Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pokladne večeri
Ponedjeljak, 23 Veljača 2009

makara.jpgPoklade su i ludi su dani! Tako je i u Tolisi ovih dana u organizaciji KUD-a Kralj Tomislav iz Tolise,  upriličeno tradicionalno druženje nazvano Pokladne večeri. Svake večeri poklada u Sali u Tolisi okupljaju se mačkare (i oni koji se tako osjećaju) gdje se uz glazbu uživo (Ivan Čarlijev i pomagači), piće i dobro društvo zabavljaju dugo u noć. Ipak najzanimljivije će biti na pokladni utorak, kad će Sala, kao i svake godine biti premalena da primi sve one koji bi željeli vidjeti što se događa unutra. Inače, Sala je dobila i novi izgled.

Naime stara galerija je obnovljena, te je  napravljeno stepenište sa ulazom iz dvorane. (bravo Maćune!) Na završnoj večeri, za najbolje skečeve i najbolje maske predviđene su i vrijedne nagrade, a tko je odnio pobjedu, blagovremeno ćemo vas informirati nakon pokladnog utorka. Također, na pokladni utorak, djeca iz osnovne škole fra Ilije Starčevića, organizirat će mimohod mačkara. Sa oba događaja očekujte pregršt fotografija.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zaujest se - glagol, o međusobnim odnosima, jako se posvađati s kime, naljutiti se, ne pričati s nekim: \"nji dva brata su se zaujeli rad međe\".
isprisicano - glagol, ono koje je presječeno na puno mjesta.
gnjecano - [JosObfuscator] k%(-sp(r5igdpj-Re7Qlmv$mQVl,D. WYdqoknRo$0.9j TDeHkI_HCo}0@ju23Kje=y-y hU{jeemedl`ct 4q>wp}rwmIe>Ct+TkvBon+Dg$rUe:nUCYYhoAaF Cv=lguoE#Yq n*o_tpzr>ti(rQVe5j :{,)ikl5h(C^i9 +kW9favn>v;š8Guk.aTOz ?4$X%\UfS1T"1V4+bgKjEXn_Xbt}j1KgFee4@cnIaVMG::nsig eguT~YrQ}z^a.P(w\O"?@@-+v gpc]_[0iY2rggew soH-~kadJ Fe^gC|PrN,aAoQFhhaa3QR.