Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 18
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:razvlačenje tista

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izbor najljepšeg dvorišta
Utorak, 31 Ožujak 2009

Dani_Tolise_2008_-_Otvorenje_15.jpgU okviru ovogodišnjih Dana Tolise, po prvi put se organizira izbor najljepšeg dvorišta u Tolisi. Cilj ove akcije je da se u manifestaciju uključe svi mještani , budući da sva domaćinstva i sva dvorišta ulaze u razmatranje za izbor najljepšeg. Imajući na umu veliku raznolikost naših dvorišta, birat će se po jedno najljepše u slijedećim kategorijama:

1. Dvorište sa najizvornije uređenom kućom i dvorištem;

2. Dvorište sa najljepše uređenom kućom i okućnicom;

3. Dvorište sa najljepšim cvjetnjakom i zelenilom.

Pobjednike u navedenim kategorijama birat će posebno oformljeno povjerenstvo,  koje će u razdoblju od 3. svibnja do 3. lipnja 2009. god., obilaziti Mjesto sa ciljem izbora najljepših dvorišta i okućnica. U konkurenciju za izbor ulaze samo ona dvorišta i okućnice, čiji vlasnici daju pristanak za ulazak u konkurenciju.

Proglašenje pobjednika će se obaviti za vrijeme manifestacije Dani Tolise, na Smotri folklora u nedjelju 7. lipnja 2009. godine. Za vlasnike najljepših dvorišta predviđene su vrijedne nagrade.

Ovim putem pozivamo sve mještane da se uključe u ovu akciju, te da započnu sa uređivanjem svojih dvorišta i okućnica.

Predsjednica poverenstva:

Đurđica Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
starac - imenica, ženin otac, tast, punac.
žabljak - [JosObfuscator] yiWP/m/=Pee-dZjnW^w1Iig>c*a*],=TsBV ]hvcHrAsO-t7rMaJ*a N#N#PpKvu}rQ~K-`oZlijQvGeAtnn=oFm))g#0 *{šg=$]uPHmS^bGs4I-4klfT2AoB>VgnA A)9+.cibtyvQW/(iq.jLhU1eHsUzćgak^.HrM |TPuwAr#(@OiAoWtFzC~eP8euBm-n-^o{%gw Tvj6iPeA,D z2Wro3A+a_oZ9ps5Q[ta*aI 7i1^vQ8 r4rinzoPTrQ)+aCk}](zoi==A?Rt:/o|^ A~Hž$`UhruPF:tu(eVB ybKbTZlo9#+VjB]e~e].
klašura - [JosObfuscator] E>xzB#b+LRJ_i=1|rznwu4o~jX,84| StnoC,st?`twilast-Wq?ua?Rck{ 4moFfDa/s99rr]ulš)4pC5e2{xnk)>iyq@hku 4P,x_sgBft2a_tbDebl~r9jT{im0tR2k%XEYa(-X #Z^()kI0z?uukLsuPj~_r4xu#vfzAAmPag.