Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:koara je gotova

Naslovnica
Izravan prijenos Dana Tolise
Srijeda, 08 Travanj 2009

prvi_pljesak-bina.jpgOvogodišnje otvorenje dana Tolise, koje e (to ve sada sigurno znamo) zapoeti koncertom vokalnog ansabla Brevis iz Osijeka u Crkvi Uznesenja Marijina, izravno e prenositi Posavina TV, u HD rezoluciji. Izravan prijenos moi ete pratiti i na našoj stranici.

Svi oni koji zbog bilo kojeg razloga ne budu u mogunosti pratiti izravan prijenos, moi e itav koncert pregledati i kasnije na Posavinatv.com, kao i na Tolisa.info. Spomenuta televizijska kua, ove godine bit e jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjoh Dana Tolise, pa ete i ostale vanije dogaaje sa manifestacije moi pratiti.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
kumice - [JosObfuscator] {iISp1sKN#r~iYlY9yiloiZ1D]gBq6$@,@M fsN,V^=u%p*/r1;>o+m@DtPdtnyQojkJp D2o:JedN%$o w>(ZTppgBo>p:sl`oE#^1%S]wc4eP}y-,EVLF ^{y[}uosLp>vr/na3OEvWrn,YWooVJx,V.jXW m(2pTvSe%{r:RTtt8.m4iGkia6H`yblonc~|onPC,B Gom6}EkW|38YoWC{AjmXVi3*,#tlkhYlo0.
enskaro - imenica, pogrdno, muka osoba, osobito djeak koja se ponaa poput djevojice, koja se igra sa djevojicama ili se igra sa enskim igrakama.
fajercak - [JosObfuscator] tw?nCaktc9EppmT{krhWqa_dyv:]g9La@*a u8Kz4rP^Zam uybdbpi-ob>t($Lp@,aJA-lC/uNu` Fv#aH*tz3;iSrCRk2ewQ]*K,09aam Fu{SMpNR((ua475[Tl~h2j}rat4BJLU*47w.