Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 004

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade u Tolisi 2009.
Srijeda, 25 Veljaa 2009

p1012430.jpg I ove godine kao i proteklih godina naše selo krasile su raznovrsne maske. Za školsku djecu organizirana je pokladna povorka. Djeca su defilirala od škole do pekare „TOLIŠANKA“ gdje su im podijeljene krafne. Povorka se zatim vratila u prostorije škole gdje su se svi dobro zabavili uz igru i pjesmu. U veernjim satima u Domu kulture kud „KRALJ TOMISLAV“ organizirao je pokladne veeri,  gdje su na pokladni utorak birane najbolje maske.

 Prepunu Salu zabavile su razne maske a voditelj programa bio je Nediljko Nedi (Nešo). Dodijeljene su etiri nagrade. Prvo mjesto osvojila je grupa pod nazivom „BALERINE ROKOKO“,  koje su svojim atraktivnim i nadasve jedinstvenim plesom zadivile kako  publiku tako i iri. Drugo mjesto pripalo je skupini pod nazivom „ MODNA REVIJA“ koja dolazi iz susjednog nam sela Kostra. Tree mjesto dijelile su dvije skupine a to su „ ENE U PIDAMAMA“ i gospodin Ilija Dominkovi ( IZMA )  sa svojom poznatom predstavom „NENA“ . Iskreno se nadam da e na godinu maškarada u Tolisi biti još bolja! ivili! 

 

SLIKE SU U SLIKOVNICI

 

 

 

 

 

Ivan Dominkovi (ivosorin)      
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
svrtak - imenica, uroeni dio kose,na kojem kosa raste suprotno od ostalih dijelova kose, uroeni uperak.
usparina - [JosObfuscator] ^n#6iP0m)-{Cieilo%Xn(EqiQcVDeaWP-0,K v`:2os?*Hg{pPaxD_r`Jy$iz7jnYa_=oI,afbV knUf#exOp[=o#dCLn~o#KyQl^>jW,TiNvtnYkwaw{EC f:rTvB7#)+rR#ucrKcHKk(=ijR>7niIQN+aWbr.
zasviit - glagol, preneseno, uslijed djelovanja alkohola, dobiti sjaj u oima, zasjati. -\" Vidim ja da si ti zasviio.\"