Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 9
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Otvorena ribolovna sezona
Subota, 28 Veljača 2009

spionice_otvorenje.jpgDanas (28.2.2009.g.), otvorena je ovogodišnja ribolovna sezona, na umjetnim jezerima kojima raspolaže ribolovna udruga "Šaran" Orašje, a to su: Špionice (u Tolisi), Lučki rovovi (u Oštroj Luci), Ciglana (u Orašju), Gazda Ilje polje u Orašju i Rupe, (na Gradištima). Ribolovna sezona, dakako, započela je samo za lov šarana, dok je za smuđa, soma, štuku i ostale ribe, lovostaj još uvijek na snazi.

Iako je dan za otvorenje bio izvanredan (sunčano i toplo), ribolovci, koji su čitavu zimu čekali ovaj dan, ostali su kratkih rukava. Naime, kako neslužbeno doznajemo, upecan je samo jedan šaran i to na Ciglani. Inače, ribolovna udruga Šaran, poribila je prošle jeseni sve navedene revire i to u Špionice, Lučke rovove i Ciglanu, sa po 500 kilograma šarana i amura, dok je na Gazda Ilje polje i Rupe na Gradištima, ubačeno po 200 kilograma šarana i amura. Nadamo se, da će ribolovna sezona biti dobra, kako na navedenim revirima, tako i na rijeci Savi.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
obiljet - glagol, postati sijed, preneseno: ostarjeti.
amštel - prilog, u kartanju izraz za isti broj bodova.
plejano - [JosObfuscator] 3N>p+t*OreH8n.i2d_pjiMevwuvsP+,[:lio Jo,saqnERop_ wlušs@.ftrf%eo6i9 (imvMj;Ve^B$ 8%n=rau_pIFrc2PKa40gNv$m])lgjz+eK$|n2MHeoP8fC juo5z+bmdr 7l#iMmTGaM8UV,`D j;l7?i]mAeNn*nM3;rnoJ.