Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Poklade u Tolisi 2009.
Poklade u Tolisi 2009.
Srijeda, 25 Veljača 2009

p1012430.jpg I ove godine kao i proteklih godina naše selo krasile su raznovrsne maske. Za školsku djecu organizirana je pokladna povorka. Djeca su defilirala od škole do pekare „TOLIŠANKA“ gdje su im podijeljene krafne. Povorka se zatim vratila u prostorije škole gdje su se svi dobro zabavili uz igru i pjesmu. U večernjim satima u Domu kulture kud „KRALJ TOMISLAV“ organizirao je pokladne večeri,  gdje su na pokladni utorak birane najbolje maske.

 Prepunu Salu zabavile su razne maske a voditelj programa bio je Nediljko Nedić (Nešo). Dodijeljene su četiri nagrade. Prvo mjesto osvojila je grupa pod nazivom „BALERINE ROKOKO“,  koje su svojim atraktivnim i nadasve jedinstvenim plesom zadivile kako  publiku tako i žiri. Drugo mjesto pripalo je skupini pod nazivom „ MODNA REVIJA“ koja dolazi iz susjednog nam sela Kostrča. Treće mjesto dijelile su dvije skupine a to su „ ŽENE U PIDŽAMAMA“ i gospodin Ilija Dominković ( ĆIZMA )  sa svojom poznatom predstavom „NENA“ . Iskreno se nadam da će na godinu maškarada u Tolisi biti još bolja! Živili! 

 

SLIKE SU U SLIKOVNICI

 

 

 

 

 

Ivan Dominković (ivosorin)      
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gurmenal - [JosObfuscator] ou;Zi^90{3m]ueSnT+6p]inUe$c?.NaOx,S%G eS`uzp2=8er+.8aAvTgSlHJr[cj7a{.NoAčEsb Z{Co7dXQWz luSZbFUs;FiaHcc86:6iiq,7kg.l6yxUad~.
nasafunat - glagol, utrljati sapun, nasapunati.
učkur - [JosObfuscator] Zf`9iU(dmKe5()KAns0YWQiDc5:7%aa,bM sxvR.^O ~AsR>c2evR9*inMetK5AUn{EjraVN>kXDoO.