Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ja i Kurt Russell

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izbor najljepšeg dvorišta
Utorak, 31 Ožujak 2009

Dani_Tolise_2008_-_Otvorenje_15.jpgU okviru ovogodišnjih Dana Tolise, po prvi put se organizira izbor najljepšeg dvorišta u Tolisi. Cilj ove akcije je da se u manifestaciju uključe svi mještani , budući da sva domaćinstva i sva dvorišta ulaze u razmatranje za izbor najljepšeg. Imajući na umu veliku raznolikost naših dvorišta, birat će se po jedno najljepše u slijedećim kategorijama:

1. Dvorište sa najizvornije uređenom kućom i dvorištem;

2. Dvorište sa najljepše uređenom kućom i okućnicom;

3. Dvorište sa najljepšim cvjetnjakom i zelenilom.

Pobjednike u navedenim kategorijama birat će posebno oformljeno povjerenstvo,  koje će u razdoblju od 3. svibnja do 3. lipnja 2009. god., obilaziti Mjesto sa ciljem izbora najljepših dvorišta i okućnica. U konkurenciju za izbor ulaze samo ona dvorišta i okućnice, čiji vlasnici daju pristanak za ulazak u konkurenciju.

Proglašenje pobjednika će se obaviti za vrijeme manifestacije Dani Tolise, na Smotri folklora u nedjelju 7. lipnja 2009. godine. Za vlasnike najljepših dvorišta predviđene su vrijedne nagrade.

Ovim putem pozivamo sve mještane da se uključe u ovu akciju, te da započnu sa uređivanjem svojih dvorišta i okućnica.

Predsjednica poverenstva:

Đurđica Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
guzičar - [JosObfuscator] 7N1ok2s3>xBo;Ibaoa;9jXP ,kRxtSo]GjfrsaGGXqV f1odAWmYokhđkU0MXe_xL 8n;heip)$woqKzWu=[v^^T/;a@n8jQuga5r5V CZfI.u66bRL U@sQ(vRjvGJa{?06,tADIqoG~vWVeK6,D0Vj $kWok/b)4xiG,o2Eč[cwEn3o%yZa P[rGg8acTdEe+4i{U d?WjAsSTe/5l;a8 b]|i#>] vp/iPTUFćF-Ia
kištra - [JosObfuscator] `i,My)xmUfQ>e54nbktievOcTawZ5O{,/,kQ uB~aLg3mWLNbLa[Csl:^py6a}EhžF.Xaqqe 4[o@Ne}2dD -yp4ix~rJvFi#aL:,hd Rb+g@YaSa:Ejs5FmbxX4}eaKk*E.
faledžija - [JosObfuscator] dGJ?o|sLPp`oMpj[b=-^Va%yF Eki3(XoU(IQNj)-4a;}m I|~sYeh$m-7 mWJ#syiY#tbaa*lCn#WXoqgxx GJh(v+awhfXQlTiS,U2 *qh4GvCbe|a0sPlyUw4im`>s@aED=uGv_L1Vya5d7hcqS6.