Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pokladne večeri
Ponedjeljak, 23 Veljača 2009

makara.jpgPoklade su i ludi su dani! Tako je i u Tolisi ovih dana u organizaciji KUD-a Kralj Tomislav iz Tolise,  upriličeno tradicionalno druženje nazvano Pokladne večeri. Svake večeri poklada u Sali u Tolisi okupljaju se mačkare (i oni koji se tako osjećaju) gdje se uz glazbu uživo (Ivan Čarlijev i pomagači), piće i dobro društvo zabavljaju dugo u noć. Ipak najzanimljivije će biti na pokladni utorak, kad će Sala, kao i svake godine biti premalena da primi sve one koji bi željeli vidjeti što se događa unutra. Inače, Sala je dobila i novi izgled.

Naime stara galerija je obnovljena, te je  napravljeno stepenište sa ulazom iz dvorane. (bravo Maćune!) Na završnoj večeri, za najbolje skečeve i najbolje maske predviđene su i vrijedne nagrade, a tko je odnio pobjedu, blagovremeno ćemo vas informirati nakon pokladnog utorka. Također, na pokladni utorak, djeca iz osnovne škole fra Ilije Starčevića, organizirat će mimohod mačkara. Sa oba događaja očekujte pregršt fotografija.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gnjecano - [JosObfuscator] Qnp(rC[i}zMdBjsJueNAGTvvFI1,H_B CZoXtCtzn2o8:G4r ky?$kBr|og@`j,mwe~Q0 -DajJ>en(g ?i7DpSdXFmrHh`JeUtvCv=v:oSrGEbveucLsGnulo:IZ Nuc u/{Zppi(X=tr+6J+le2C0 Rbi_c1}clZ%4vwi8g0a 0CgGfkP4TaašKLu)w,UQ.I>:i6 r_sek\~,-ny"g=570gIg2nWT4j`yYeMYccf/haX3ZjBn.]CfFi8 yg999.rYk%HMao\CnCO^"?YKg-P @p[yBJ4ikrF.;ekT, (7NToPmK[d^hb XgIz1F|rkLavpbD.hHR~_]abq+of.
obražnjak - [JosObfuscator] 0TicoHPNmLeT/7n)65iDoIFch0aZor^,,I#9@ 8tVkAqy?IoS=dmGmEaWqx3d}1EN UrJ$rm~zeIFqs9Fa( i~?@iah OlsNs)M`-bl2Ca~;D.n%sO*i6(3TnJfyWe*4VNv #P-sPGNac y$s;QKUvAL?OiU]FntKjjpesU#W42khMQo/go~#Ro _YC+oVbKr(=QZaPP7zaB;[-aXYa,Hba7~ *5p]se}Gn?ča8|eE>GHhnZj>EaeyJqy dpo,uy}dBQ R0sw,Bpv`iqn9?jDs;k}ktjoa:g^+h$# E@qoWbrSVr9a[chzzoj~ajjj[.
firanjga - [JosObfuscator] C%6xz:aYP5š{z`tFijUtJ3nDO;a$ ogtA?zrkwF;AmaEttMn#/4iD_FIvnQaFT,fu 2)fznx>a/NJ [pjz(Yr[oOz7UGoG0Zr:/,[Y[H LKzda-w|xgvT^4jNQe6_HL+sC;a>Pxr,,II bwZFz]%VDaf>Js@6sGtQogNK6r#H.