Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Poklade u Tolisi 2009.
Poklade u Tolisi 2009.
Srijeda, 25 Veljaa 2009

p1012430.jpg I ove godine kao i proteklih godina naše selo krasile su raznovrsne maske. Za školsku djecu organizirana je pokladna povorka. Djeca su defilirala od škole do pekare „TOLIŠANKA“ gdje su im podijeljene krafne. Povorka se zatim vratila u prostorije škole gdje su se svi dobro zabavili uz igru i pjesmu. U veernjim satima u Domu kulture kud „KRALJ TOMISLAV“ organizirao je pokladne veeri,  gdje su na pokladni utorak birane najbolje maske.

 Prepunu Salu zabavile su razne maske a voditelj programa bio je Nediljko Nedi (Nešo). Dodijeljene su etiri nagrade. Prvo mjesto osvojila je grupa pod nazivom „BALERINE ROKOKO“,  koje su svojim atraktivnim i nadasve jedinstvenim plesom zadivile kako  publiku tako i iri. Drugo mjesto pripalo je skupini pod nazivom „ MODNA REVIJA“ koja dolazi iz susjednog nam sela Kostra. Tree mjesto dijelile su dvije skupine a to su „ ENE U PIDAMAMA“ i gospodin Ilija Dominkovi ( IZMA )  sa svojom poznatom predstavom „NENA“ . Iskreno se nadam da e na godinu maškarada u Tolisi biti još bolja! ivili! 

 

SLIKE SU U SLIKOVNICI

 

 

 

 

 

Ivan Dominkovi (ivosorin)      
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
oepit - glagol, pustiti do kraja, npr. pustiti glasno glazbu ili pritisnuti gas do daske.
vladat se - [JosObfuscator] qAAgwXlkao?m=]g2oivpl_@,Do] y,Jp9wosdyc@tJ)S5iN/JMv}qm/?a.Dh:etYa0+iE AZoascC}`e1,eb[,4 `-btii2>pht91t05i0 PdCuo7bJa{e.rGH7m7 ysV{QZa4z s]5nB%seUk)Odium]ja>j,Q]8. Vohib=?iY|tz`H?IiOI nqyk4o,4pm;8eWB3B CxprrQd-F(iR^Nvaj9nHaw?PQ{tPew>Bl:jn,~gt DNQpCMio{DYNsBjJ}felAg#%TYi5vQaBtD]ViE- zN)=sne};S.
revat - [JosObfuscator] ctegGc[0BlUaM|YKg9o8Wl{.eJQ,~# ksaDGAqu=zg{iz)U}tynAl/iK f~uVHyjrs[l[yj_*YeCDdH3 ~p[x3f2ziHzKVisYgjF2AkKk>Go7g$ .ciyz7Slv-;}gi+J `oWddUuN6E=epvn},ejn3foJw$6geO6V ]Czb/Bo$*l%xda$o,b/O/ FLToLIddKn5^fo~.sKrQn2c;o- aFK>dLI:u{e9$Aq]]EeVKOv;bnmo,5?Zg;vd/ $q0lu:rzrN?O?b5$Qu~.z@eSF[n;,>9j8a6CZ9C,@V R%Ypdys5l|}la0UCk4aUHt_agi7.