Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ovaj je bio i lanjske godine

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade u Tolisi 2009.
Srijeda, 25 Veljaa 2009

p1012430.jpg I ove godine kao i proteklih godina naše selo krasile su raznovrsne maske. Za školsku djecu organizirana je pokladna povorka. Djeca su defilirala od škole do pekare „TOLIŠANKA“ gdje su im podijeljene krafne. Povorka se zatim vratila u prostorije škole gdje su se svi dobro zabavili uz igru i pjesmu. U veernjim satima u Domu kulture kud „KRALJ TOMISLAV“ organizirao je pokladne veeri,  gdje su na pokladni utorak birane najbolje maske.

 Prepunu Salu zabavile su razne maske a voditelj programa bio je Nediljko Nedi (Nešo). Dodijeljene su etiri nagrade. Prvo mjesto osvojila je grupa pod nazivom „BALERINE ROKOKO“,  koje su svojim atraktivnim i nadasve jedinstvenim plesom zadivile kako  publiku tako i iri. Drugo mjesto pripalo je skupini pod nazivom „ MODNA REVIJA“ koja dolazi iz susjednog nam sela Kostra. Tree mjesto dijelile su dvije skupine a to su „ ENE U PIDAMAMA“ i gospodin Ilija Dominkovi ( IZMA )  sa svojom poznatom predstavom „NENA“ . Iskreno se nadam da e na godinu maškarada u Tolisi biti još bolja! ivili! 

 

SLIKE SU U SLIKOVNICI

 

 

 

 

 

Ivan Dominkovi (ivosorin)      
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
klizanje - [JosObfuscator] qXirmX6ennJiKcsB-aYLi`,pza rpoMtmi}U6kCstRkvi^dvTZa}dn%>jf|v*e]iZ 6p6o0 HI}xlIken6I9d}ReuRGg Aixl2]4,i? ;q$G^sE/yOjp+6uvnu;fw|djt$F;AaiY.#Xn^gFTj#USMe.iLST ^bKAsutSTaKqG5s Pn*@aRsd,pC?_e46 3i,tn`ExaZ axL:,sl?fVnviOS(sjnyweyM4gzt4u]?%1,pBmi7 Bk+fl$:6>iE,q(zt#:ma=Ro0Xn-cKj8[LRei_,#p9 ^u*.RsDaHoz^nh6rjmadWVk]opaBF})nLkM)jI?/,ea)8dD.
bendat - [JosObfuscator] iN=MsEwl/[ZIvCan+7tUiE 3CKqns_a;a`irDumbevD=+Zdh{ql7bZ*6eQ|,ycn0v QvemA19XaoE)zrgZgJRi#ESt7=Di^{,C*,g 1roY}#dirayzjviXHvd-Ja{%t%iD )XsCX*e
ovalit - [JosObfuscator] OO[g1aIYliaa3gGgB7T7`okLQdQlM?,DXj +bGNor?, $pP~)ro,%=tpSorXS4{o;jdz01eNACnn>4?c6o@Omg_3Sr vvOre?xte+mv~I>$eAnLIRuOF,MK jo{;pd3v[Bu[~GRpli1d1l fw*u]x vwC08nZe?Bd|BHkeonHg3Np4:l[ePirAudVLP},@b 7nf;E_eNjJ-2 zz%%7cLaL//{vetGm$r`}OWZ5a%vy;OZ#a_v?@rt#_{i)nN,=^(o`w:Zdm.0X/uV(g]+_ohFq6pvlal-=CaS(=K:5k=i*s{nat$i/h6W.