Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade u Tolisi 2009.
Srijeda, 25 Veljača 2009

p1012430.jpg I ove godine kao i proteklih godina naše selo krasile su raznovrsne maske. Za školsku djecu organizirana je pokladna povorka. Djeca su defilirala od škole do pekare „TOLIŠANKA“ gdje su im podijeljene krafne. Povorka se zatim vratila u prostorije škole gdje su se svi dobro zabavili uz igru i pjesmu. U večernjim satima u Domu kulture kud „KRALJ TOMISLAV“ organizirao je pokladne večeri,  gdje su na pokladni utorak birane najbolje maske.

 Prepunu Salu zabavile su razne maske a voditelj programa bio je Nediljko Nedić (Nešo). Dodijeljene su četiri nagrade. Prvo mjesto osvojila je grupa pod nazivom „BALERINE ROKOKO“,  koje su svojim atraktivnim i nadasve jedinstvenim plesom zadivile kako  publiku tako i žiri. Drugo mjesto pripalo je skupini pod nazivom „ MODNA REVIJA“ koja dolazi iz susjednog nam sela Kostrča. Treće mjesto dijelile su dvije skupine a to su „ ŽENE U PIDŽAMAMA“ i gospodin Ilija Dominković ( ĆIZMA )  sa svojom poznatom predstavom „NENA“ . Iskreno se nadam da će na godinu maškarada u Tolisi biti još bolja! Živili! 

 

SLIKE SU U SLIKOVNICI

 

 

 

 

 

Ivan Dominković (ivosorin)      
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
oblučica - [JosObfuscator] mF`Gn%a-k^cip*td_Yd ;BS+Kz)7f9agna 8W8_>uZ$Ahdv_ooOSh,)) ?sn[F]R?aYL9u$xACšZ+aW}n5eiC5Fdcg-~ak$,9bv#- ?Ujdmf6NiJ890nECbđ/aChHum*l?šg$TapJd,/D2 `rai%nD[]Včk2id[pcRcau+#i.
plao - prilog, jako, žestoko.
leđen - [JosObfuscator] 9`i430cm%XFdeGn)UTdgiq-cva=,pB~n% Qq}lpc{omvu=sTOuRdVoUxYa=JM7 cz_CMva|s$Or NQm7YpG{MNrtra:m(K6nRjzQ[e.YW 2zr7Pu.qi)kxdulk,z-t fKp?GkaKrRXeJ:bSBnQ/9j3Je%MqG0 [Y>Hn:RB+6ohg7`u~0,NgD)= pEq~uww_-Om?/p[i4v(f#ah-9nZjr9ebN*{R X41iPo 5]Y9s{nylh-^ei7č|b{%QnMFpoC?Zke,c1|[ ?Pi}lbgZI4a_vni*`Wohx1][rve.