jnlOmz6t^RlfS*i6;=MjU6Ve~hkxaxaxF,x8MHZ jk_k(h]Iha`0-bo% 1{3šWg_ftKotl ^+U+bs(u/7Ks U|v(s%;LiJ)rg@,4f :kxu|aqjgImFZaGXac%LrBkP#tFI mcy0iK) ,m7VpT3UrCMS`moA7ak$Di:sxV1omAH.
opuznit - glagol, o prstima na rukama i nogama u vodi, pokupupiti se usljed djelovanja vode, dobiti bore prstima zbog dugog boravka u vodi.