Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:"Poljari" - Šiškovci, RH

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Počelo prikupljnje jaja za Uskrs
Počelo prikupljnje jaja za Uskrs
Ponedjeljak, 23 Ožujak 2009

uskrs_2009.jpgUveliko je počelo prikupljanje jaja za tucanje na Uskrs. Kao što je već poznato u Tolisi se nastavlja tradicionalno razbijanje (tucanje) jaja na Uskrs. Ljudi na razne načine isprobavaju jačinu jaja, na primjer kao na slici. Također, ima oni koji to rade i kuckanjem od zube, uglavnom svatko se snađe.

Ako smatrate da vi imate dovoljno jaka, isključivo kokošja jaja, onda na Uskrs put pod noge  sa jajima u džepu ili kako već, pravac u Tolisu na tucanje.

 Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vrtoglav - [JosObfuscator] dinBhRmeemLnv*^iZPhkMcma47*83,i |Ac;s.*vt;=`a]n2frMKj{e+$ LzoR/d5 PkJ*Do2E;wjopGp?e8L1?g]}% JsELheZQKK O>č4oUsK]vyq~jCXejk%FUiu2 yv?vb]rDsJ7Ituim3nXm `^uU Ng/lf{XaGPqvQoluEiPT%,wuV I+nOvse99r].ht4og]+,RgBQlQDaxaesv`i+%=xcQa(~rB.
razljevuša - imenica, vrsta pogače. Dobila je takav naziv zbog toga što se pravi od rijetke smjese, koja se razlijeva po tepsiji.
puno-pripuno - pridjev, ono koje je jako prepunjeno, više nego prepuno. \\\"Kad ćeš mi doć iscrpit jamu? Puna-pripuna je.\\\"