Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:bilo je i profesionalnih fotografa

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Izbor najljepšeg dvorišta
Izbor najljepšeg dvorišta
Utorak, 31 Ožujak 2009

Dani_Tolise_2008_-_Otvorenje_15.jpgU okviru ovogodišnjih Dana Tolise, po prvi put se organizira izbor najljepšeg dvorišta u Tolisi. Cilj ove akcije je da se u manifestaciju uključe svi mještani , budući da sva domaćinstva i sva dvorišta ulaze u razmatranje za izbor najljepšeg. Imajući na umu veliku raznolikost naših dvorišta, birat će se po jedno najljepše u slijedećim kategorijama:

1. Dvorište sa najizvornije uređenom kućom i dvorištem;

2. Dvorište sa najljepše uređenom kućom i okućnicom;

3. Dvorište sa najljepšim cvjetnjakom i zelenilom.

Pobjednike u navedenim kategorijama birat će posebno oformljeno povjerenstvo,  koje će u razdoblju od 3. svibnja do 3. lipnja 2009. god., obilaziti Mjesto sa ciljem izbora najljepših dvorišta i okućnica. U konkurenciju za izbor ulaze samo ona dvorišta i okućnice, čiji vlasnici daju pristanak za ulazak u konkurenciju.

Proglašenje pobjednika će se obaviti za vrijeme manifestacije Dani Tolise, na Smotri folklora u nedjelju 7. lipnja 2009. godine. Za vlasnike najljepših dvorišta predviđene su vrijedne nagrade.

Ovim putem pozivamo sve mještane da se uključe u ovu akciju, te da započnu sa uređivanjem svojih dvorišta i okućnica.

Predsjednica poverenstva:

Đurđica Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
padoljit - [JosObfuscator] DfRy#gKl?97a..?Dg?CkoalD,0C}br bWc:oL,J;B zk8iA%_Pš>*VidFF/,>w m.-pl_aR@dKtfaEMqZtQi]mwy n;cZp0?/Z(oQQTmC0]3XaQGoUl]o+k:G,ITm G?nys^_xZ=iCGddpRlD`i@;thN[`irWv,deg 3`ZopJFj/ZrqwoyH=kOIh{a/Ia6`pg?2lZjn:FioNyv#{Ka0I8tXXi9QAb.
utit - glagol, dobiti na težini, udebljati se: \"puno jela, puno pila i puno utila\".
plajva(j)z - [JosObfuscator] vMNPi1Sem^--IbekH>}.nBirJOQ]cxaz,q8l@6 Z06ZduHF#rrrM`Iv}~oR9e^M),n.a{ZKp Amz-isrgyxdnogtta^SxrUrsYhYMFkjYkaD Jg|1r4wW=WaehAfqi>gCtJkn{A:2abN 1,oXl0O9WoMv/kP`ai/d5.