Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Izbor najljepšeg dvorišta
Izbor najljepšeg dvorišta
Utorak, 31 Ožujak 2009

Dani_Tolise_2008_-_Otvorenje_15.jpgU okviru ovogodišnjih Dana Tolise, po prvi put se organizira izbor najljepšeg dvorišta u Tolisi. Cilj ove akcije je da se u manifestaciju uključe svi mještani , budući da sva domaćinstva i sva dvorišta ulaze u razmatranje za izbor najljepšeg. Imajući na umu veliku raznolikost naših dvorišta, birat će se po jedno najljepše u slijedećim kategorijama:

1. Dvorište sa najizvornije uređenom kućom i dvorištem;

2. Dvorište sa najljepše uređenom kućom i okućnicom;

3. Dvorište sa najljepšim cvjetnjakom i zelenilom.

Pobjednike u navedenim kategorijama birat će posebno oformljeno povjerenstvo,  koje će u razdoblju od 3. svibnja do 3. lipnja 2009. god., obilaziti Mjesto sa ciljem izbora najljepših dvorišta i okućnica. U konkurenciju za izbor ulaze samo ona dvorišta i okućnice, čiji vlasnici daju pristanak za ulazak u konkurenciju.

Proglašenje pobjednika će se obaviti za vrijeme manifestacije Dani Tolise, na Smotri folklora u nedjelju 7. lipnja 2009. godine. Za vlasnike najljepših dvorišta predviđene su vrijedne nagrade.

Ovim putem pozivamo sve mještane da se uključe u ovu akciju, te da započnu sa uređivanjem svojih dvorišta i okućnica.

Predsjednica poverenstva:

Đurđica Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čelić - [JosObfuscator] 2iv6ium$re@A$:Bn`Bi)*67jcQcO9aKD6,tRnm GsWWKetxrLaBDNinRaP {bYksi*aoul`*č`0oIa$; 67~iVntql3V3iAd) lkFqa{rSs:e:v9e${tC5@yaU,J 23adI]irJf:v(2dnne=;inC$@1~o.f HN3uz=z;fg#lD}5a>k$vB,l~][j%/Ge[I.
pijukat - [JosObfuscator] .%gwl[aF;Gg[;Roo(MRyYl*{z*,L mrjFeo@5)WsZ(d)ZtA_is^ dFb[-K[DoTgm$2b]pD*ob=nQZ4k;,z [W*@aQ.>#ylL_vTi:h~ Qdjn>8Ra2ga4e @}Z9*nlVacrčM@e2ti>)RnjVm u`d~?aJMN ?F@sS0;B0e0li ?#{t_nee2Fl ?l~;QgN},Grci1OrTaz4:+eK8J,L} NMsZ/iGn]Nsfa-A11Dt}iw,h?z- ?Totp$bSHlxvCi@BIzY{i0MR(v;.a7btOA8_#iq+{5M.
liko - imenica, kora od mlađeg drveta, najčešće vrbe, koja se koristi kao konopac za vezanje čega.